arkadaşlar son seneki kappa formaları Trabzon dünya ticaret merkezindeki spor malzemesi satan reyonlarda kısa kol 35 uzun kol 40 ytl ye satılıyor...meraklılarına duyurulur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinş. bu sezon sonunda pumayla ayrılırlarda nikela antlaşırlar
nike bize inş. özel olarak forma üretir
nasıl adidas 2 ezik takıma özel üretiyosa diğer anadolu takımlarına göreTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
nike özel forma üretse n'olur, sanki güzel forması var da. zaten adi amerikalıların nesinin faydasını gördük de markasından hayır gelsin. nike olacağına puma kalsın daha iyi. ha değişecekse de kappa olsun..En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 17.12.2006, 23:24.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bir şey dikkatimi çekti.. bizim çubuklu formalar A takım oyuncularında hiç hoş durmuyor ama bakıyorum PAF takım haberlerindeki resimlerde gençlere çok yakışıyor, sanki farklı formalar. sanırım gençler kendilerine uygun bedeni giyiyorlar, ağabeyleri gibi L beden giyerken XXL giymek gibi hatalara düşmüyorlar...
bunu anlamıs degılım zaten.neden bedenıne uyan formayı gıymezsınde buyuk gıyıp acayıp kotu bır goruntuye burunursun
Yorum
-
Paflar Formalar
Paf takımı bordo ile maviyi biraraya getirerek olması gerekeni yapıyor gibime geliyor. Çubuklu formayı daha da güzel gösteren bordo şortlar. Mavi formaların da altına bordo şort giyiyorlar çok şık duruyor. ( A takım neden giymez anlamadım. Kappalı sezonda bir Rize maçında giymiştik ne günlerdi o günler
Kumaş kalitesi, modelleri, rengi doğru yansıtması, takıma ve taraftara kattığı olumlu enerji ile en iyisi Kappa.
Nike deyince herkesin aklına Barcelona geliyor ama bizim renklerimiz o kadar koyu değil, aynı etkiyi yapar mı bilemiyorum. Adidas FB GS giydiği için ve bu yılki modellerini bizim renklerimizde düşününce bana hiç sıcak gelmiyor.
Yönetim (yapmaz ya) bir anket yapsa Kappa açık ara önde gider forma konusunda. Beden konusu da çözülebilir mesele bence avrupalılar bizden daha kilolu ve herkes sportmen vücuda sahip değil, avrupalılar bu tür sorunlarla karşılaşmıyor. Bedenler biraz daha alternatifli oldu mu başka sorun kalmaz zaten.
Kappa ille de Kappa!
Yorum
-
İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike özel forma üretse n'olur, sanki güzel forması var da. zaten adi amerikalıların nesinin faydasını gördük de markasından hayır gelsin. nike olacağına puma kalsın daha iyi. ha değişecekse de kappa olsun..
mülkiyeli adam abisen de haklısın ama puma da resmen uydurdu yani şimdi aceleye getirdi bak ben şimdi dizayn ediyorum az sonra buraya koyacam fıstık gibi forma fikirlerinizi soracam...
Yorum
Yorum