Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence ne düz mavi ne de mavi-bordo-beyaz birlikte güzel gözükmüyor.

Parçalıyla giyilen bordolar daha hoş duruyor.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• beyaz şort, bordo forma
      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Çubuklu formaları merakla bekliyorummm!!!!
        TRABZONSPOR

Yorum

• Bordo forma altına beyaz şort süper olur benim görüşüm beyaz avea ve beyaz nike logosu çok güzel gözükür. Ya da bordo-mavi parçalı altına beyaz şort. Yattara'yı görmüştüm formaları tanıtırken o formalarla. Gerçekten harika bir kombinasyon vardı. Göze hoş geliyordu.

Yorum

• o kadar forma çeşidi varken.. hep aynı formalar dönüp dolaşıp giyiliyor
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• mavi forma + bordo sort +bordo tozluk bnce gzl olur... duz mavinin yerine boyle daha iyi olur...
              TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• bordo siyah, bordo siyah bence..
                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ts cluba formalar ve diğer ürünler konusunda attığım maile gelen cevabı aynen iletiyorum

Merhaba,

Yakında yenilenmiş internet sitemizde çok sayıda yeni tasarımlı ürünler göreceksiniz.Ayrıca forma da bayram sonrası bir rahatlama olacaktır.
                    Selamlar & İyi çalışmalar

Ziya Yılmaz
                    Genel Koordinatör

Yorum

• bu arma çok kötü.. armamızın resmi oranlarını neden kullanmıyor NIKE?
                      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu arma çok kötü.. armamızın resmi oranlarını neden kullanmıyor NIKE?

çok mu kötü..bu arma galiba kappa formalarında ki armamız artı bu forma zaten nike forması değil çakma forma

Yorum

• bir maça söyle çıksak bence güzel durur ;

Bordo*Mavi Forma

Yorum

• Bence acik mavi formamiz en guzel acik mavi sortlarimizlan duruyor. Degisik kombinasyonlar diger formalarlan denilebilir ama mavi formamiz icin katilmiyorum.

Yorum

• mavinin altına beyaz şort bordodan daha iyi olur
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Şu mavi formaya uzunca bir süre ara verelim.

Çok güzel ve kaliteli beyaz formamız var. Ligde sadece Denizli maçında giydik.

Pek sevmesem de turuncu formamız da var. 1 kere bile giymedik. Diğer bordo formaya girmiyorum bile.

Kısacası biraz değişiklik istiyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X