Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray'ın üzerinde gördüğümüz yeni modeller taraftar projesinde yer alan ve benim daha sonra -burada paylaşmadığım- tasarımlar ve fontlar kullanılarak hazırlanmış. Hepsi değil fakat benim gönderdiğim Trabzonspor yazı karakterlerinin, 61 numaralarının, gri ve bordo renkteki modellerin hayata geçmiş olması sevindirici. Gerçi TS Club ürünlerinde kullanılan bordo renklerinin kırmızının koyu bir tonu gibi değil, daha koyu bordo olarak kullanılmasını istiyorum ben.

Ayrıca dergide ve yeni çıkan ürünlerde kullanılan TS Club logosu benim tasarımım, fakat logoda projede yer alan tüm tasarımlar gibi Trabzonspor'un artık.

Dergimizin her sayısında bu tür bir haber dosyasının olması güzel. TS Club'da sergilenenlerden çok daha fazla çeşitte ürün var, dergi resmi site bütün iletişim yolları ile bunu taraftara duyurmakta fayda var. Futbolcularımız kulübün düzenlediği organizasyonlara sponsor firmaların veya kendi markamızın ürünleri ile gitmeli.

Kulübümüz TS Club'ın şu anki logosunu değiştiriyor, bu anlamda taraftar projesinde yer alan logonun dışında yeni tasarım önerilerim de oldu. Sağ olsunlar bir tanesini beğendiler. TS Club'ın yeni kurum kimliği için hem renk önerim, hem font önerim kısaca logo tasarımım kabul gördü. Yaptığım tasarımlarda benim asıl favorim başkaydı fakat hayırlısı diyelim artık. Bugün yarın duyurusu yapılır.

Bu formaların konumuzla alakası yok sadece yeni modellerden olduğu için paylaştım.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 11.12.2009, 10:45.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fotoğraflar gerçekten de çok güzel çekilmiş.

Bu arada Ali Fuat abinin yaptığı yeni logoyu da çok merak ediyorum.

Yorum

• Dikkat fotoğraf ters

En son a f s tarafından düzenlendi; 11.12.2009, 18:21.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir iletişim kazası oldu sanırım, burada yazılan her düşünce değerli ve önemli.

Bizi bir arada bulunduran ortak sevdamız olan Trabzonsporumuz için her şeyin en güzelini en iyisini istiyoruz o kadar.

Olaylara farklı açılardan baksak ta, hepimizin ortak beklentileri, ortak zevkleri var. Kuru eleştiri değil, pozitif eleştiride bulunarak çözüme katkıda bulunma çabası içinde olmalıyız. Kulübümüzün yapısını ve gerçeklerini ıskalarsak hayal kırıklıklarına uğramaya devam ederiz.

Hepimiz ve Trabzonsporumuz için en hayırlısı ve en güzeli olsun var mı ötesi?

Son Not: Gri formalarla ilgili sürpriz haberler gelmeye başladı.
          Gri formayi cok merak ediyorum.. sunum tarihini bilionmu afs abi veya formai gördünmü bile?

bilgin varsa en azindan formayi nasil buldugnu söyliyebilirmisin, cünkü bizim zevkimizi en iyi bilenlerin basinda geliyorsun forum sayesinde.

Yorum

• Taraftar bu konularda kulüpten daha çalışkan ve çözüm üretici.

Yorum

• Taraftarların klübte görevlendirilmesini istiyoruz.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Taraftar bu konularda kulüpten daha çalışkan ve çözüm üretici.
                Ali Fuat abi, bu hangi şube , geçen seneki formamızı gördüm de onu almayı düşünüyordum
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  güzel haberler var mış ya bayrak yaparlarsa çok güzel olur hem görsellik açıısndan hemde reklamları açısından
                  hasan kardes, bir yanlisin var senin.. bayrakli formalari sadece turkiyeye kupasi ve sampiyonlar takabiliyorlar!!???????

bu arada benden bir not: Gri formaya birsey demiyorum yeter ki ustunde koskoca bir hamsi olmasin eheh!

Afs abime@ hocam habu parcali formanin uzun kollu neden cikmiyor? allahina kurban daa!

Yorum

• Gercekten bir gelisme var, benim Antrenman Esofmanlari (lacivert) cok hosuma gitti.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Fuat abi, bu hangi şube , geçen seneki formamızı gördüm de onu almayı düşünüyordum

Ankara TS Club.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Çok Güzel bir ürün bu

61 yazan bende var
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Güzel gelişmeler oluyor
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ali fuat abi şu gri formayla ilgili biraz ipucu versen meraklandık...
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Çalışıyor...
                                X