resmi sitede çubuklunun uzun kollusu çıkmış ve 80 milyona satılıyor, ben mi yanlış görüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresimdeki kupa dünya kupaı değil!
konfederasyon kupası!
bu arada İngiltere formaları harika
FIFA Club World Cup...
Takimlar arasi Dünya Kupasi... Bizim Sampiyonlar Ligini yenen takimlan, Asya ve Amerikadaki Sampiyonun arasindan oynanan Kupa!2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu atkı çok güzel siteye konmamış ama görenler de benim gibi düşünüyordur.
1 hafta önce gördüm Ts Club'ta çıkalı epey oldu yani hala sitede yok. Büyük sorn bu. Görenlerin kaçırmayacağı bir atkı..
Ayrıca kaptanlık pazubandımız değiştirilmiş. Daha güzel olmuş.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bu pazubant işini Song başlığına yazmaya gidiyordum.
Captain yazan pazubantları hiç sevmiyorum.
Yine amatör olsa da Amblemimizin bulunduğu bir pazubant. Daha ne olsun.
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
afs hocam, habu Mavi formanin uzun kollusu ciksa alacam vallaparcali ise biliyorlar yogun ilgi var neden uzun kol cikmiyor?.. nasil bir uygulama anlamadim?
Yorum
-
İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir arkadaş diyordu bordo şortun bize uğurusuz geldiğini.bende inamaya başladım.
insallah bordo sortu giymezler
Yorum
-
Böyle güzel ürünleri ne diye Resmi satis sitesine koymazlar faik celikoflu Abime Tessekür ediyorum Ankaradaki Ts Cluba gidip yeni ürünlerden Fotoraf yapti
En son Vural Kuyumcu tarafından düzenlendi; 07.12.2009, 00:44.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
Yorum