Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 ve 3 numaralı oyuncular sakatlandı(ağır yaralı) malesef defans S.O.S verio
    Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
    Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

• Kardeşum formaya çubuk yok.
      Çubuksuz formami olur ,

Yorum

• İlk olarak vampire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar şu anda takımımızın sitesinde forma haberi manşetten kaldırıldı anladığım kadarı ile kulübe formalar yüzünden tepkiler yağmakta ve bence taraftarımız sonuna kadar haklı kimse kimseyi kandırmasın bu formalar trabzonsporu temsil etmekten aciz yani üzerindeki bir nike logosu bu rezaleti örtemez . Kaldıki ilerleyen zamanlarda herşey gün yüzüne çıkacaktır forumlarda o kadar güzel tasarımlar sergilendiki insanın iştahı kabardı fakat kulübümüz bu tasarımları görmesine ve teyid etmesine rağmen şu rezalete nasıl onay verdi halen daha anlayabilmiş değilim ayrıca formaların tüm üretimleri yurt dışında yapıldı kulüp herhangi bir baskı yapmadı kaldıki istanbulda tekstil sektörüne yakın olanlar bilir bu işlerin öyle yürümediğini !
        Formalara logoların ve avea yazısının Türkiyede yapıştırıldığından adım gibi eminim hatta Trabzonda yapıştırıldığından adım gibi eminim.
        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Haber kalkmadı olduğu yerde duruyor... http://www.trabzonspor.org.tr/haber....&HaberID=39403
          t @Selim_Turan

Yorum

• haber duruyor bende hala
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acaba mail atan herhangi bir arkadaşa cevap geldi mi merak ediyorum, ne dediniz ve nasıl bir cevap aldınız? Ayrıca formaları beğenmemiş olabiliriz ama aralarından alacağımız forma, bir bütünlüğü yansıtmalı. Tribünlerimiz mavi olsun başlığına uygun formayı almayı düşünüyorum.
              valla 1 saat önce yazdım ancak herhangi bir cevap şu ana kadar gelmedi !
              Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üzerine yeni bir haber gelmiş sadece.
                eski haberi anasayfadaki haberler kısmına koymamışlar zaten tekne turunu normalde manşet haber yaparlar mı yeni formaların haberi dururken??belliki çok tepki aldılar.

kayan yazıyıda kaldırmışlar

Yorum

• Böyle daha iyi olurdu
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formalara logoların ve avea yazısının Türkiyede yapıştırıldığından adım gibi eminim hatta Trabzonda yapıştırıldığından adım gibi eminim.

Trabzonsporun Hiç bir Tekstil ürünü trabzonda üretilmedi , "İsmail Abi" istanbulda uğraşmazdı o zaman ürün ürettirmeye !
                    Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!

Yorum

• İlk olarak vampire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar şu anda takımımızın sitesinde forma haberi manşetten kaldırıldı anladığım kadarı ile kulübe formalar yüzünden tepkiler yağmakta ve bence taraftarımız sonuna kadar haklı kimse kimseyi kandırmasın bu formalar trabzonsporu temsil etmekten aciz yani üzerindeki bir nike logosu bu rezaleti örtemez . Kaldıki ilerleyen zamanlarda herşey gün yüzüne çıkacaktır forumlarda o kadar güzel tasarımlar sergilendiki insanın iştahı kabardı fakat kulübümüz bu tasarımları görmesine ve teyid etmesine rağmen şu rezalete nasıl onay verdi halen daha anlayabilmiş değilim ayrıca formaların tüm üretimleri yurt dışında yapıldı kulüp herhangi bir baskı yapmadı kaldıki istanbulda tekstil sektörüne yakın olanlar bilir bu işlerin öyle yürümediğini !
                      şahsen tanıtımı beğenmedim diye 3-4 farlı mail attım.aklıma geldikçe yazdım
                      diğerlerinden farklı...öteki...
                      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eski haberi anasayfadaki haberler kısmına koymamışlar zaten tekne turunu normalde manşet haber yaparlar mı yeni formaların haberi dururken??belliki çok tepki aldılar.

kayan yazıyıda kaldırmışlar
                        Kaldırıldı ama ne yazar kaldırılsa keşke hiç böyle acemilikler yapmasalardı, şöyle alengirli bir forma tanıtımı ve logo-reklam acemilikleri olmadan formalarımızı çıkarsalardı.
                        Formaları alacağız ama 100 bin zor abi zoorrr
                        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• düzeltme haberi haber listesinden kaldırmışlar! ancak bu bağlantıyla ulaşabilmek mümkün şu anda!

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                          t @Selim_Turan

Yorum

• bende aslını solemek gerekırse begenmedım suanda forumdakılerın %98 i formaları begenmedı ve hayal kırıklıgınıa ugradı bırıde ben.. ınsallah gercekte daha guzeldır .. begenmezsem eger west ham veya aston vıllanın formasını alıcam armayı sokerım ts arması yapıstırıım super onlar ya bı de nerde bulabılırım acaba bu formaları nıke magzalarında varmıdırrrrrrrrrrrr
                            bırde ayrıntı yonetımden bazıları forumu takıp edıyo gızlıden
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Haber duruyor sadece ana sayfadan kaldirilmis..

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bir de formalar gercekten bunlar mi yoksa bu sadece bir saka mi diye bir mail attim.. Bakacagiz..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• ya internette dolasan formalar haya mi oldu?Bunlar ne ya korsan forma gibi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X