Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• resmi sitede çubuklunun uzun kollusu çıkmış ve 80 milyona satılıyor, ben mi yanlış görüyorum...
    Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
    Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
    El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• doğru görüyorsun
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        resimdeki kupa dünya kupaı değil!
        konfederasyon kupası!
        bu arada İngiltere formaları harika
        Hayir Konfederasyon Kupasi da degil...

FIFA Club World Cup...

Takimlar arasi Dünya Kupasi... Bizim Sampiyonlar Ligini yenen takimlan, Asya ve Amerikadaki Sampiyonun arasindan oynanan Kupa!
        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bu atkı çok güzel siteye konmamış ama görenler de benim gibi düşünüyordur.

1 hafta önce gördüm Ts Club'ta çıkalı epey oldu yani hala sitede yok. Büyük sorun bu. Görenlerin kaçırmayacağı bir atkı..
          En son Sefa tarafından düzenlendi; 06.12.2009, 20:33.

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu atkı çok güzel siteye konmamış ama görenler de benim gibi düşünüyordur.

1 hafta önce gördüm Ts Club'ta çıkalı epey oldu yani hala sitede yok. Büyük sorn bu. Görenlerin kaçırmayacağı bir atkı..
            Evet, harika bir atkı bence de.

Ayrıca kaptanlık pazubandımız değiştirilmiş. Daha güzel olmuş.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ben de bu pazubant işini Song başlığına yazmaya gidiyordum.

Captain yazan pazubantları hiç sevmiyorum.

Yine amatör olsa da Amblemimizin bulunduğu bir pazubant. Daha ne olsun.

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de bu pazubant işini Song başlığına yazmaya gidiyordum.

Captain yazan pazubantları hiç sevmiyorum.

Yine amatör olsa da Amblemimizin bulunduğu bir pazubant. Daha ne olsun.
                katiliyorum. pazubant kirmizi beyaz yerine sirf beyaz olsa daha güzel olurdu. amblemimiz göze daha hos gelirdi

Yorum

• Çubuklu forma-mavi şort.

Deplasmanı bilemem ama evimizde bu kombinasyondan vazgeçmeyelim.

Yorum

• Yine mavi şort kombinasyonlu çubuklu formamızla kazandık...
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• bir arkadaş diyordu bordo şortun bize uğurusuz geldiğini.bende inamaya başladım.
                      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                      #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

afs hocam, habu Mavi formanin uzun kollusu ciksa alacam valla parcali ise biliyorlar yogun ilgi var neden uzun kol cikmiyor?.. nasil bir uygulama anlamadim?
                        burdaki formalarin resimleri bence cok güzel ve niye resmi sitede kullanilmio anlamis degilmi yoksa benmi bulamiom?

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir arkadaş diyordu bordo şortun bize uğurusuz geldiğini.bende inamaya başladım.
                          bende maca 20 dakika gec kaldim.. skordan sonra ilk bakdigim forma altindaki sortdu. maviyi görünce o arkadasin dedigi aklima geldi

insallah bordo sortu giymezler

Yorum

• Böyle güzel ürünleri ne diye Resmi satis sitesine koymazlar faik celikoflu Abime Tessekür ediyorum Ankaradaki Ts Cluba gidip yeni ürünlerden Fotoraf yapti

En son Vural Kuyumcu tarafından düzenlendi; 07.12.2009, 00:44.
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• süper ürünler

Yorum

Çalışıyor...
                                X