Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tesktil astölyesinde bordomavinetteki tasarımları diktirtsek kulüp bizemi dava açar acaba yoksa tekstil atölyesinemi Logoyu kullandıkalrı takdirde
    t @Selim_Turan

Yorum

• Fazla büyütüyoruz bence. O formalari Serkan degil de Selcuk yada Yattara giyseydi herkes cok güzel olmus derdi.

Tek sorunumuz armadir bana göre.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• NİKE milli takımada dizaynsız, kötü forma üretiyordu.Bizdede aynı geleneği devam ettiriyor.Öyle albenisi olan bir dizayn göremedim.
        Sanırım adidas bu işte çooook önde.

Yorum

• şu resmi çeken görevli ile görüşüp birkaç soru sormam lazım
          pembe fon önüne serkan'ı koymak(hırsını,mücadele gücünü çok beğenir ve kendisini çok severim ama hiç fotojenik değil) nasıl bir düşünce tarzıdır
          eğer resmi çeken fantastik bir şeyler olsun istemişse hiç olmamış

Yorum

• ben başkan olsam formanın satışa sunulmadan son halini görmek teyit etmek isterdim sadri şenerin bu formalardan veya sitedeki tanıtımdan haberi varmıdır çok merak ediyorum.
            Bordomavi.net

Yorum

• abıcım ne yoruma gerek var nede baska bırseye yazıklar olsun. valla puma daha guzel forma yapıyordu. bu ne rezıllık ya. yerım kumas kalıtyesını yerım ozellıklerını berbat abıcım. bıze ne kumasın terletmemesınden futbolcuyu rahatlatmasından. bız bu formalar ıle 90 dakıka mac mı yapacagız. goruntu sıfır. gunlerdır burdan bagırıyoruz herkes 5 er 5 er alacagını soyluyor yemın olsun 3 tene forma alacaktım artık bırısı bıle zor. bu ne rezıllıktır ya. formalar zaten ıgrenc bırde 1.60 boy 80 kıloluk serkan ıle formaları tanıtıyorsun. nasıl ıs bu ya. bu sene ıcın yapılan bu kadar guzellıkten sonra bu kadar guzel seylerden sonra bu forma rezıllgı nedır bırısı de cıksın bıze acıklasın bunu ya. ıclerınde bır tane alınacak forma var . o da kendımı zorladıgım ıcın. beyaz forma. mıllı takım fomasının aynısı. nerde buralarda dızaynı yapılan herkesın hayranlıkla baktıgı formalar. bu nıke bızım AFS kardesımız kadar dızayn yapmayı bılmıyor ya. eger eksıklıklerı varsa kardesımız gıtsın yapsın yenı forma.

yamın edıyorum berbat. ama yıne de beyazdan alacagım bır tane. ınsallah dıger urunler saglam cıkar. forma acıgını ordan kapatırız.

ama taraftar olarak ozur beklıyoruz. herkesın bılgısıne.

Yorum

• bir forma alacağımı taahhüt etmiştim çubuklu formadan alacam bir tane bu formalarıda inceleyecem nike store da eğer hoşuma giderse birde bunlardan alırım resimde göründüğü kadar kötü değildir tahminim bide 1:50 lik adama mankenlik yaptırırsan böle olur avea yazısı şorta inmediğine dua edin..
                Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• Bu sunumun telafisini istiyoruz böyle şey olmaz. En yetkili mercisinden bunu isteyeceğiz arkadaşlar kimsenin şüphesi olmasın.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Bu formalar Trabzon'a sadece Nike logolu gönderildi. Trabzonspor logosunu formaya yerleştirilirken aynı hizada tutturulmamasını yeni formalarımızı geçen sene Puma için kullanılan makinalara soktuklarını düşünmüştüm fakat Puma formalarında duran Trabzonspor logolarımız Nike'a göre bir hayli yukarıda. Bu bakımdan tuhaf bir durum var maalesef...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• nike o0masi iyi oldu.........

formalarimiz cok güzel.....
                      C* ... Elbet bir Gün ... C*

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ahmet abi bize özel forma yapmadılar bunu zaten biliyoduk önceden tasarlanmış formalardan giyicektik de bunun amblemini sponsorunu cartını curtunu madem biz yapıcaktık neden bu kadar gecikti diyorum yani formalar daha önce gönderildi de biz yapıştırma işlemini mi tamamladık ??

Formalar Portekizden gelirse, sende burada amplem ve reklamları hazırlayıp birbirine yapıştırırsan ancak bu kadar olur.Hem daha NIKE ile resmi olarak anlaşmanın üzerinden ne kadar bir zaman geçmişti? Zaman kısa olduğu için ve de yöneticilerin taraftar baskısından dolayı NIKE'dan muhakkak forma göndermelerini istemelerinden dolayı bu tip ufak tefek hatalar ortaya çıkmış olabilir.
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• hatalar ufak tefek. aslında şu var. onları yapıştırırken azcık daha dikkat etselerdi hiç bişi olmayacaktı. kimse kusura bakmasın ama ben bunlara 85 ytl veremem.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• off ya ne hayal kurmuştum formalarla ilgili şimdi ne edeyim ben

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak GökDeniz14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nike o0masi iyi oldu.........

formalarimiz cok güzel.....

kardesım gozunu seveyım boyle deme. sen baska formalara mı baktın.

Yorum

• 5 ay sonra ligin ilk yarısı bitmiş olacak neredeyse 13-14 hafta geçmiş olacak.çok mu zormuş çubuklu forma yapmak.gerçi doğrudur daha normalini güzel yapamışlar. çubukluyu nasıl yapsınlar.5 ay sonra çıkacak formayı ne yapayım ben
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X