Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Celtic Glasgowun bu sezonki formalari

(tam olarak tarihini bilmiyorum)
    buda en az 4 sene önceki formalari hep ayni tasarim ve renklerden olusuyor

Webs.com has been shut down on the 31st of August 2023. Find out what that means for your site and how to move it to another provider.
    En son sifuni tarafından düzenlendi; 07.01.2009, 00:55.

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Kemal Bey;

Yazmayayım, konuşmayayım diyorum ama şu "Resmi Sponsor Nike" başlığını ne zaman açsam sinirlerime hakim olamıyorum. Neden Nike'ın gezici reklam panosu gibi davrandığınızı anlamakta güçlük çekiyorum. Nike yöneticileriyle bir takım irtibatlar içinde olduğunuzu bu forumdaki herkes gibi ben de biliyorum. Bunu Trabzonspor için yaptığınızı söylediğinize de daha önce tanık olduk. Ama maalesef görüyorum ki siz; Nike firmasının içine sızan bir Trabzonspor ajanı gibi değil, Trabzonspor camiasının içine sızan bir Nike ajanı gibi davranıyorsunuz.

Başka takımlardan devşirme formaların üstüne Trabzonspor amblemi basıp önümüze attılar, "zamanları yoktu, olur böyle şeyler" dediniz. O kopya formalarını bile bulmak için bin dereden su getirdik, mağazalarına aylarca sorduk, resmi internet sitemizde bile sadece iki çeşidinin (onların da çoğu zaman XXL bedenleri) satılabildiğini görünce şok geçirdik, "Sabredin" dediniz.

İlk yapılan formalar içinde efsane çubuklu formalarımızı göremeyen taraftarı yatıştırdınız. "Devre arasında çıkacakmış" dediniz. Devre arasında çıkmayınca bir hamsili forma efsanesi ortaya attılar milleti oyalamak için "Oh ne güzel" dediniz.

Şu yaptığınız polar meselesine gelince. O poların tasarımının kendinize ait olmadığını biliyorsunuz. Ben de biliyorum. Nike'ın çizgilerini ve tasarımını kopyalamanıza bir şey demiyorum. Onu çıkış noktası olarak almış olabilirsiniz. Ancak sizin gibi başkaları da aynı Nike çizgilerini kullanınca sizden mi çalmış oluyor. Lütfen beni güldürmeyin. Ortada bir hırsızlık varsa malı çalınan kişi siz değil, Nike markasıdır.

Bir de şu son koyduğunuz Nike resmine bakıyorum şu an. Vİetnam'a sponsor olmuş ya Nike. Resimde ve yazıda Trabzonsporla ilgili bir detay arıyorum. Bulamıyorum. Aksine ekranda gördüğüm tek şey kocaman bir Nike amblemi. Ve üstelik bunu ilk kez yapmıyorsunuz. Daha önce de çaktırmadan eften püften resim ve haberlerle bu gizli reklamı yaptınız, tahmin ediyorum ki yine yapacaksınız. Uzakdoğu ve Afrika'da çocuk işçileri, insanlık dışı ortamlarda, sosyal güvenceleri olmadan günde 12 saat çalıştıran bir firmanın Vietnam gibi geri kalmış bir ülkenin sponsoru olması da ancak bu kadar dokunaklı işlenebilirdi. O bakımdan da sizi tebrik ediyorum.

Neden hiç Nike firmasını eleştirmiyorsunuz Ali Kemal Bey? Neden rezalet uygulamalara -daha doğrusu uygulayamamalara- imza attıklarında ortalığı toz pembe göstermeye çalışıyorsunuz. Neden hep onlar haklı oluyor da biz "sabırsız taraftar" haksız oluyoruz? Neden bu satırlardan Nike firmasına okkalı bir eleştiri giydirmiyorsunuz. En azından samimi bir "Yazıklar olsun" diyemiyorsunuz. Verdikleri sözleri tutmadıklarında bile neden şu meşhur "marka değeri"nde eksilme olmuyor Nike'ın.

Nike yetkilileriyle gizli oturumlarda ne konuştuğunuzu, maillerinizde onlara neden bahsettiğinizi, onların sizden ne gibi ricaları olduğunu ben bilemem. Onlarla konuşurken ne gibi beklentiler içinde olduğunuzu veya nasıl bir manevi tatmin yaşadığınızı da. Ama Ali Kemal Bey; size bu hengame ve keşmekeş içinde belki de unuttuğunuz bir şeyi hatırlatmak isterim ki siz bir TRABZONSPOR'lusunuz ve sırf bu seçiminiz bile size asaletlerin en büyüğünü verir. Ve unutmayın ki Trabzonspor Nike'a değil; Nike Trabzonspor'a muhtaçtır. Lütfen aksiymiş gibi davranıp asaletinizi zedelemeyin. Zira siz de diğer Trabzonsporlular gibi 3 Haraminin kokuşmuş saltanatını yıkan bir ailenin üyesisiniz. Adaletsiz bir karanlığın içinde parıldayan bir alevin. Farkımız karanlığa sövmemizdir. Ona alkış tutmamız değil...

Saygılar.
      Eleştirilerinde çok haklısın, sadece Nike değil, Afs abi için olanlar da haklı.
      Nike'tan gördüğüm rezaletin yarısını başka bir markada başka bir takımda görmedim.Puma fena değildi yetmez daha iyisi olsun dedik dediğime pişman oldum.Puma kat kat daha iyidi.Bu parçalı forma bari güzel çıksın da bir nebze teselli etsin.İlk verilen tarihten bu yana bir ay geçti, bu gecikmenin artık bahsi bile açılmıyor çünkü alıştık bu tarz şeylere.

Afs abi, var olan tasarımların renklerini değiştirerek bordo mavi hallerini görmemizi sağlıyorsunuz bunun için teşekkürler.Buraya birbirinden güzel forma ve ürün resimleri taşıyarak başlığı canlı tutan bir numaralı kişiniz bunun için de sağolun.Ancak renklerini değiştirdiğiniz için "benim tasarımım" diye bahsetmeniz ne kadar doğru? Sizin de gayet güzel tasarımlarınız var onlarıda gördük ve tebrik ettik.Ama renk değiştirmek demek tasarımı yapmış olmak demek değildir, photosop bilen biri bunu birkaç dakikada yapar.Ayrıca korsan polara gelince, ordaki afs logosunun photoshop olduğunu burada en iyi anlayabilicek kişilerden bir tanesisiniz.Önce işi şakaya vurduğunuzu düşündüm ama bu polar için size gelen onca övgüden sonra "arkadaşlar bu logo photoshopla yerleştirilmiş." demenizi beklerdim.Bunu söylemeyip, sessiz kalarak övgüleri kabul etmeye devam ettiniz.Bunun için sizi kınıyorum çünkü onun photoshop olduğunu anlamayanların tasarımın sizin olduğunu düşünmesini istediniz.
      Yazdıklarınızdan forma konusunda bilgi sahibi olduğunuz çok açık.Ben bu bilgilerinizi sadece Nike'ı överken değil, formalardaki hataları ve ciddiyetsizleri tespit ederkende kullanmanızı bekliyorum.Trapesus'un da söylediği gibi onca beter işe karşın Nike hakkında sizden eleştiri göremiyoruz.
      Aslında bunları söylemiycektim çünkü burda kişisel tartışmalardan uzak durmaya çalışıyoruz hepimiz.Ama madem arkadaş konuyu açtı yeri gelmişken bende sizi daha açık sözlü olmaya çağrıyorum.
      Yeri geldi sizi çok tebrik ettik.Beklentim eleştiriyide olgunlukla karşılamanız.
      En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 07.01.2009, 06:47.
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İnsaf!

Güzel sanatlar eğitimi aldığım için tasarımın tanımını biliyorum merak etmeyin. Yaptıklarımı da beni övsünler diye yapmıyorum. Herkes her tasarımı beğenmek zorunda değil ki. Yaptıklarımı birileri eleştirsin diye paylaşmıyorum ki.

Madem onca emek verilmiş işleri photoshop işi diye küçümsüyorsunuz, buyurun photoshop heryerde var herkes yapsın. Yaptığım tasarımlarda yalnızca renkleri değil, formları da kendimce yorumladım, yaptığım sadece renk değişikliği de değildi sırt numaralarından, armaya, sponsorlara kadar bir çok konuda sade bir taraftar olarak görüşlerimi söyledim.

Kelimeler, harfler belli ama herkes şair olamıyor.

Nike'a kızıyorsunuz, yönetimi eleştiriyorsunuz diye bana niye vuruyorsunuz onu anlamıyorum.

Herkes gibi fikirlerimi paylaşıyorum, katılmak zorunda değilsiniz, sizin gibi düşünmüyorum diye beni yargılamanız insafsızlık değil mi?

Tasarımdaki ve süreçteki hataları ve olması gerekenleri en teknik detayına kadar aylar önce söyleyen benim. Sırf eleştirmedim üstelik çözümünü de önerdim. Allah'a şükür yeteneğim var birşeyler yapıp paylaştım sizinle, bu mu rahatsız eden sizi? Dünyada neler oluyor, bilelim, beklentilerimizi ona göre ayarlayalım dedim ne var bunda.

Kulübümüz üzerinden haksız kazanç sağlayan, benim yaptığım tasarımı aynen araklayan Nike'tan araklamış oluyor öyle mi? Madem o kadar yetenekli idiler kendileri yapsaydı, beni niye beklediler. Fotoğrafı paylaşan arkadaşım afs bile yazmışlar diyor ben ne yapayım.

Anlamamış olabilirsiniz ama benim yaptığım tasarımlar Nike'ın mevcut çizgileri üzerinden yapıldı. Seneye karşımıza bambaşka bir konsept çıkacak. Her markanın belli bir kurum kimliği, marka çizgisi var. Bu çizgilere sadık kalarak tasarım yapmak daha doğru olan değil mi? Hayatında eline kalem alıp bir şey çizmemiş, bu tür işlere bulaşmamış olanların eleştireleri de amma acımasızmış. Bana niye bakıyorsunuz buyurun siz de yapın.

Benim muhatabım Nike değil, benim derdim marka da değil. Ben Trabzonsporumu seviyorum. Nike veya bu işin hakkını verecek bir dünya markasının bize profesyonel anlayış ve marka değeri katacağına inanıyorum. Formayı seveceksem Trabzonspordan dolayı seviyorum. Görüşlerim Trabzonsporla alakalı, yoksa Nike'ın dünyada bu işi nasıl iyi yaptığı herkesin malumu. Bu cümlemden bile art niyet çıkarmayın hemen, aynı Nike'ın Trabzonspor için yaptıklarından en çok rahatsız olan benim. Fakat bu üslub farklılığına tahammülsüzlüğü anlamakta zorluk çekiyorum.

Sponsorluk anlaşmaları iki taraflı olur sözleşme hangi şartlarda hazırlanmış bundan sonra ne olacak bilmeden sallamak kolay. Armaları ve sponsorları kulüp yapıştırıyor mesela. Eleştirileri bana söylemenin bir faydası yok konunun muhattaplarına iletin değerli düyüncelerinizi ve eleştirilerinizi.

Nike' a kızın, Trabzonspor yönetimini eleştirin, ama bu konunun ne muhatabı ne de sorumlusu olmayan birine böyle belden aşağıya vurmayın, ayıp ediyorsunuz.

Ne ajanlığım kaldı, ne tasarımcılığım, ne sessiz(!) kalarak övgü beklemem.

Bir şey söylesem suç, sussam kabahat! Bir de kınıyorsunuz öyle mi?

Yapmayın yahu insaf!
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu klup bir turlu profosyonelleşemedi ne yazıkkı ne ts club nede resmi sponsorları bakımından
          ts cluplarda hic bir sey yok cesit yok urun cesiti sınırlı sayıda biraz yaratıcı olmalılar trrabzonla ilgli herseyi uretmelliler
          nike gelincede boyle olmaz kardesim ne forma var ortalıkta ne baska bisey zaten formalarda kotu bi cubuklu forma bile yok yoneticiler uyuyormu anlamıyorum hem parasal olarak buyuk kayp var ortada gormuyorlarmı
          bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• anlamadığım ali fuat abiye neden böyle yükleniyorsunuz??
            görmediklerinizi gördüğünüz için mi yada siz nıke dışında diğer firmaların ajanı mısınız??
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzel sanatlar eğitimi aldığım için tasarımın tanımını biliyorum merak etmeyin. Yaptıklarımı da beni övsünler diye yapmıyorum. Herkes her tasarımı beğenmek zorunda değil ki. Yaptıklarımı birileri eleştirsin diye paylaşmıyorum ki.

Madem onca emek verilmiş işleri photoshop işi diye küçümsüyorsunuz, buyurun photoshop heryerde var herkes yapsın. Yaptığım tasarımlarda yalnızca renkleri değil, formları da kendimce yorumladım, yaptığım sadece renk değişikliği de değildi sırt numaralarından, armaya, sponsorlara kadar bir çok konuda sade bir taraftar olarak görüşlerimi söyledim.

Kelimeler, harfler belli ama herkes şair olamıyor.

Nike'a kızıyorsunuz, yönetimi eleştiriyorsunuz diye bana niye vuruyorsunuz onu anlamıyorum.

Herkes gibi fikirlerimi paylaşıyorum, katılmak zorunda değilsiniz, sizin gibi düşünmüyorum diye beni yargılamanız insafsızlık değil mi?

Tasarımdaki ve süreçteki hataları ve olması gerekenleri en teknik detayına kadar aylar önce söyleyen benim. Sırf eleştirmedim üstelik çözümünü de önerdim. Allah'a şükür yeteneğim var birşeyler yapıp paylaştım sizinle, bu mu rahatsız eden sizi? Dünyada neler oluyor, bilelim, beklentilerimizi ona göre ayarlayalım dedim ne var bunda.

Kulübümüz üzerinden haksız kazanç sağlayan, benim yaptığım tasarımı aynen araklayan Nike'tan araklamış oluyor öyle mi? Madem o kadar yetenekli idiler kendileri yapsaydı, beni niye beklediler. Fotoğrafı paylaşan arkadaşım afs bile yazmışlar diyor ben ne yapayım.

Anlamamış olabilirsiniz ama benim yaptığım tasarımlar Nike'ın mevcut çizgileri üzerinden yapıldı. Seneye karşımıza bambaşka bir konsept çıkacak. Her markanın belli bir kurum kimliği, marka çizgisi var. Bu çizgilere sadık kalarak tasarım yapmak daha doğru olan değil mi? Hayatında eline kalem alıp bir şey çizmemiş, bu tür işlere bulaşmamış olanların eleştireleri de amma acımasızmış. Bana niye bakıyorsunuz buyurun siz de yapın.

Benim muhatabım Nike değil, benim derdim marka da değil. Ben Trabzonsporumu seviyorum. Nike veya bu işin hakkını verecek bir dünya markasının bize profesyonel anlayış ve marka değeri katacağına inanıyorum. Formayı seveceksem Trabzonspordan dolayı seviyorum. Görüşlerim Trabzonsporla alakalı, yoksa Nike'ın dünyada bu işi nasıl iyi yaptığı herkesin malumu. Bu cümlemden bile art niyet çıkarmayın hemen, aynı Nike'ın Trabzonspor için yaptıklarından en çok rahatsız olan benim. Fakat bu üslub farklılığına tahammülsüzlüğü anlamakta zorluk çekiyorum.

Sponsorluk anlaşmaları iki taraflı olur sözleşme hangi şartlarda hazırlanmış bundan sonra ne olacak bilmeden sallamak kolay. Armaları ve sponsorları kulüp yapıştırıyor mesela. Eleştirileri bana söylemenin bir faydası yok konunun muhattaplarına iletin değerli düyüncelerinizi ve eleştirilerinizi.

Nike' a kızın, Trabzonspor yönetimini eleştirin, ama bu konunun ne muhatabı ne de sorumlusu olmayan birine böyle belden aşağıya vurmayın, ayıp ediyorsunuz.

Ne ajanlığım kaldı, ne tasarımcılığım, ne sessiz(!) kalarak övgü beklemem.

Bir şey söylesem suç, sussam kabahat! Bir de kınıyorsunuz öyle mi?

Yapmayın yahu insaf!

ben ali fuat abiyi neden suçladığımızı anlayamıyorum...adam elinden geleni iyi niyetiyle yapıyor...siz de eski yönetimler gibisiniz en ufak sorunda olayı büyütüp mevcut birliği bozmaya çalışıp menfaat sağlama çabalarınız var...ama bunu neden yaptığınızı anlayamıyorum????

afsye yüklenin!!!sonunda nolcak???

Yorum

• Benim anlayamadığım,Nike'ın ürünleri geciktirmesinde falan Ali Fuat abinin ne suçu olabilir ki ?

E o zama bende önüme geleni suçlayayım yahu.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim anlayamadığım,Nike'ın ürünleri geciktirmesinde falan Ali Fuat abinin ne suçu olabilir ki ?

E o zama bende önüme geleni suçlayayım yahu.

Olurmu kardeşim aa..

Sen niye ilgileniyosun ki ürünlerle,niye şu ortam için görüşmeler yapıyosinki,niye değer veriyosunki ? Olmaz Ali Fuat abi, bu kadar olmaz işte.

Anlayan anladı.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Armalarımız bütün ürünlerimizde mutlaka nakış olmalı. Bir de sponsorlarımız değişmeyeceğine göre, şu sponsor logolarını ürünlerin bir parçası olarak, daha küçük ve zarif kullansalar daha güzel olacak.

Eyvah ne yaptım ben! Nike ajanlığı yaptım, yazıklar olsun bana, kınıyorum kendimi! Ayıp bana!
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• insallah uzun yillar "nike" kullaniriz... marka konusunda devamlilik cok önemli...

Yorum

• afs arkadaşımıza teşekkürler

Bu konulara pek karışmak istemiyorum, ama duramadım.
                        Burada hepimiz TRABZONSPOR'luluğumuzla övünüyoruz, ama TRABZONSPOR'lulara yakışmayacak şekilde birinin emeğine saygısızlık yapılıyor!
                        Nike markasının belli çizgilerinde bizim renlerimizle değişiklikler yapıp bize sunulan formalar gayet güzel oldu.
                        FC Barcelona, Arsenal London, Manchester United ve birçok değişik takımın sponsoru olan Nike ürettiği, tasarladığı ve sezon kataloğunda sunduğu forma ve değişik ürünleri bu takımların renklerinde onlara göre uyarlayıp piyasaya sürüyor.
                        Bu takımlar 10 yılı aşkın süredir Nike ürünleri kullanıyorlar ve formaları her sezon kataloğunda değişik renlerde sunuluyor.
                        Ve TRABZONSPOR'un Nike firmasının anlaşması ne zaman yapıldığını herkes biliyor, sezon başında yetiştirilmesi imkansızdı.
                        İnaniyorum ki önümüzdeki sezon TRABZONSPOR'un çok güzel formaları ve değişik ürünleri piyasaya sürülecek.
                        Sabırsız ve saygısız olmayalım.
                        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• arkadaşlar bu konu bence amacını aşmış biraz burası insanların birbirini tartışacağı bir yer değil..insanlar kendi görmek istedikleri ürünleri koyarlar yada sponsor firma hakkında görüşlerini belirtirler konuyyu uzatmayın bence

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar bu konu bence amacını aşmış biraz burası insanların birbirini tartışacağı bir yer değil..insanlar kendi görmek istedikleri ürünleri koyarlar yada sponsor firma hakkında görüşlerini belirtirler konuyyu uzatmayın bence
                            ati gol gol gol ati gooolll goooollllllll goolllllllllll atiiiiiiiiiiiiiii goooooooooooooolllllllll

Yorum

• Çubuklu Forma çıkmadıkça çıkan formalara t-shirt gözüyle bakılıyor belli ve belkide büyük bir kesim tarafından. Şahsen çizgili formayı giydiğimde forma giyiyormuşum hissinde oluyorum. Benim gibi aynı düşüncede milyonlar olduğunu biliyorum. Çizgili bekliyor benim gibi büyük bir kesim. İnşallah seneye bu beklentilerimiz yanıtsız kalmaz...
                              t @Selim_Turan

Yorum

• herkes tutturmuş çubuklu forma kardeşim sanki çubuklu formalarla gelene beş gidene on atıyorduk...bende çok beğenmedim ama yönetimin bu gayretleri takımımızın canını dişine takması herkesin birlik olması bende dedim bu sene bi forma alacağım dedim ve aldım iikide almışım bu çocuklar bu yönetim bu klüp herşeyin en iyisini hakediyor..gelelim yok almıcam yok çubuklu gelmezse benzin döker yakarım kendimi felan filan o biçim hikayeler..almayın kardeşim sakın almayın..zaten hiç bişey üretmeyen ve yine hiçbişey beğenmeyen insan karakteri bizim ülkemize has bi özellik galiba..

Yorum

Yükleniyor...
                                X