İlk olarak Nuh61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un NİKE tarafından üretilen yeni sezon formaları bugün satışa çıktı.
Trabzonspor'un NİKE tarafından üretilen yeni sezon formaları bugün satışa çıktı. TS Club mağazalarında satışa çıkan formalara şu saat itibariyle ilginin fazla olduğu öğrenildi.
Trabzonspor'un yeni formalarını satın almak isteyen taraftarların TS Club mağazalarına akın ettiği öğrenildi.
TS Club mağazalarında satışa çıkan yeni formaların fiyatları şöyle:
Beyaz forma: 85 YTL,
Turuncu forma: 75 YTL
Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
Düz mavi formalar: 45 YTL
Düz bordo formalar: 75 YTL
Çocuk formalarının fiyatı ise:
Turuncu çocuk forması: 67 YTL
Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTL
fiyatlar gerçekten çok uygun iki tane alıcaktım ama bir daha düşüneyim bariBordomavi.net
Yorum
-
ikinci yarı için çubuklu forma çıkacağını okudum.sanırım ben onu bekleyeceğim.aston villa tarzı olanı alabilirim ama onu da bir görmek istiyorum.bilmiyorum formaları görürsem belki dayanamam ama yine de şu anda fikrim böyle.
merakım formaların fiyatları nedir?sadece beyazınkini söylemiş ali fuat abi de diğerlerininki nasıl acaba?
galiba cevabımı almışım önceden.teşekkürlerHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak Sönmez Özlü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsi iyi hoş, hepsi güzel de çubuklu forma nerede?
Yorum
-
İlk olarak hayykolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo formada simetri hatası yok forma askıda yamuk duruyo o yüzden öyle gözüküyo.formalarımız bence çok güzel.almayan kalmasınnn
Yorum
Yorum