Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adidas olmazsa Puma iyidir

Yorum

• Gentleman guzel olmus turuncu formamizi geri istiyoruz..hemde kappa le muemmel olur!

Yorum

• arkadaşlar şu taraftar projeleri bölümüne mail atın turuncu forma için...ben attım...talep çok olursa belki turuncu formamız geri gelebilir..

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dusundumde 3. rengimiz Bordo-Mavi karisimi olan eflatun/mor rengi olabilir.. Bence çok süper olur.. (Real Madrid tarzi birsey) ama onlara özenti degil bu zaten rengimiz olan bordo ve mavinin karisimi.. Siz ne dersiniz?

bakin boyle.. belki daha koyu olabilir.. ve tabi bordo pek yakismamis olabilir ama degistirmek cok zaman alir diye biraktim

gentleman gerçekten güzel olmuşbunu bende hep düşünürdüm...acaba bordo ile mavinin karışımı bir renk kullanılsa nasıl olur diye...bence güzel olur..

Yorum

• Turuncu forma ve içindeki bordo-mavi çok uyumlu oluyor yeni versiyonlarda olduğu zaman bir tane alacağım
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Ya ben bu nike diyen arkadaşları anlamıyorum yaa nike nin sadece adı var başka neyi var tasarım diye bişi yok adamlarda pumanın tasarımları bile daha ii nikeden
              yine sölüyorum öncelik adidas olmadı kappa gerisi yalan

ADİDAS & KAPPA

Yorum

• İlk olarak TUNCAY1986 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ben bu nike diyen arkadaşları anlamıyorum yaa nike nin sadece adı var başka neyi var tasarım diye bişi yok adamlarda pumanın tasarımları bile daha ii nikeden
                yine sölüyorum öncelik adidas olmadı kappa gerisi yalan

ADİDAS & KAPPA
                Kappanın tasarımı güzel değildi şahsen..

Adidas olması önemli değil Anadolu takımlarında görüyoruz Adidas mı belli değil..

Trazonspor a özel tasarımlı olsun,yukarıda Türkiye nin forması ile ilgili özellikleri açıkladım o özellikler dahilinde olsun ne marka olursa olsun ..yanlışmıyım?
                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• "Kappanın tasarımı güzel değildi şahsen.."

En çok forma satışımız kappa zamanında olmadımı !!

Yorum

• İlk olarak TUNCAY1986 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Kappanın tasarımı güzel değildi şahsen.."

En çok forma satışımız kappa zamanında olmadımı !!
                    Satış başka bu başka..!

Tasarımını beğenenler olur beğenmeyenler olur saygı duyarım
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dusundumde 3. rengimiz Bordo-Mavi karisimi olan eflatun/mor rengi olabilir.. Bence çok süper olur.. (Real Madrid tarzi birsey) ama onlara özenti degil bu zaten rengimiz olan bordo ve mavinin karisimi.. Siz ne dersiniz?

bakin boyle.. belki daha koyu olabilir.. ve tabi bordo pek yakismamis olabilir ama degistirmek cok zaman alir diye biraktim
                      Niye yalan söyleyeyim, ben pek beğenmedim.

Ama yine de ellerine sağlık.

Yorum

• ne turuncu ne de mor renkli Trabzonspor forması istemiyorum şahsen bordo mavi ve beyaz renkler bize yeter
                        Bordomavi.net

Yorum

• Grafik tasarımcısı güzel sanatlar eğitimi almış biri olarak mora ben de karşıyım. Mor lila gibi renkler bize yakışmaz.
                          Kurumsal renklerimiz ligde kimsede yok. Bu da bizi özel kılıyor. Kappanın yaptığı turuncu formalar bordo ile birleşince o bile sevilmişti. Bordonun yanında onu tamamlayan sıcak bir renk olarak turuncu düşünülebilir ama mor asla.

Kappa kumaş kalitesinde fb, gs, bjk ye benzemen tamamen bize özel bir marka ve tasarım istiyorum ben.

Rakibi morartmaya, Orduspora evet Trabzonspor formasında mora hayır. Hele daha doğru dürüst kendi rengimizde formamız yokken.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Turuuuuuncu!

arkadslar mail atin taraftar projeler bolumune... istiyorsaniz geri alabilirler..

ben attim su an! ... Turuncu Formamizi geri alalim!
                            En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 21.03.2008, 23:49.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gentleman gerçekten güzel olmuşbunu bende hep düşünürdüm...acaba bordo ile mavinin karışımı bir renk kullanılsa nasıl olur diye...bence güzel olur..
                              ZATEN DAHA ONCEDEN BORDO-MAVİ KARISMI BİR FORMAMIZ VARDI DİE HATIRLIYORUM HATTA BUNU PUMA YAPMISTIIII
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike tasarımında renkler daha canlı kullanılmış . Kumaş kesimleri , özellikle omuz bölgesi ve yakanın daha sıkı ve dik tasarlanması bu söylediğine etken olabilir . Ufak orantı hileleride kullanılmış .

Söylediğin bir çok kişinin gözden kaçırdığı çok önemli bir noktaya işaret ediyor . Tekstilde tasarım önemli bir konu . Doğru tasarımcının elinde bir parça kumaş istediği karakteri yaratması için yeterlidir.

İtalya'nın Kappa formasını ilk kullanmaya başladığı zaman yarattığı etki , 80 lerde enterasan fikirlere açık olan takım formalarının 90'larla beraber çubuklu tasarımlara geri dönüşü gibi konuya verilecek örnek hayli fazladır . Bunların bir çoğunda spordan bağımsız gelişen akımların , toplumsal yönelimlerinde etkisi büyüktür ancak tekstilden çok az anlayan biri olarak aynı meteryal ve renklerle bile oldukça karakterli ve sıradan iki ayrı iş ortaya konulabileceğini iyi biliyorum.
                                İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yazdıklarına katılıyorum ama konuştuklarımızda bir eksik daha var.

Mesela;

Celtic Enlemesine çizgili formasıyla amacı futbolcuları daha iri göstermek.

Ajax Sadece ajax'a hastır. Beyaz ustune kalın kırmızı çizgi.Sadece Ajax'ı hatırlarsınız.

Liverpool Tamamı kırmızı forma ve şort.Bu ikilinin amacı futbolcuları olduğundan daha uzun daha yapılı göstermek içindir.

Arsenal Kırmızı ağırlıklı ama kolları beyaz forma Emin olun sadece Arsenal aklınıza gelecek

Daha çok sıralayabiliriz.

Ama Rıdvan dilmenin geçen yıllarda değindiği bir konu var.

''Biz Trabzonla karşılaştığımızda bir kere takımın forması korkutuyordu. O renk tonları çok acayip duygulara sokuyordu bizi. Hani butun futbolcuları o formanın içinde 300 spartalı filmideki askerler gibi duruyorlardı.

Şimdi ise renk tonları her sene değişiyor. Renkde bile kluplerimiz istikrarsız''
                                Forma dediğin karşıdakı takımı etkılıcek.

Ozellikle siyah forma ıstıyorum.

Ve DUNYADA SADECE BIZI HATIRLATAN BIR FORMA

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X