afs abinin bahsettiği yapılan toplantılarından ve kendisinden istenilen çizimleri olduğundan haberiniz yok galiba ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike tantana yapmasın Fenerbahçe maçı için maraton tribününde açılmak üzere DEV ÇUBUKLU FORMA ŞEKLİNDE BAYRAK YAPTIRTSIN..
Zahmet olmassa bir kere bir işe yarasın..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum kuralları içerisinde olduğu müddetçe, herkes fikrini özgürce ifade etme hakkına sahip, Serdar Bali'yi ve üslubunu beğenmenyenlerdenim.
Fakat bu başlık bu konunun konuşulacağı yer değil. Konumuz ile ilgisi olmayan mesajları buraya yazmayalım.
Lütfen.
ama SERDAR BALİ isimli forma ve arkasında ''0'' ?????
Bu hakaret gibi, özgür bir fikir gibi durmuyor!Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
ts club ın bize yaptığı-özellikle şu giray ile tanıtılan- ürünleri görünce nike'ın neden bize böyle ürünler sunmadığını daha çok merak etmeye başladım
helal olsun ts club,bizim derdimizi yine bizden olan birileri anlıyorşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike bizi ne zaman salladı ki.
Bir çubulu forma için bir sene uğraştılar ama ortaya Eskişehirspor'un Birinci Lig'de oynadığı formayı çıkardılar.
Katalogdan başka hiçbir ürün yapmadılar.
Nike bize Eskişehir forması yapmış mış, o formayı kimler kimler giydi bir bak bakalım arka sayfalarda bir sürü resim var,
Katalogdan başka üğrün yapmadılar diye şikayet ediyorsun, nike sana diyor ki katalog bu seç buradan, yönetimde gitmiş o modeli seçmiş, onun haricinde de model istememiş, nike sana zorla ben sana özel model yapayım diye diretmez,
Trabzonspor bu avrupada son 5 yılda yokları oynayan, süper ligde de başarı gösteremeyen bir takım, Nike gelmiş ilk defa bir Türk takımına böyle bir ortamda sponsor olmuş siz bizi dünya devi sanıyorsunuz, özel ürün bekliyorsunuz, çok güzel ürünler çıkarttı nike kaçını aldı acaba taraftar,
çubuklu forma ilk çıktığında arkadaşın teki yerden yere vurdu formayı, gittim 50 sayfa geriden o arkadaşın yorumunu çıkardım, AFS nin yaptığı fotomontaj ile yapılmış çubuklu formayı öve öve bitiremeyen arkadaş, aynı formayı nike çıkarında yerin dibine sokmuştu. Ondan sonrada ben kötü oldum eski mesaj ile yenisini yan yana getirdiğim için,
önce ne istediğini bilmeli taraftar, istediğini alıp alamayacağını bilmeli,ince elemeli, bugüne kadarki ürün bakımından en zengin dönem, çeşit bol, çıkıp illa eleştireceğiz diyorsanız yapıcı eleştiri yapın, bilmeden sallamayın. bu sizin şahsınıza bir mesaj değil genel bir mesajdır yanlış anlamayınBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets club ın bize yaptığı-özellikle şu giray ile tanıtılan- ürünleri görünce nike'ın neden bize böyle ürünler sunmadığını daha çok merak etmeye başladım
helal olsun ts club,bizim derdimizi yine bizden olan birileri anlıyor
işte nike bunun için yapmıyor, satış olmayacaktır diyeBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Nike'ın yapacakları ayrı, TS Club'ın yapacakları ayrı iki markaya da ihtiyaç var.
Kendi gerçeklerimizi ve temel kurumsal yapılarda olması gerekenleri ıskalarsak değişen bir şey olmayacak. Bu alanda birikimli insanların doğru çalışmalarına ihtiyaç var. Bu konuşulanlar bugünün değil yılların biriken ihmal edilmiş düşünceleri.
Şimdi tam da iyi şeyler yapılmaya başlanmışken olumsuz hava oluşturmaya gerek yok. Forma konusunda model, arma, kumaş hepsi taraftarın beklentilerini fazlasıyla karşılayacak şekilde planlanıyor, merak etmeyin.
Eksikler yok mu, elbette var. Fakat Fenerium belli bir hedef koyarak ve o hedef doğrultusunda adım adım 11 yılda geldi bu noktaya. Biz aynı yolda yapılması gerekenlerin ne kadarını yaptık ne kadarını yıktık bir bakmak lazım.
Şimdi doğru işler başlamış fakat her şey hemen olmuyor ne yazık ki. Bu konu hakkında gönderdiğim maillerin fikirlerin sayısını hatırlamıyorum. Benim de elimden gelen bu kadar.
Serdar Bali ile ilgili son kez yazıyorum: 0 numaralı formayı Serdar Bali'ye hakaret için yapmadım, benim üslubumu ve beni tanıyanlar ne demek istediğimi gayet iyi anlıyor merak etmeyin. Eminim Serdar Bali'nin de görse güleceği bu espiriyi ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getirmeye gerek yok.
Bu modelin bize yapıldığını düşünün ( ki bir sezon önce neredeyse aynı modeli giydik ) tepkiler nasıl olurdu?
En son a f s tarafından düzenlendi; 10.12.2009, 10:37.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu modelin bize yapıldığını düşünün ( ki bir sezon önce neredeyse aynı modeli giydik ) tepkiler nasıl olurdu?
Yorum
-
ben bize özel gri formayı merak ediyorum, geçen seneden beri gündemde hatta devre arası gelecek denilmişti, acaba ilk başlangıç atkı ile mi yapıldı (Sadri Şenerin taktığı atkı)Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
burada yazdığımız bazı yazılar yanlış anlaşıldı galiba
öncelikle şu çok iyi bilinsinki benim şahsım adıma burada yazdığım yazılar olmusuz bir hava oluşturmak amaçlı değil,burada kulübmün çıkarları adına sert muhalefet yapma amaçlıdır.eğer bazı şahıslar,kulüp bu sert muhalefetten rahatsız ise bu belirtilmelidir,bizde eleştrilerimizin dozunu ona göre ayrlayalım
eğer birileri ya da kulüp kırılacaksa muhalefet etmeyiveririz
ama tekrar belirtiyorum burada şahsım adına verdiğim mücadele kulüp çıkarları içindir,yoksa gelip burada saatlerimi sevmediğim bir şey için niye harcayayım.
şu başlıkta eleştirdiğimiz ise nike'ın bize gerekli özeni göstermemesidir,benim bu soruna çözümüm ise başarıya aç,bizimle ilgilenecek küçük bir firma ile anlaşmaktır.
bazısı beğenir bu öneriyi bazısı beğenmez...onu bilemem...
ayrıca forma sponsorumuz bize cebimize uygun ürünler yapmayacaksa ve bizde sponsorun ürettiği ürünleri alamayacaksak neden bu sponsorluk anlaşması var bunu sorguluyorum ben...
bunlar cevaplanmamış sorular,ben bunu söylediğim zaman eğer bir şeyleri yıkmaya çalışmak olarak algılanıyorsa ben daha bu başlığa girip yazı yazmam,zaten amacımız sadece nike'ı övmekse ve bu kulübü rahatlatıp ileri taşıyacaksa
bravo nike
allahına kurban nike
en iyisi senisin nike
deriz,ki bunu herkes der benim gibi.
tekrar altını çizerek söylüyorum
bizim bu forumda yazdıklarımız birilerini kırıp,çalışmaları engelleyip,kulübe zarar veriyorsa ben farkında değilim,biri söylesin ki kardeşim çalışmaları engelliyorsunuz diye bizde susalım...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo ürünlerden 30 lira olanı nike yapsın 75 lira olur.
işte nike bunun için yapmıyor, satış olmayacaktır diye
biz bu adamların yaptığı ürünleri alamyacak isek neden sponsor olarak nike seçiliyor
şimdi nikeceltic taraftarı için ürün yapmış,fiyatı türkiyede 110 tl...
orada euro olarak satıldığı için bunu kaba hesap 50 € olarak kabul edebiliriz
bu muhtemelen iskoçyada bizim türkiyede ki 50 tl gibi düşünürseniz benim sponsorum 50 tl ye o kalitede polar üretirse alırım...
ama 110 tl ye asgari ücretin -6 da 1 i oluyor bu - alamam,çoğu insan da alamaz...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Bir iletişim kazası oldu sanırım, burada yazılan her düşünce değerli ve önemli.
Bizi bir arada bulunduran ortak sevdamız olan Trabzonsporumuz için her şeyin en güzelini en iyisini istiyoruz o kadar.
Olaylara farklı açılardan baksak ta, hepimizin ortak beklentileri, ortak zevkleri var. Kuru eleştiri değil, pozitif eleştiride bulunarak çözüme katkıda bulunma çabası içinde olmalıyız. Kulübümüzün yapısını ve gerçeklerini ıskalarsak hayal kırıklıklarına uğramaya devam ederiz.
Hepimiz ve Trabzonsporumuz için en hayırlısı ve en güzeli olsun var mı ötesi?
Son Not: Gri formalarla ilgili sürpriz haberler gelmeye başladı.En son a f s tarafından düzenlendi; 10.12.2009, 18:35.
Yorum
Yorum