Çubuklu neden yok hala aklım almıyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur61 O ensondaki Trabzonspor tanıtım görüntüsünü nerde buldun acaba? Benim bilgisayarın yıllar önceki haline benziyor
Yorum
-
forma modellerine sasirmamizin anlamı yok zaten gunler önceden belliydi bu modeller olacağı.asıl canımı sıkan şey amblemin ve avea reklamının hali.song un üzerindeki formada aynıydı ama o zaman aceleye geldi apar topar yapıstırdılar diyoduk.fakat hala aynı büyük hatalar var formalarda. bu kadarda olmaz biraz özen göstermelilerdi formalara.yinede içlerinde en çok beyaz ve düz mavi hosuma gitti ikisinden birini alıcam.
Yorum
-
İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri Hollanda'nın EURO 2008 formalarını bulamaz mı..bakın ne kadar mükemmel..tek renk olmasına rağmen kesimiyle, sunumuyla, çok estetik..onlar da nike...
Hollanda Euro 2008 2 :
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştiride eleştir, işimiz gücümüz eleştiri, takım sahaya çıkar çıkmaz ilk 11 i eleştirmek, oyuncu değişir oyuncu değişikliğini eleştirmek, seyirci bağırır oturup çekirdek çişğnerken niye bağırıyo bunlar diye eleştirmek, berbat tazhüratlar yapmalarına ve orjinal bir tezahürat geliştiremediklerinden ayağa kalkmayan fenerli olsun denince artık yıllardır ayağa kalkıp mal gibi sonra oturmaktan bıkmış taraftarı niye ayağa kalkmıyosun diye eleştirmek hatta küfretmek, formalar çıkmış nike i eleştirmek işimiz gücümüz bu. Yahu işiniz ne sizin taraftar değilmisiniz, bencede bazı eksiklikleri var formaların ama pırıl pırıll renkler tam, modeller güzel, kalite iyi, takım süper. Bu yönetim yanlış bile yapmış olsa bu formaları a-la-ca-ğız. Parası olupta forma almayan asıl fenerli olsun. Nedir bu ya, deli edeceksiniz insanı, bıdı bıdıyı bırakalımda formalar için para biriktirelim. Her ay bir forma alacağım, eşe dosta hediye edeceğim, kombinemi aldım, avazım çıktığınca bağıracağım. Yeter artık sene sonunda şampiyon olacağız o kadar, herkes forma alsın boş lafı bıraksın.
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İşte benim formam bu... Uzun kollusuda olursa nefis olur...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem formalar bunlardı ve amblemleri sponsporları biz yapıştırcaktık neden bu kadar bekledik onu merak ediyorum bir aston villa formasına bir de bizim formaya bakıyorum hayal kırıklığından başka birşey değil
Fatihciğim, binlerce formanın amplemini, reklam yazılarını 1 saatte bitiremezdiler değil mi?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Sponsor firmamız Nike tarafından 2008-2009 sezonu için üretilen maç formalarımız 5 ayrı dizaynda tasarlandı. Gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle sahada mücadele verecek futbolcularımızın performanslarını artıracak özellikleri bulunan formalar vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip.
Sıkı görünüme sahip olacağı söylenmiş formaların tutulup çekilemeyeceğinden bahsediyor. O zaman formanın serkana büyük olduğundan, ışık sorunundan, ve amblem hizasından kaynaklanıyor formaların iğrençliği. xxl mi giydi ne yaptı anlamadım serkan. Afs abinin dediğini yapalım biraz sabredelim. Cumartesi ts clup ta bakalım sonra yorum yapalım eğer orada da kötüyse yerden yere vururuz formaları
Yorum
-
işte arsenalin bir zamanlar giydiği forma.bizde giyeceğiz artık.bence burada sorun tanıtımın doğru düzgün yapılmaması , fotoğrafların kalitesizliği ve tanıtımda serkan balcının kullanılması vs.ts amblemi ve reklamlar yapıştırılırken daha özenilmeli.fontlar iyi ayarlanmalı , kaliteli iş yapılmalı . genel olarak formalardan berbat diye bahsediliyor ama ben buna katılmıyorum....En son efekaptan tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 17:09.***TrabzonspoR
Yorum
Yorum