Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben simdi baktim, bi yanlislik yok. 3d000c -> 3 tane sifir, o harfi degil...
    .

Yorum

• Siteden baktığım kadarıyla armadaki renkler #681938 ve #2DB2EB
      Naber?

Yorum

• gelisme var, cocuklar Orjinal NIKE giymisler

*
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Biz bunlara katlanmak zorunda mıyız ? Bu işleri bilen kimse yok mu memlekette yahu! Birkaç tane beceriksiz sorumsuz insanın yaptığı hataları konuşup duruyoruz burda yıllardır!
          En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 25.01.2010, 08:47.
          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            FC Astoria Walldorf U18 takımına antrenörlük yapıyorum

Hocam olay budur. Başarılar.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs abi önceden maçlarımızın ertesinde takımın maçtan önceki poster görünümlü resmini eklerdin,
              bizde onu kaydeder kolleksiyon tarzında biriktirirdik
              şimdi göremez oldum,yoksa bizi sevmimisin

metin abi onur başlığına forması hakkında olumlu görüş bildirmiş ben maçı tv den seyrettim ama hiç dikkat etmemişim
              varsa dün ilk 11 resmi sen bilin abi
              En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 25.01.2010, 10:33.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• abi sağol,ellerine sağlık,
                  saygılar.
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Efsane Güneşle doğdu yazan ve numara olarak 3-1 yazan formalar satışa çıkmış. Çıldırdılar iyice.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?

Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Benim anladığım kadarıyla, forma bolluğu var.. Tüketmeye çalışıyorlar..
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• bence cok sacma bisey olmus. cocukla cocuk oluyoruz

Yorum

• Bir de hep formaya yazı olmuyor. Özel tişötrler yaptırmak lazım. Tabii bu maç için değil.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?

Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.
                              Ts Clubların yönetenlerin kafa yapılarını bu içraatla bir kez daha öğrenmiş oduk...

Bu ne yahu...

Bizlerle dalga geçiyorlar...
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Bu hafta gördügüm bir olayı burda aktarayım...

Hafta sonu çoçukları Disneyin masal dünyası adlı oyuna götürdüm haliç kongre merkezine...

İçerde binlerce çoçuk var..

Birde ne göreyim daha dün transfer edilen gökhan ünalın formasını giymiş bir fenerli çoçuk...

Bizde adam iki yıl forma giydi ben bırakın bir çoçugu yetişkin bir insanda bile görmedim gökhan ünalın formasını...

Çünkü TS CLUBLARDA bile görememiştim...

İşte bizim Diğer kulüplerin çalışanları vede Taraftarı arasındaki farkımız bu kadar açık...
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Çalışıyor...
                                X