sitenin açılışı değişmiş tekrardan..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Şortlardaki armalar, numaralar, sırt numaraları ve yazıları, ayaklara dizlik ve kramponla şimdi göründüğünden daha da güzel görünecekler.
Ne dersiniz?En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 15:40.
Yorum
-
Remzi'nin çektiği fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla turuncu forma müthiş canlı ve güzel görünüyor.
Ayrıca; mavinin rengi de muazzam...
Başta da dediğim gibi, zaman geçtikçe ve insanlar formaları ellerine almaya başlayınca ilk intibaları değişecek... Değişiyor da...
Hadi bakalım BMN, şimdi taahhütleri gerçekleştirme zamanıdır.
Yorum
-
RAHATLADIM........CUBUKLU formada gelicekmis..... simdi bir beyaz forma, sonra bir antrenman formasi sonrada bir cubuklu forma.... görevimi yerine getiriyorum.....
herkez böyle yapmali, ayrica fiyatlar bekleidigim gibi astronomik degil, en pahalisi 85 ytl...En büyük TS
Yorum
-
Forum'da imza günü
Oyuncularımız İbrahima Yatara, Rigobert Song ve Gökhan Ünal bugün (cumartesi) 14.30’da Forum isimli alışveriş ve yaşam merkezinde taraftarlarımız için satışa sunulan Nike ürünlerini imzaladılar.
Ts Club standında gerçekleştirilen imza törenine taraftarlarımız yoğun ilgi göstererek satışa sunulan formaları da büyük oranda bitirdiler
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formamız bazı arkadaşların şu kalitede olsun yani interin forma kalitesi gibi olsun diyenlerin istediği kalitede ki o yüzden 85 YTL
45 YTL olan formamız da nette 18 euroya satılan parçalardan
Onlar taraftar formasıdır bence Halit ...
Bende inanamıyorum artık o formaları Trabzonspor'a giydirebileceklerine !!!...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Satış sitemize bir hallaer oldu.Güncelleme yapılıyor galibaEn son tirabzonli tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 15:59.
Yorum
Yorum