Trabzonspor taraftarları olarak PUMA YI İSTEMİYORUZ kampanyası yapalım çünkü pumanın kara lanetine inananlardanım trabzonspor tarihinde puma varken her zaman kötü dönemler geçiriyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
daha önce yazıldı mı bilmiyorum. ama giydigimiz formalar ve lig sonu durumlar söyle
SEZON FORMA LİG SIRALAMASI
98-99 PUMA 4
99-00 PUMA 6
00-01 PUMA 5
01-02 PUMA 13
02-03 KAPPA 7
03-04 KAPPA 2
04-05 KAPPA 2
05-06 TSCLUB 4KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...
Yorum
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha önce yazıldı mı bilmiyorum. ama giydigimiz formalar ve lig sonu durumlar söyle
SEZON FORMA LİG SIRALAMASI
98-99 PUMA 4
99-00 PUMA 6
00-01 PUMA 5
01-02 PUMA 13
02-03 KAPPA 7
03-04 KAPPA 2
04-05 KAPPA 2
05-06 TSCLUB 4
Yorum
-
İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle şeylere inanmak gereksiz . ligdeki puan durumunu bunlar etkilemez . batıl inanç gibi birşey bu . başarısızlığın nedenleri ve mimarları belli
Yorum
-
İlk olarak fatihay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepuma mı ugursuz geldi acaba kappa lara donsek ya iyi olur...
Aynen.....
Yorum
-
Evet saçma batıl inanç gibi gelmesine karşın malesef PUMA dönemlerimiz hep sürünerek geçmiştir. Bu bir tarafa gerçekten kumaş ve dizayn olarak çok kötü olan bu formalardan kurtulmamız gerekiyor. Hiç bir şey olmazsa en azından 2. yarıya bize özel dizayn edilmiş formalarla girilmesi gerekiyor. Herkese yapmış olduğu formaları bizim renklere uyarlayıp kakalamışlar bize. Çubuklu forma farklı demeyin klasik puma arkası olan formaların önlerine çubuk yapmışlar o kadar. Biz bu kadar çapsız bir camiamıyızki böyle bir muameleye maruz kalıyoruz. Yönetimin malesef bu konuda bile tavrı yok. Ya da var ama anlaşmayı kimlere yaptırtılarsa kimler imza atmışsa kulübü ne gibi bağlayacı duruma sokmuşlar bilmiyoruz. Bu arada bu anlaşmanın kaç yıllık olduğunu bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Ha bu arada bundan kurtulalım deyip Anadolu takımlarına forma yapmaktan öteye gidememiş olan Lotto'ya da bulaşmazlar inşallah.
Yorum
-
-
Geçen gittim TSCLUP mağazasında bana denen çubuklu formaların imalat hatası olduğu ve bu yüzden şikayet olup geri geldiğidir. çalışan arkadaşım olduğu için çubuklu forma alma dedi.üretim hatası varmış.yanı bencede uğursuz ve kalitesiz bizi resmen kandırıyolar.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
aldım 2 tane large hiç olmadı bana.medium kız arkadaşıma oldu ve çok güzel oldu rengine kurban olduğum ama large bana olmadı xlargenin de olmamasından tırsıyorumHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
Yorum