Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• afs hocam açıkladı ama yine kafa karıştırıyor yönetimden gelen açıklamalar
    parçalı formalar gelecek diyorlar
    aston villa modeli forma parçalı forma ise eğer niye çıktı çıkıyor edebiyatı yapılıyor anlamıyorum
    acaba yeni model bi parçalımı olacak puma daki gibi.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      afs hocam açıkladı ama yine kafa karıştırıyor yönetimden gelen açıklamalar
      parçalı formalar gelecek diyorlar
      aston villa modeli forma parçalı forma ise eğer niye çıktı çıkıyor edebiyatı yapılıyor anlamıyorum
      acaba yeni model bi parçalımı olacak puma daki gibi.
      aynen katılıyorum sana
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Çubuklu forma çıkarsa bende almayı düşünüyorum. Şuandaki formaları hiç beğenmiyorum.

Yorum

• Benim dün Trabzon'daki Tsclub sorumlusundan öğrendiğim yeni formaların 1 hafta içinde standlarda olacağı.. Ve bu formalarımız Puma'dan hatırladığımız bordo-mavi parçalı formamız.. Fark olarak arkası tamamiyle bordo olan.. Ve biraz dizayn olarak arkasının dip kısmında farklılık olması.. Tam görmeden tarif etmem zor ama en azından bana tarif edilen bu şekildi..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim dün Trabzon'daki Tsclub sorumlusundan öğrendiğim yeni formaların 1 hafta içinde standlarda olacağı.. Ve bu formalarımız Puma'dan hatırladığımız bordo-mavi parçalı formamız.. Fark olarak arkası tamamiyle bordo olan.. Ve biraz dizayn olarak arkasının dip kısmında farklılık olması.. Tam görmeden tarif etmem zor ama en azından bana tarif edilen bu şekildi..
            yani farklı ve yeni bir forma ohhhh..
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yani ankaraspor formasinin aynisi diyorsun...

Yorum

• Öncelikle ozur diliyorum konuyu ortaya atip kacmis gibi gozuktum bir suredir giremiyordum foruma kusura bakmayin..!
                Sorularin cevaplarina gelince...

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakikatten yuh!!!

O kırmızı yerde "afs" yazıyor değil mi?
                evet suleyman abi aynen öyle afs yaziyo bende ilk gordugumde sok oldum ama maalesef oyle.

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi, 'afs' yazısı fotomontaj gibi duruyor yahu.
                Yok ustat degil isteyene kameradan gosterebilirim)

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ahahaha.iste bu gercekten guzeldi kardesim paylasim icin sagol. ts club yapsaydi bu tasarimi fiyati nolursa olsun alirdim valla. uyanik esnaf ts club'un yapamadigini beceriyor. valla ne diyiim biraz daha kaliteli olsa bende bunlardan 1 tane siparis eder buraya yollatirdim valla.

suc kimin?

a) piyasadaki boslugu farkedip sahte urun ureterek bi acigi degerlendiren esnafmi?

b) istedigi urun cesitlerini ve istedigi fiyatlari ts clup'ta bulamayan ve bunu taklit urunlerlen karsilayan taraftarmi?

c) piyasadaki boslugun olusmasina izin veren, taraftarin ihtiyacini karsilayamayan, ve bu 2sinide engellemik icin yeterli cabayi gostermeyen ts clup'mi?
                Bu gecmistede boyleydi hala boyle devam ediyor kardesim yonetim taraftar projeleri diye bisey cikartti ama sadece sozde bizim isteklerimizi saolsun Ali Fuat abi gosterime sunuyor eminonu esnafi bunun farkina varirken yonetim anlayamiyor.. He bu arada isteyen olursa ayninin Bordo uzerine mavi cizgiliside var.
                İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                YA KARDEŞİM DELİ OLMAKMAK ELDE DEĞİL.
                BİZ yıllardır şu şekilde polar üretsin kulüp diye deli divane oluyoruz. tasarım yapamıyorsan deki ALİ FUAT BEY bize polar tasarla Üretelim sunalım piyasaya. elin oğlu bak nasıl takip edip çıkarıyor piyasaya.

BİZ TS CLUB LA İLGİLENEN YÖNETİCİLERİN GÖZÜNE sokarcasına afs yazısıda orda duruyor.

geçen sene MARMARA TS ATKIMIZI yaptırdığımız yere gittim bi baktım adamların iş yerinde başımdaki bereden üretiliyor hemen dedim abi ne iş korsan iş mi yapıyorsunuz. dedi bize bunları kulüp yaptırıyor. armasız yapıyoruz kulüp aramasını basıp satıyor. aynı yerde ankaragücü takımın sattığı taraftar polarları yapılıyordu.
                orda bere yaptıran zihniyet birde polar yaptır orda ne olur da. resmen çırpınıyoruz kaç yıldır polar polar diye.
                illa taraftar gurupları kendine polar mı yaptırsın. kulüp kendi logosunu koyduğu polarlar bastırsa olmaz mı.
                Artik alistik mustafa ben arkadan gordum bunu heralde dedim nike cikartti polarlari bunlarda korsana kacti ama ondeki afs yazisini gorunce dustu benim jeton dedim yok artik ya ...

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yuh artık!
                Aynen oyle Ali Fuat abi.

İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yuh yaa bu kadar olur.

cem,keşke sorsaydın afs ne demek diye
                Sordum huseyin abi sormaz olaydim...Dedim ki bunu siz nerden aldiniz nike'in resmi sitesinden aldik dediler.. Bu afs noluyor dedim bizim bmn den abimiz bizim afs dedim yok ya biz resmi siteden aldik diyo

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaa bu pfotoshop degilmi... nike ve logoya dikkatlice bakilinca kareli görünüyor....

yok kardesim inanmiyorsan [EMAİL="kumla150708@hotmail.com"]kumla150708@hotmail.com[/EMAİL] buyur ekle kameradan gosterim
                En son Cem Zırıh tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 13:32.
                # 61 Onur Recep Kivrak
                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yani ankaraspor formasinin aynisi diyorsun...
                  nasıl bir forma resmini koyar mısın?
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bahsi geçen forma modeli bu değil, bu sene giydiğimiz gövdesi bordo kolları mavi olan model diye biliyorum ben. Yönetimden geçen sene söylenen böyleydi bana.

Konu ile ilgili sağlıklı bilgi almak için bu işlerden sorumlu yöneticiye ve kulübe mail attım konu ile ilgili henüz cevap gelmedi.

Telefonla da aradım, mesguldüler birazdan beni arayacaklar son dakika bilgisini paylaşırım buradan.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat mesajını ben sildim. Uğraş bakayım bana ulaşabilecekmisin ?
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• bu formayı ben seviyorum bu formanın bordo-mavi olduğunu düşünüyorumda çok hoş.. sezon başından beri bu formanın gelmesini bekliyordum inş. budur teşekkürler
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Fuat mesajını ben sildim. Uğraş bakayım bana ulaşabilecekmisin ?
                          Yönetime karşı boynumuz kıldan ince.

Dedikodular ilk çıkdığında yaptığım bir çalışma fakat bu olacağını sanmıyorum. Olabilir da olmayabilir da karantisi yok!

Çocukların üzerindeki bordo formalar yeni galiba, ilk defa görüyorum. Bu sene giydiğimiz mavi formanın modelinden sanırım.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 14:03.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mağaza için hazırlıklar yapılıyordu....Umarım mağazadır...
                            Mağaza Yakında açılacak suanlık sadece stand
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ali Fuat Abi, var mı arayan?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Fuat Abi, var mı arayan?
                                Mail geldi:

" Merhabalar,

Parçalı formalar geldi ön çalışmaları yapılıyor. Sağ tarafı bordo, sol ise
                                mavi Kollar da maviden sonra bordo şeklinde. Gelecek hafta satışa sunulacak.
                                Nakış teknik olarak Türkiye de mümkün şimdilik değil.
                                Bu konuda çalışma yaptırıyorum. İyi çalışmalar

Ziya Yılmaz
                                Genel Koordinatör "

Formalara sponsor ve nakış işlemi formalar üzerine yapıldığı için uygulanmıyor sanırım.
                                Tüm bu işlemler direk fabrikada üretim sırasında yapılsa seneye keşke, hem ekonomik hem de daha hızlı olacaktır eminim.

En son a f s tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 14:29. Sebep: Son Dakika Gelişmesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X