Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Farkındayım Emirhan, fakat ekstra maliyet ve işçilik giriyor yetiştiremiyoruz

Formalar ilk üretildiği yerde nakış ve sponsor işlemleri yapılsa daha ucuz ve hızlı olacaktır. Bazı şeyler satış sayımız, dağıtım, ürün çeşidi, iki kurum arasındaki sözleşme şartları ile alakalı. Kulüp formaları ham hali ile alıp o işlemleri kendi yapıyor. Nakış konusunda Puma veya Nike'ın altyapısı farklı olabilir.

Formalar yurtdışından doğrudan kulübe gelip dağıtım yapılıyor. Bugünden tezi yok önümüzdeki sezon için en ekonomik ve hızlı çözümler bulunmalı.

Bu tür soruları bana değil de yönetime sormak lazım, ben sadece tahmin yürütüyorum.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• teşekkürler abi
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Böyle bir forma yapsaydım eminim bunu da çok beğenecektiniz.
        Nedir algımızı bu kadar etkileyen? Kenarındaki afs logosu mu? Bordomavi renklerin yanyana görmemiz mi?
        Nedir zihinlerimizde canlanan, bizi bu kadar heyecanlandıran mutlu kılan duygular?

Bu güzel renkler doğru tasarım ve yaklaşımlarla uygulandığında sonuç hep güzellikler olacaktır.

Benim yaptığım çalışmalar önemli değil, önemli olan hayat geçirilebilenler.
        Yoksa her sezon yeni bir çizgi ve tasarım karşımıza çıkacak ve biz hepsini ayrı ayrı seveceğiz.

Kappa'nın kumaş kalitesi, renklerimizi doğru kullanmaya başladıklarında zihnimizde kalanlar.Tarihimizde forma satın alma duygusunun ilk başlangıcı, taraftar forması kavramının çıkması, ilk kez yedek renk uygulamamız, o dönemde formayı giyen yıldızlar, oynanan futbol. Her Trabzonspor taraftarından az çok hoş anılar bıraktı Kappa.

Bütün bu olumlu izlere rağmen, armamızı yanlış kullanması, ısrarla taraftara biraz daha rahat kesim ürün çıkarmaması, sırt numaralarındaki özensizlik, her yerde bulamayışımız, yan ürünlerinin antreman malzemelerinin yetersizliği, o yıllara göre çok pahalı oluşu gibi olumsuzluklar aklımıza gelmiyor.

Puma gibi son yıllarda futbolda atak yapan bir takım hakkında nasıl bir fikir var Trabzonspor taraftarında. Çok uğurlu bir marka olarak algılanmıyordur eminim. Birinci ve ikinci Puma dönemi Trabzonspor çok hoş şeyler yaşamadı. Puma'nın modellerini beğenirsiniz, beğenmezsiniz, en gıcık olduğunuz modeli sezon sonunda çok sevdiğinize şaşırırsınız, fakat kumaş kalitesi, renk uygulamaları deyince hemen eksi puanı verirsiniz. Hele o dönemdeki oynanan kötü futbolla örtüştürünce zihnimizde hoş anılar canlanmaz.

Puma beklentilerimizi doğru karşılayabilseydi kimse şikayet etmeyecekti. Fakat bizimle çalışmaya pekte hevesli değildiler.

Sezona taze başlangıçlar yapma parolasıyla giren Trabzonspor, o zamanki şartlarda yapılabilecek en iyi sponsorluk anlaşmasını yaptı. Tercih dünya markası Nike oldu ve Nike gerekli hazırlığı yapabilmek için bizden bir sene istedi. Taraftarın beklentilerinin karşılanması bir sistemin oturması için sabırlı olmak gerekiyor. Başarı ile birlikte ürünlere olan ilgi, taraftarın bu konuda bilinçli davranması zevk konusundaki beklentilerini de artırdı.

Taraftar yalnızca resmi ürün veya forma değil, en güzelini istiyor ve isteklerinde sonuna kadar haklı. Nike'ın Trabzonspor taraftarına bakış açısı değişiyor, değişmeli.

Yönetimin ve Nike'ın taraftarın beklentilerini ve isteklerini dikkate alması gerekiyor.

Biz sabır ve anlayışla işlerini doğru yapmaları için bekliyoruz. Umarım bütün bu beklediklerimizin çok ötesinde sürprizlerle karşılaşırız.

Testi kırıldıktan sonra akıl veren çok olur, fakat biz fikirlerimizin çoğunu daha yolun en başından beri söyledik. Şimdi de gelecek sezonun planlaması yapılırken doğru yapılmalı diyoruz.

Ekstra rengimiz gri olabilir, bizim renklerimiz en güzel mat kumaşlarda kendini gösteriyor. Daha ortada hiçbir şey yokken, 'hamsili forma siparişi verdik, parlak pullu kumaşlar gelecek' demeğe hiç gerek yoktu. Gri forma düşüncesi olabilir, uygulamayı tasarımı, önerilen kumaşı görmeden yorum yapmak istemem fakat duyurulması konusunda acele edildi.

Taraftarın beklentisi yönetimin bu konularda şeffaf ve açık olması. Çubuklu formamız mayıs ayına mı yetişiyor, sorun değil bekleriz. Haklı sebepleri paylaşırsanız anlayışla karşılarız, fakat ha bugün ha yarın diye beklentiye sokulunca hayal kırıklıkları oluşuyor.

Yapacağımız şeyleri tam ve doğru yapalım. Her şeyde olduğu gibi sponsorda da istikrar şart. Nike kendi gibi davransın bir çok problemin kendiliğinden çözüldüğünü göreceğiz.

Birikmiş problemleri çözmek, yeni çözümler ortaya koymak, bir sistem oturtmak emek ve zaman alan uğraşlar, farkındayız.

Biz çoğu şeyin farkındayız, fakat merak etmeden de duramıyoruz ne yapalım.

Yanılıyor muyum?

Yorum

• Afs abi süpersin formalar gercekden süper yapiyorsun, malesef nike daha anlamadi hangi takima sponsor oldugunu bize ikinci sinifa muamelesi yapiyor, ben yönetim olsam kendim forma üretirim ve bunun basinada afs abiyi koyarim, birkac kisiyide is sahibi ederdim

Yorum

• Estağfurullah diyeyim, ben haddimi bilirim.

Aman, sakın Trabzonspor kendi forma falan yapmasın! TS Club formaları tarihimizdeki en kötü formalardı bana göre hele Kappa'dan sonra. Forma sadece vitrinde duran bir ürün değil, futbolcu içinde koşacak yuvarlanacak, terleyecek, ıslanacak, her ortamda düzgün olmalı. TS Club formaları benim kriterlerime göre yetersizdi.

Forma veya spor ürünü tasarlamak, üretmek, marka olmak ciddi bilgi birikimi ve tecrübe isteyen bir iş. Bırakalım her işi profesyoneli yapsın. Kulübümüzün bu tür bir yatırıma girmesini doğru bulmuyorum, yapamazlar da ayrıca.

Kumaş kalitesinden, üretiminden, tasarımından bilgi birikiminden, yatırımlarından, dağıtım ağından marka değerinden yararlanmak varken, kendi markanı yapmaya çalışmak çok gereksiz olur.

TS Club markasını ve projesini bu konudan ayrı tutuyorum. Ekonomik ve farklı çözümler getirmesi için, TS Club markasının doğru değerlendirilmesi gerekir, fakat o ayrı bir konu ve ayrı bir başlık altında tartışılmalı.

Barcelona gibi bir çok kulüp bizden daha profesyonel ve kurumsal bir kulüpler, onlar yapmıyor bu işi biz neden düşünelim.

Nike kendi gibi davransın, arada doğru iletişim ağı kurulsun, beklentiler karşılansın, burada konuştuğumuz çoğu şeyi konuşmaya gerek kalmayız zaten.

Her şey dışarıdan göründüğü gibi kolay olmayabilir. Merak etmeyin, bu işlerle ilgilenen, bizim kadar dertlenen insanlar var çok şükür.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 16.01.2009, 13:52. Sebep: ekleme

Yorum

• Bu hafta sonu -en azından oynanacak maçta- yeni formalarımızı görme ümidimiz suya düştü maalesef.

Arsin organize sanayi bölgesinde, formalara Trabzonspor armasının ve sponsorların logolarının transfer işlemleri henüz bitmemiş. Bugün yapılacak toplantıda, yeni formaları satışa pazartesi mi sunalım, salı mı diye karara varılacakmış. İlgili açıklama resmi siteden duyurulacak.

Formaların fotoğraf çekimleri istenen kalitede olmadığı için yeniden yapılacakmış. Bu haftada böyle geçti, inşallah önümüzdeki hafta 'gerçekten çok güzel oldu' denilen parçalı formalarımızı görebiliriz.

Tasarımlarımı değerlendirdiklerini ve yeni projeleri için kendilerine ışık tuttuğunu söylediler. Çözüme bir katkım olabildiyse ne mutlu bana.

Sabırla karşımıza gelecek güzellikleri bekliyoruz. Şimdilik son gelişmeler bunlar.

Yorum

• Yeni satışa girecek olan parçalı formalarımızın kumaş kalitesi nasıl? Beyaz formamız (maç forması)gibiyse amenna, umarım diğerleri gibi naylonumsu değildir.

Ali Fuat abi, tasarım konusunda kulübe yol gösterici olmuş olmana sevindim.
                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• tüh desenize beklemeye devam edeceğiz, bunlar da tıpkı bizim gibi...benim işim de konfeksiyon ve biz de sürekli siparişleri geciktirip vereceğimizi söylediğimiz tarihte malları veremiyoruz o yüzden çok da kızamıyorum ...

Yorum

• Bence fener maçına kadar yeni formalar çıkmaz...Hem formaların amblem baskı işinin Trabzon'da yapılması bana çok ilginç geldi....Bu formalar bize direkt yapılmış şekilde neden gelmiyor veya gelemiyor...

Yorum

• Az kaldı bakalım ıyı bır sunum yaparak Gosterıslı 1 tanıtımla yenı formalarımıza kavusuruz
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Yeni forma da çıksın. Ondan sonra uğrayacağım Ts Club'a.
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence fener maçına kadar yeni formalar çıkmaz...Hem formaların amblem baskı işinin Trabzon'da yapılması bana çok ilginç geldi....Bu formalar bize direkt yapılmış şekilde neden gelmiyor veya gelemiyor...
                          Umursamıyolar bizi açıkçası.Dünya devi marka amatörce davranıyor.

Ali fuat abi

Ts Club formaları geçen yıl giydiğimiz puma lar ve bu yılki nike depolarındaki küflü formalardan daha güzeldi.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umursamıyolar bizi açıkçası.Dünya devi marka amatörce davranıyor.

Ali fuat abi

Ts Club formaları geçen yıl giydiğimiz puma lar ve bu yılki nike depolarındaki küflü formalardan daha güzeldi.
                            Şu mübalağa yaparak yorumlamayı bir kenara bıraksak ve isteklerimizi gelecek sene olmasını beklediklerimizi teker teker sıralasak.. Gelecek seneyi de gördükten sonra kesin hükmü versek daha mantıklı olmaz mı?

Nedir bu yahu ara transfer döneminde 2 transfer yapamadık diye 1 ay önce tapılan yönetim kurulu ve başkana sallamalar.. Burada en çok olması istenen sponsora daha 6. ayında sallamalar.. Ben harika bir sponsorumuz var demiyorum.. Ancak bu acelecilik huyumuzu bir kenara koymamızın zamanı geldi, sabırı öğrenmemiz gerektiğini düşünüyorum..

Lütfen sabır lütfen.. Pumaya en çok sallayanların bu sene puma daha iyiydi demesi ancak ve ancak bizim taraftardan çıkar çünkü emin olun.. Nike yahu nike.. Bir daha düşünün..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ali Fuat abi tek kelimeyle calismalarin süper!

Sana bi sorum olacakti siyah formamiz olacakmi seneye? Gercekten siyah forma cok istiyorum. Sihay - Mavi kombinasyonu cok süper duruyor.

.

Yorum

Yükleniyor...
                                X