Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gsnin forma bana göre çok kötü. Göz yorucu. Direk parçalı yapsalar daha iyi olurmuş. Kol kısmı aşırı geniş olmuş. Bakalım bizimkiler nasıl olacak
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• [MENTION=51294]castillo61[/MENTION] kesinlikle haklisin zaten bu kalipta hemde kataloga girmis 50.yilimizda ustelik aston villa modelini andiran bir forma secmemisse yonetim pek birsey konusmaya gerek yok formalarla ilgili

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İnce çubuklu diye bir duyum var aklıma inter forması geldi acaba olabilir mi

Yorum

• Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’un sorularını yanıtlayan Mehmet Yiğit Alp, konu ile ilgili soru üzerine “Yeni sezon formaları henüz belli olmadı. Üzerinde çalışıyoruz. Sosyal medyaya sızan forma hazırlanan demolardan bir tanesi. Birçok örnek hazırlanıyor ve onların arasından seçiyoruz. O forma da onlardan biri. Zaten çubuklu belli onda bir sıkıntı yok. Biz diğerlerini seçiyoruz. Çubuklu her zamanki çubuklu formamız biz beyazı seçiyoruz” dedi

Ayrıca ben o yayınlanan beyaz formayı da beğenmiştim.
          En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 24.05.2017, 14:55.
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• TS Clublar’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, sosyal medyada taraftarlar tarafından paylaşılan ve yeni sezon forması olduğu ileri sürülen forma konusunda “o forma yeni sezon için yaptığımız demolardan biri” dedi.
            Yeni sezon formaları henüz belli olmadı. Üzerinde çalışıyoruz. Sosyal medyaya sızan forma hazırlanan demolardan bir tanesi. Birçok örnek hazırlanıyor ve onların arasından seçiyoruz. O forma da onlardan biri. Zaten çubuklu belli onda bir sıkıntı yok. Biz diğerlerini seçiyoruz. Çubuklu her zamanki çubuklu formamız biz beyazı seçiyoruz”

Yorum

• IMG_20170524_154014.jpg
              IMG_20170524_154021.jpg
              IMG_20170524_154030.jpg

Galatasaray'ın parçalı formasının lansmanı.

Formaların basın odalarında tanıtılması saçmalığını umarım bizim kulüp yapmaz.
              En son Mustafa' tarafından düzenlendi; 24.05.2017, 15:43.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Macron'un Crystal Palace'a yaptığı formayı bize uyarladım. 5 yıldır giydiğimiz en iyi çubuklu oldu bence. Zaten zor olan şu renklerden kötü forma çıkarmak. Bunu da yöneticilerimiz sayesinde çokça başardık sağolsunlar

Crystal Palace 2017-18 : http://www.footballshirtculture.com/...-home-kit.html

Diğer markalara fazla ön yargılı bakmamak lazım. Artık piyasada bolca alternatif var.

https://i.hizliresim.com/ldn5Br.jpg https://i.hizliresim.com/1LzWqD.png
                renktasim bir tane hummel markasi bordo mavi forma yaparmisin öylesine bir bakalim nasil görünecek ben bilmiyorum nasil yapildigini ......

bu arada gs nin yeni formalari berbat olmus ben hic begenmedim ..........bizim formalarimiz son aciklamadan sonra sanirim ekim aylarinda cikacaktir suana Kadar cooktaan Hazir olmaliydilar
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Keşke formalar yalanlanmasaydi millet o formaları çok beğendi 😊 Dediğim gibi sadece duyum ve tahminden ibaret inşallah güzel formalarımız olur.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keşke formalar yalanlanmasaydi millet o formaları çok beğendi 😊 Dediğim gibi sadece duyum ve tahminden ibaret inşallah güzel formalarımız olur.

duyum ve tahminden ibaret dediğiniz şeyler tasarladığınız beyaz ve çubuklu forma mı?

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      duyum ve tahminden ibaret dediğiniz şeyler tasarladığınız beyaz ve çubuklu forma mı?
                      Beyaz ve mavi forma cubukluyu henüz paylaşmadım.

Yorum

Beyaz ve mavi forma cubukluyu henüz paylaşmadım.

dün bir beyaz bir de çubuklu tasarımı paylaşmıştınız. keşke yalanlanmasaydı dediğiniz formalar hangileri? onlar mı diye soruyorum.

Yorum

• Bunlar 😊

Yorum

Bunlar 😊

bunlar yalanlandı mı yani? keşke yalanlanmasaydı demişsiniz o açıdan soruyorum.

bu arada beyaz formanın böyle olacağını düşünüyorum kesinlikle kafamda kurduğum forma buydu pek beğenmesem de. mavi çok hoş.

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bunlar yalanlandı mı yani? keşke yalanlanmasaydı demişsiniz o açıdan soruyorum.

bu arada beyaz formanın böyle olacağını düşünüyorum kesinlikle kafamda kurduğum forma buydu pek beğenmesem de. mavi çok hoş.
                              Valla arkadaşların yazdıklarına göre yalanlanmış diyorum.

Yorum

• bu haber bence geçen gün çıkan beyaz forma fotoğrafı için söylenmiş. yaptığınız tasarımlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X