afs abi iyi etmişsin ama olumlu bir gelişme olacağını sanmıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike'la olan sözleşmeyi yırtsın atsınlar bu ne rezilliktir...
Birkerede bizim için bir şeyler yapsınlar..
Böyle sponsporlugun içine tüküreyim...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Şu ana kadar ki tekrarlanan yanlış uygulamalar, bizi ümitsizliğe düşürmesin, pes etmek yok!
Bu işleri düzelteceğiz, herkese ve her şeye rağmen.
Yorum
-
bize artık doymamışda bir firma gerekiyor
birisi çıkıp anlatabilir mi nike'ın bize ne katkı sağladığını
adamların türkçe web sayfasında bile yokuz
o kadar sallamıyorlar bizi
sanki bizim sponsorluğumuzu yapmaktan utanır gibi bir halleri var
ben bakıyorum nike'ın bize katkı sağladığı tek nokta bugüne kadar yazılmamış olan formanın arkasında ki trabzonspor yazısı
şimdi mutlaka burada aman nike 'ın forma kalitesi falancaydı filancaydı diyen arkadaşlarımız olacaktır
mutlaka doğrudur ama benim bir puma çalışanından öğrendiğime göre bizim puma frmaların üretim maliyeti zannedersem 3.5 tl idi ve kulübe gelişide 5 tl
ben zaten taraftar olarak formayı alırken hiç kumaşına bakmışlığımda yok
sırf kulübe katkı olsun diye her sene rutin cebimizden çıkan bir para
nike zaten başarıya ulaşmış bize ihtiyacı yok adam niye bizim topçularla reklam yapsın ki?zaten sportif başarısı düşük bir kulübüz
bize bize ihtiyacı olan bir firma gerekiyor
yani bizim iiçin yaptığı formalara özenecek bir firma
nike'ın bizim için bize has olan bir tek şey yaptığını gösterin?-forma arkasına trabzonspor yazısı yazmak dışında-şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize artık doymamışda bir firma gerekiyor
birisi çıkıp anlatabilir mi nike'ın bize ne katkı sağladığını
adamların türkçe web sayfasında bile yokuz
o kadar sallamıyorlar bizi
sanki bizim sponsorluğumuzu yapmaktan utanır gibi bir halleri var
ben bakıyorum nike'ın bize katkı sağladığı tek nokta bugüne kadar yazılmamış olan formanın arkasında ki trabzonspor yazısı
şimdi mutlaka burada aman nike 'ın forma kalitesi falancaydı filancaydı diyen arkadaşlarımız olacaktır
mutlaka doğrudur ama benim bir puma çalışanından öğrendiğime göre bizim puma frmaların üretim maliyeti zannedersem 3.5 tl idi ve kulübe gelişide 5 tl
ben zaten taraftar olarak formayı alırken hiç kumaşına bakmışlığımda yok
sırf kulübe katkı olsun diye her sene rutin cebimizden çıkan bir para
nike zaten başarıya ulaşmış bize ihtiyacı yok adam niye bizim topçularla reklam yapsın ki?zaten sportif başarısı düşük bir kulübüz
bize bize ihtiyacı olan bir firma gerekiyor
yani bizim iiçin yaptığı formalara özenecek bir firma
nike'ın bizim için bize has olan bir tek şey yaptığını gösterin?-forma arkasına trabzonspor yazısı yazmak dışında-
Trabzonspor yazısını onlar yazmadı.
Armaların ve reklamların baskısının yapıldığı gibi bizim tarafımızca yapıldı.
Yorum
-
ya haklısın bizi hiç sallamıyor olabilir web sitesinde olmaya biliriz ama şimdiye kadar sponsor olan kappa bizi çok mu salladı veya pumanın web sitesinde bizimle alakalı bir bölüm gördün mü bu olay hangi firmaylan anlaşırsak anlaşalım tekrarlanacak gibi görünüyor.Lescon ile anlaşsak olmayabilir tamam ama lesconda tam anlamıyla Futbolda profesyonelleşmiş bir firma değil onunla anlaşırsak mutlaka başka problemler çıkacak onun için nike la devam etmemizin bir sakıncası yok bir sponsorlan 3 sezona girme hayalim var bunun gerçekleşmesini istiyorum
(ayrıca bir Teknik adamla 1 sezonu bitirme hayalimde var ama bir türlü gerçekleşemiyor malesef)
Yorum
-
Şükretmeyi hiç bilmiyoruz. Sabır ve istikrarı hele hiç.
Her şey daha güzel olmaya başlamış, istediklerimiz yapılmaya başlamışken, her şeyi yıkıp, meçhule yelken açalım öyle mi?
Pes!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞükretmeyi hiç bilmiyoruz. Sabır ve istikrarı hele hiç.
Her şey daha güzel olmaya başlamış, istediklerimiz yapılmaya başlamışken, her şeyi yıkıp, meçhule yelken açalım öyle mi?
Pes!Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya haklısın bizi hiç sallamıyor olabilir web sitesinde olmaya biliriz ama şimdiye kadar sponsor olan kappa bizi çok mu salladı veya pumanın web sitesinde bizimle alakalı bir bölüm gördün mü bu olay hangi firmaylan anlaşırsak anlaşalım tekrarlanacak gibi görünüyor.Lescon ile anlaşsak olmayabilir tamam ama lesconda tam anlamıyla Futbolda profesyonelleşmiş bir firma değil onunla anlaşırsak mutlaka başka problemler çıkacak onun için nike la devam etmemizin bir sakıncası yok bir sponsorlan 3 sezona girme hayalim var bunun gerçekleşmesini istiyorum
(ayrıca bir Teknik adamla 1 sezonu bitirme hayalimde var ama bir türlü gerçekleşemiyor malesef)
adamlar dünya firması ne sana ihtiyacı var ne başka bir şeye
adam geliyor sponsorluk anlaşmasını imzalıyor,başka bir şey yok
katalogdan iki forma sallıyorlar sonra tamam sezon kapandı...
bmn de taraftar şunu istemişmiş bunu istemişmiş kim sallıyor ki bu güne kadar isteyip de yapılan kaç tane şey var
somut olarak bir elin parmaklarını geçer mi?
polar diyoruz yok,forma bize özgü olsun diyoruz yok,geniş ürün yelpazesi diyoruz yok...
yok oğlu yok
sadece ts club çalışıyor
poları ürünü o üretiyor,yazıyı ts club basıyor
eeee nike napıyor
elindeki formaları gönderiyor,iki de antrenman forması
tamam onlar idare etsinler 1 seen 2. sene bakacağız diye forumda yazılar dolaşıyor,bekliyoruz ikinci sene yine elle tutulur adam akıllı bir şey yok...
eee ne anladım ben sponsorluktan
forma ise onu denizlide ürettirip gelelim buradaki arkadaşların istediği şekilde
hem çok daha ucuza hem çok daha kaliteli dağıtım sorunu yok bir şey yok,ts club vakti zamanında üretmedi mi?
ben gider web sitesini yaparım ,içinede sadece sponsor olduğum takımların formasını koyarım,taraftar görüşerinede yer veririm
haa
nike bize çok para veriyor derseniz ona bir şey diyemem
ama nike bize çok para veriyor u kabul ettikten sonra buradada nike mahkum olacağımız belli
adamlar açıkça sallamıyorum kardeşim paranızı alın kırın dizinizi susun diyor,mahkumsunuz diyor
ne yapalım bizim yapabileceğimiz bir şey yok
karar alınmış sen burda sabaha kadar bağır
kaç yazarşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞükretmeyi hiç bilmiyoruz. Sabır ve istikrarı hele hiç.
Pes!
hiç bir şeyden haberimiz yok ki
ne kulüp çıkar açıklama yapar ne nike
eee ben ne yapacam
gidecem ts club'a ürünlere bakacam
ben ts club'a gidince eğer nike'dan daha fazla ve taraftarımın isteğine yönelik ts club ürünü görürsem ne düşünmeliyim
nike lada mı istikrar olacak?
istikrar olacaksa bu adamlar iki senedir neden kılını kıpırdatmaz bizim ihtiyaçlarımızı karşılamazlar...
güzel olan ne?,güzel olacak olan ne?,nasıl bir şeyler yapıyorlar bilmiyoruz ki?
öyle sene başında iki ürün koyuyorlar önümüze beğenip beğenilmediği araştırılıyor mu bilmiyorum?
bizim forumun '' resmi sponsor nike'' sayfasında celtic,manchester united gibi takımların ürünleri dolaşıyor
hiç biriniz kartal yuvası,gs store,fenerium'a gittiniz mi?adamlar hem kendisi hem sponsor firma çalışarak bir şeyler yapmış
3. formayı adidas taraftara sorarak çıkartmış-mor forma-
ben hiç bir gelişme ve iyiye giden bir durum göremiyorum
her şey ilk nike sponsor olduğu gibi,yerimizde sayıp duruyoruz
forumdaki nike sayfası başka takımların formalarının ,nike'ın onlara yaptığı ürünlerinin fotoğrafları ve vaaadedilen hayallerle dolu?
icraat?
seneye seneye.....
3. senede aynı durum olacak
nike olsada aynı olacak,kappa olsada aynı olacak lotto olsada aynı olacak
kimse seni reklamlarında kullanmayacak,çünkü kimse seni sallamayacak
kimse seni dinlemeyecek,çünkü adamın seni dinlemeye ihtiyacı yok ki...En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 09.12.2009, 15:49.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu hareket bordomavi.net'e yakışmadı ve çıkarılmalıEngin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
-
Forum kuralları içerisinde olduğu müddetçe, herkes fikrini özgürce ifade etme hakkına sahip, Serdar Bali'yi ve üslubunu beğenmenyenlerdenim.
Fakat bu başlık bu konunun konuşulacağı yer değil. Konumuz ile ilgisi olmayan mesajları buraya yazmayalım.
Lütfen.
Yorum
-
Nike ile istikrar konusunda afs abi gibi düşünüyorum. Devam edilmeli...
Fakat sponsorumuzun hayalet bir kulüpmüşüz gibi davranmasını anlayamıyorum. Ve bunun sorgulanması gerektiği kanısındayım.
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelim çok doğru ve yerinde bir konuya değinmiş.
Meseleyi kulübümüze ve Nike'a ilettim bakalım bir gelişme olacak mı?
Yorum
-
Nike ile istikrar konusunda ben de M.S Sofu gibi düşünüyorum.
Ben de geçen sene istikrardan yanaydım ama bu sene formalar çıkınca kandırıldığımızı anladım.Herkeste bir beklenti vardı. İlk yıl hataları kimse görmedi zaten. Bu sene ilk senesi olan Beşiktaşın formalarını birebir inceledim. Çubuklu forması kesinlikle bizimkinden daha kaliteli. Ayrıca en azından çubuklu formalarının bir dizaynı var bizimki gibi sadece çubuk değil.Seneye de bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum şahsen.Daha yazacak çok şey var konunun özü bu. Biz her sene istikrar diye kendimizi kandırırız ancak.
Yorum
Yorum