Ben simdi baktim, bi yanlislik yok. 3d000c -> 3 tane sifir, o harfi degil...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFC Astoria Walldorf U18 takımına antrenörlük yapıyorum
Hocam olay budur. Başarılar.
Yorum
-
afs abi önceden maçlarımızın ertesinde takımın maçtan önceki poster görünümlü resmini eklerdin,
bizde onu kaydeder kolleksiyon tarzında biriktirirdik
şimdi göremez oldum,yoksa bizi sevmimisin
metin abi onur başlığına forması hakkında olumlu görüş bildirmiş ben maçı tv den seyrettim ama hiç dikkat etmemişim
varsa dün ilk 11 resmi sen bilin abiEn son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 25.01.2010, 10:33.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
-
Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?
Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?
Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.
Bu ne yahu...
Bizlerle dalga geçiyorlar...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Bu hafta gördügüm bir olayı burda aktarayım...
Hafta sonu çoçukları Disneyin masal dünyası adlı oyuna götürdüm haliç kongre merkezine...
İçerde binlerce çoçuk var..
Birde ne göreyim daha dün transfer edilen gökhan ünalın formasını giymiş bir fenerli çoçuk...
Bizde adam iki yıl forma giydi ben bırakın bir çoçugu yetişkin bir insanda bile görmedim gökhan ünalın formasını...
Çünkü TS CLUBLARDA bile görememiştim...
İşte bizim Diğer kulüplerin çalışanları vede Taraftarı arasındaki farkımız bu kadar açık...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
Yorum