Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak vampire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar şu anda takımımızın sitesinde forma haberi manşetten kaldırıldı anladığım kadarı ile kulübe formalar yüzünden tepkiler yağmakta ve bence taraftarımız sonuna kadar haklı kimse kimseyi kandırmasın bu formalar trabzonsporu temsil etmekten aciz yani üzerindeki bir nike logosu bu rezaleti örtemez . Kaldıki ilerleyen zamanlarda herşey gün yüzüne çıkacaktır forumlarda o kadar güzel tasarımlar sergilendiki insanın iştahı kabardı fakat kulübümüz bu tasarımları görmesine ve teyid etmesine rağmen şu rezalete nasıl onay verdi halen daha anlayabilmiş değilim ayrıca formaların tüm üretimleri yurt dışında yapıldı kulüp herhangi bir baskı yapmadı kaldıki istanbulda tekstil sektörüne yakın olanlar bilir bu işlerin öyle yürümediğini !Eğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
-
-
İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba mail atan herhangi bir arkadaşa cevap geldi mi merak ediyorum, ne dediniz ve nasıl bir cevap aldınız? Ayrıca formaları beğenmemiş olabiliriz ama aralarından alacağımız forma, bir bütünlüğü yansıtmalı. Tribünlerimiz mavi olsun başlığına uygun formayı almayı düşünüyorum.Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!
Yorum
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzerine yeni bir haber gelmiş sadece.
kayan yazıyıda kaldırmışlar
Yorum
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalara logoların ve avea yazısının Türkiyede yapıştırıldığından adım gibi eminim hatta Trabzonda yapıştırıldığından adım gibi eminim.
Trabzonsporun Hiç bir Tekstil ürünü trabzonda üretilmedi , "İsmail Abi" istanbulda uğraşmazdı o zaman ürün ürettirmeye !
Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!
Yorum
-
İlk olarak vampire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar şu anda takımımızın sitesinde forma haberi manşetten kaldırıldı anladığım kadarı ile kulübe formalar yüzünden tepkiler yağmakta ve bence taraftarımız sonuna kadar haklı kimse kimseyi kandırmasın bu formalar trabzonsporu temsil etmekten aciz yani üzerindeki bir nike logosu bu rezaleti örtemez . Kaldıki ilerleyen zamanlarda herşey gün yüzüne çıkacaktır forumlarda o kadar güzel tasarımlar sergilendiki insanın iştahı kabardı fakat kulübümüz bu tasarımları görmesine ve teyid etmesine rağmen şu rezalete nasıl onay verdi halen daha anlayabilmiş değilim ayrıca formaların tüm üretimleri yurt dışında yapıldı kulüp herhangi bir baskı yapmadı kaldıki istanbulda tekstil sektörüne yakın olanlar bilir bu işlerin öyle yürümediğini !diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeski haberi anasayfadaki haberler kısmına koymamışlar zaten tekne turunu normalde manşet haber yaparlar mı yeni formaların haberi dururken??belliki çok tepki aldılar.
kayan yazıyıda kaldırmışlar
Formaları alacağız ama 100 bin zor abi zoorrrEğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
-
bende aslını solemek gerekırse begenmedım suanda forumdakılerın %98 i formaları begenmedı ve hayal kırıklıgınıa ugradı bırıde ben.. ınsallah gercekte daha guzeldır .. begenmezsem eger west ham veya aston vıllanın formasını alıcam armayı sokerım ts arması yapıstırıım super onlar ya bı de nerde bulabılırım acaba bu formaları nıke magzalarında varmıdırrrrrrrrrrrr
bırde ayrıntı yonetımden bazıları forumu takıp edıyo gızlıdenİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
Yorum