Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar son seneki kappa formaları Trabzon dünya ticaret merkezindeki spor malzemesi satan reyonlarda kısa kol 35 uzun kol 40 ytl ye satılıyor...meraklılarına duyurulur
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• inş. bu sezon sonunda pumayla ayrılırlarda nikela antlaşırlar
      nike bize inş. özel olarak forma üretir
      nasıl adidas 2 ezik takıma özel üretiyosa diğer anadolu takımlarına göre

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        inş. bu sezon sonunda pumayla ayrılırlarda nikela antlaşırlar
        nike bize inş. özel olarak forma üretir
        nasıl adidas 2 ezik takıma özel üretiyosa diğer anadolu takımlarına göre
        nike nin ankaraspora yaptığı formalar duruş olarak hiç hoş değil çuval gibiydi...
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• nike özel forma üretse n'olur, sanki güzel forması var da. zaten adi amerikalıların nesinin faydasını gördük de markasından hayır gelsin. nike olacağına puma kalsın daha iyi. ha değişecekse de kappa olsun..
          En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 17.12.2006, 23:24.
          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• KAPPA formasi istiyoruz,
            Werder Bremen´in formalarini bizim renkte düsünüyorumda..... ah ah
            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• hassan en cok ona yakışıyor bu puma formalar arkadaşlar adam cok daha yakışıklı oluyor dimi ya puhaaaaaaaaaa

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim bir şey dikkatimi çekti.. bizim çubuklu formalar A takım oyuncularında hiç hoş durmuyor ama bakıyorum PAF takım haberlerindeki resimlerde gençlere çok yakışıyor, sanki farklı formalar. sanırım gençler kendilerine uygun bedeni giyiyorlar, ağabeyleri gibi L beden giyerken XXL giymek gibi hatalara düşmüyorlar...

bunu anlamıs degılım zaten.neden bedenıne uyan formayı gıymezsınde buyuk gıyıp acayıp kotu bır goruntuye burunursun

Yorum

• Gerçektende üstteki formayla a takımın giydiği formaların aynı olduğuna inanmak mümkün değil a takımda formalar çuval gibi duruyor demekki giymeyide bileceksin. Helal olsun paftaki kardeşime resmini hemen duvar kağıdım yaptım.
                  .

Yorum

• Paflar Formalar

Paf takımı bordo ile maviyi biraraya getirerek olması gerekeni yapıyor gibime geliyor. Çubuklu formayı daha da güzel gösteren bordo şortlar. Mavi formaların da altına bordo şort giyiyorlar çok şık duruyor. ( A takım neden giymez anlamadım. Kappalı sezonda bir Rize maçında giymiştik ne günlerdi o günler

Kumaş kalitesi, modelleri, rengi doğru yansıtması, takıma ve taraftara kattığı olumlu enerji ile en iyisi Kappa.

Nike deyince herkesin aklına Barcelona geliyor ama bizim renklerimiz o kadar koyu değil, aynı etkiyi yapar mı bilemiyorum. Adidas FB GS giydiği için ve bu yılki modellerini bizim renklerimizde düşününce bana hiç sıcak gelmiyor.
                    Yönetim (yapmaz ya) bir anket yapsa Kappa açık ara önde gider forma konusunda. Beden konusu da çözülebilir mesele bence avrupalılar bizden daha kilolu ve herkes sportmen vücuda sahip değil, avrupalılar bu tür sorunlarla karşılaşmıyor. Bedenler biraz daha alternatifli oldu mu başka sorun kalmaz zaten.

Kappa ille de Kappa!
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bunlara kim kara veriyor takımda.

yani hangi şortu hangi formayla giyileceğine.

paflara bordo giydiren a atkıma neden bordo sort giydirmiyor.

insan azcık dikkat etmez mi bunlara. renk uyumlarına felan.

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nike özel forma üretse n'olur, sanki güzel forması var da. zaten adi amerikalıların nesinin faydasını gördük de markasından hayır gelsin. nike olacağına puma kalsın daha iyi. ha değişecekse de kappa olsun..

mülkiyeli adam abi sen de haklısın ama puma da resmen uydurdu yani şimdi aceleye getirdi bak ben şimdi dizayn ediyorum az sonra buraya koyacam fıstık gibi forma fikirlerinizi soracam...

Yorum

• Devre arasi sponsor degistirme durumu varmi?

Yorum

• eger degisme sansimiz varsa illede kappa olsun. eger sportmen vücuda sahipseniz acaip fiyakali duruyor
                            bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• (katılıyorum sana) kappanın formaları puma dan katlarca daha iyidi

Yorum

• TsClub formaları bile çok daha güzeldi puma nınkilerden..Gentleman kardeş lacoste mu istiyo acaba sponsoru?

Yorum

Çalışıyor...
                                X