Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim bir düsüncem var bilmem katilirmisiniz adidas ve nike dünya devi iki marka hangisinin daha büyük oldugu tartisilir ve belli olmaz hangisi daha büyk oldugu.futbola gelince iki markayi giyen takimlar var bana öyle geliyor yoksa bilmiyorum.

ama sanki adidas formayi giyenler daha saglamci takimlar oluyor yani nezaman neyapacaklari bellki olan arkadan cok pas yaparak cikan takimlar(almanya milli takimi,ispanya,chelsea,liverpool) nike ise daha cok show yapmayi seven(joga bonito) takimlarda oluyor(brezilya milli takimi,manchester united,portekiz gibi)

belkide Trabzonspor da nike a uyan takimlardan olur

Yorum

• Hey resmi sponsor nıke genelde ne işin var
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yorum

• Tanıtımın yapıldığı gün fuardaydım çok güzel bi defile oldu emeği gecenlere teşekkürler.

Yorum

• Çubuklu formayı dört gözle bekliyorum.Kolları doğru düzgün olur inşallah.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• tek arzuladigim renkler sade beas uzerine hafif bordo tonlari... bukadar guzel uyum olamaz

arsenal in gecen sezon deplasman formasi sade ve cok kaliteli bi dormaydi

Yorum

• arkadaşlar çubuklu çıkmayacakmış devre arasından sonra sadece ortadan ayrılan bordo mavi olacakmış.geçen seneki gibi.ts clup taki beye sorduk öyle dedi.yeni t shirt lar yapmışlar onlar çok güzell
                Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen öyle ve Nike 2008 / 2009 sezonu kolleksiyonundan,

Bu arada çubuklu formalarla ilgili öyle güzel şeyler duydum ki.

Şöye anlatmaya çalışayım: " Tilkiye sormuşlar 'tavuk sever misin?' diye, 'gülmemden diyemiyorum ki' demiş.

Müjdeli haber gelir gelmez kulağıma fısıldayacaklar, ben de size.
                  İlk olarak iboandibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar çubuklu çıkmayacakmış devre arasından sonra sadece ortadan ayrılan bordo mavi olacakmış.geçen seneki gibi.ts clup taki beye sorduk öyle dedi.yeni t shirt lar yapmışlar onlar çok güzell
                  İki tane değişik açıklama var..

Yorum

• Ben de yönetimle konuştum ve çubuklu forma için müjdeli haberi bekleyin cevabını aldım. Ne olacak şimdi?
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu seneki formalardan hiçbirini almadım.açıkçası çubuklu formayı bekliyorum.ancak şu da bir gerçek Ofspor kadar olamadık forma konusunda gözle görülür bir gerçek diye ben buna derim işte
                      ......mutedil dalgalı..
                      fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Zaten ne kadar ılımlı yaklaşsak da olaya Yönetimin bu sene tek başarılı olamadığı konu forma konusuydu.. Bu sene bişe beklemiyorum artık yönetimden bu konuda.. Çok iyi bir hava yakalanmışken büyük bir forma satışı patlaması şansını kullanamadılar..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de yönetimle konuştum ve çubuklu forma için müjdeli haberi bekleyin cevabını aldım. Ne olacak şimdi?

Ali Fuat abi o zaman Ts Club'da çalışanların yanlışıdır....Şu formanın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum...Koskaca 10 hafta bubuklu formasız geçti...

Yorum

• Kesinlikle katılıyorum her zaman bu sene bişe beklemediğimizi daha iyi olacağını bildiğimizi belirttik ama bu kadarını da beklemiyordum zaten formalar pek bişeye benzemiyo kalite olmadığı her halinden belli ama Allah aşkın o kalitesiz dediğimiz formaları bile piyasada bulamıyoruz nerdeyse devre arasına girecez böyle birşey olurmu.. Ofspor un formasına baktım şaştım kaldım.. Kendimizi kandırıp duruyoruz yok yok formalarımız yine de güzel diye.. Al işte forma dediğin böyle olur.. Biz alamasak da olurdu takım sahada şöyle bi forma giyseydi biz de ona bakıp böbürlenseydik..

Yorum

• Ofspor kendi maça çıkmak için forma bulunca şükrediyor. Bizim gibi dünyanın dörtbir yanında çeşitli bedenlerde forma bekleyen taraftarı yok. Aynı şey değil.

Nike gibi dünya üzerinde onlarca kulübe sponsorluk yapan bir firmanın, sözleşmeleri, üretim planları aylar öncesinden belli olan büyük bir sistemine dahil olmak kolay değil.

Bizim renklerimiz özel olduğu için bize özel üretim yapacaklar. Ve bunu da baştan söyleyip bizden süre istediler, tıpkı teklif veren diğer firmalar gibi.

Biz hele Avrupa kupalarına kalalım, eskisi gibi marka değerimizi yükseltelim adamlar bu kadar istekli bir taraftar topluluğuna ürün satmam demez.

Kulübümüzün lisanslı ürünler konusunda gerekli profesyonel adımları atmadığı gerçeğini ıskalamadan söylüyorum bunları.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ben bu forma isini anlamdım nike magazaalarında satılmıyor satılaan yerlerde hep xl forma var hi. bi duzgun beden yok nasıl olcak bu takım formadan para kazanmıyormu bu işe bi el atsın artık nike yapmıyor forma yada trabzon yonetimimi isin ustune dusmuyor bilmiyorum ama trabzon hayatında satamıcagı kadar forma satabilme zamanı ama bir turlu satamıyor ve para kazanamıyor nasıl olcak bu iş
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

Yükleniyor...
                                X