Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• shooter13, kilon boyun neki? Ben 93 kiloyum da bana rahat rahat oluyor beyazı. Biligine
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Puma iyi bir spor giyim markası olabilir ama Trabzonspor için ürettiği formalar çok basit.

Puma formalarını 1999-2002 arasında giymiştik hatırlarsanız,en kötü dereceleri yaptığımız yıllar yani...

Bu firma Trabzonspora uğursuz geliyor.Ne zaman giysek takım karışıyor,formsuzlaşıyor ve ligin dibine doğru gidiyor.

Başka bi firmayla anlaşma yapılsın,Pumaya hayır!!!

Başka firmalar kappa,adidas yada nike olabilir.Kappanın formaları çok güzeldi mesela,hala onları giyiyoruz.
      En son magicyattara tarafından düzenlendi; 30.11.2006, 16:25.
      Herkese Merhaba

Yorum

• çizgili formayı alalı bir hafta oldu sevmeye çalışıyorum ama sevemiyorum..kumaşı ve kollarındaki cola turka reklamları berbat

Yorum

• Formalar reklam panosu gibi.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            shooter13, kilon boyun neki? Ben 93 kiloyum da bana rahat rahat oluyor beyazı. Biligine
            ben 1.90 boyundayım ve dur bi ölçeyim,abow 86 kiloyum
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• şu puma'nın adını işaretini herşeyini görmekten nefret ediyorum.bu marka benim için ruhsuzluk,uğursuzluk ve dandikliği sembolize ediyor.en son formamız pumayken ligi 14. bitirmiştik.şimdi puma ile rekorumuzu 1 basamak daha genişlettik.buna tesadüf diyebilirsiniz,batıl bir inançta olabilir ama ben bu hallere düşmemizde puma'nında bir etkisi olduğu inancına saplandım kaldım.formaları ürettikten sonra fenerlilere okutup üfletiyorlar herhalde..

Yorum

• Formalar rezaletti alınan skorlarda öyle bence yönetim ve teknik heyetle beraber formalarıda değiştirelim KAPPA harika formalar üretiyordu.
                .

Yorum

• İlk olarak kafkaf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben formanin çok önemli olduguna ve basariyi bile etkiledigine inaniyorum.Biz küme düsme tehlikesi yasadigimiz sezon puma giyiyorduk.Ertesi sene kappa giymeye basladik ilk 2 sene türkiye kupasi ve daha sonra sampiyonluk sansini yakaladik.Kappalar çikinca bu kötü sezonu yasamaya basladik ve devam ediyoruz.Tabi bu çogunuza saçma gelecektir ama formanin takimin havasini degistirmsinde etkili oldugunu düsünüyorum.Ben yine kappadan yanayim ama bu iki markadan biri olacaksa kesinlikle nike olmali.Takimin ve taraftarin havasini degistirecektir.
                  Bu yazıyı bu konunun ilk sayfasında 05.05.2006 tarihinde yazmıştım.Haklı olduğumu göstermek adına değil olurda bu kadar uğursuz olur demek için alıntı yaptım.TS clublarda kapanıyormuş.Pes yani

Yorum

• formalar hiç güzel değil inşallah seneye puma yapmaz yine formaları
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• buradan yönetime sesleniyorum forma fiyarları düşsün lütfennnnnnnnnnnn 70 ytl ne demek yaaaaaaaaaaaa 50 yapın alacağımmmmmmmmmmmmmmmmmm 13 de şort olsun hadiii çok pahalı arkadaş biz sosyete takımı değiliz trabzon sporun taraftarları bellliiii azaltın forma fiyatlarını arkadaşlar bana katılan yok muuuuu bunu nasıl yönetime ileteceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzz yardım edinn???????????????
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yönetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm Bursada neden forma yokkk!!!Zafer plazadaki lig store de önceden en fazla eşyası bulunan kulüp bizken dün baktığımda sadece Terlik kalmış.Koca bursada Forma yok yaaaa.TS club neredebursadaki onu da bilmiyorum...Zafer mahallesi diye geçiyo ama ara ki bulasın ...
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• bugun mac wardı baktım bizm bordo formanın altı hani lekeli gbi desenliya iran katar macı iranın formanın aynısını yapmıs bize sponsor

Yorum

• benim bir şey dikkatimi çekti.. bizim çubuklu formalar A takım oyuncularında hiç hoş durmuyor ama bakıyorum PAF takım haberlerindeki resimlerde gençlere çok yakışıyor, sanki farklı formalar. sanırım gençler kendilerine uygun bedeni giyiyorlar, ağabeyleri gibi L beden giyerken XXL giymek gibi hatalara düşmüyorlar...

En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 13.12.2006, 19:10.
                            TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak nameless61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugun mac wardı baktım bizm bordo formanın altı hani lekeli gbi desenliya iran katar macı iranın formanın aynısını yapmıs bize sponsor
                              O dezen Pumanin jenerik dezeni

Yorum

• Geçen seneki formalar daha güzeldi.Hatta turuncu formamı Rizesporlu arkadaşıma hediye verdim.Çocuk çok beğendi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X