Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    siz olmasaniz hic bisey dolasmayacakti, ayni gecen sene oldugu gibi

bu dünyada belki yaptirim gücümüz yok ama ahirette bu konunun arkasinda olacagiz, merak etmeyin
    Tamam ahirette görüşürüz. Sıkıntı yok

Yorum

bu dünyada belki yaptirim gücümüz yok ama ahirette bu konunun arkasinda olacagiz, merak etmeyin
      Ahhahaha vay anasını ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nike logosu da üstten hizalanıyordu.
        sanırım bu işin olayı bu. üstten hizalamak.
        Büyükelçilik koltuk muhabbeti mi bu ya

Avrupa takımlarına niye düzgün yapıyorlar. 27. sayfada biri koymuş ne güzel yapmışlar bize geldikleri zaman simetri hastalarını kudurtmak için yapıyorlar diye düşünüyorum artık
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Büyükelçilik koltuk muhabbeti mi bu ya

Avrupa takımlarına niye düzgün yapıyorlar. 27. sayfada biri koymuş ne güzel yapmışlar bize geldikleri zaman simetri hastalarını kudurtmak için yapıyorlar diye düşünüyorum artık

Armanın neden aşağıya dikildiğini anlayabilmişizdir umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tanıtım ne zamandı?
            İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            +1
            12 Haziran Salı günü saat 14.00'te
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyvallah.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ya şey ben formalarımızı gittim gördüm hatta giydim çok güzel olmuşlar ama size diyemem. Bu lazım buradaki bazılarına.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftar olarak stada gidip izleyebilecek miyiz? Yoksa futbolcu imza töreni gibi basın salonunda mı olacak? Bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak alitemelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar olarak stada gidip izleyebilecek miyiz? Yoksa futbolcu imza töreni gibi basın salonunda mı olacak? Bilen var mı?
                    Taraftar alınmayacak.

Yorum

• En son 2014/2015 sezonu formalarını tanıtımını yapılmadan önce görmüş giymiştim. Ama paylaşmadım, iyi ki de paylaşmamışım. Ticari sır, mahremiyet, saygı diye bir şey var. İşin büyüsünü bozmamak lazım. Takıntılı ve kötü niyetli olanlara söz yok, iyi niyetli olanlara her şey âyân.

Transfer gibi forma haberleri de taraftar için tatlı heyecanlar. Keyfini çıkarmak lazım.

Sponsordan önce yönetim ve estetik sorunlarımızı çözmemiz lazım. Marka yönetimi konusunda istikrarsız dağınık savruk bir yapısı var kulübün.

Şikecilerden sonra Beşiktaş'ın da üçüncü forması siyah olacak. fb'nin ki antresit renginde.
                      Antreman veya lisanslı ürünlerde siyah olabilir ama formada siyaha hiç gerek yoktu.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 11:43.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bröşürde abduş varmış umarım böyle kaliteli bir çekimdir

çubuklumuz çok güzel umarım güzel çekmişlerdir abduş değilde kucka sosa fena olmazdı o formaya

Yorum

ahirete bağlandı konu mükemmel

Yorum

• Sorun sızdıranlarda değil de sızdıracak adamlara formaları gösterenlerde.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sponsordan önce yönetim ve estetik sorunlarımızı çözmemiz lazım. Marka yönetimi konusunda istikrarsız dağınık savruk bir yapısı var kulübün.
                              Doğru. Yönetimde kurumsal iletişim, marka yönetimi, halkla ilişkiler, reklam vs konularında profesyonelce destek alınacak bir adam var aslında şu anda: Serdar Ekrem Şirin. Yönetimde Pazarlama ve Halkla İletişim Koordinatörü olarak görevlendirilmiş.

Türk Hava Yolları'nın bir önceki yönetiminde 7 yıl boyunca bu alanda çalışmıştı ve o dönemde ses getirmiş birçok THY reklamında imzası vardı. Şu anda da hizmet verdiği şirketlerin kurumsal iletişimini tasarlayan ve reklamlarını üreten bir reklam ajansının sahibi. Merak edenler bakabilir: http://muse.istanbul/hakkimizda/

Forma tanıtımı, görsel içerik yönetimi, kurumsal iletişim hatta TS Clup'ların tasarımını bile bu adama emanet edebiliriz.
                              En son merdeme tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 12:06.

Yorum

• Forma sızdırmak vardır, formayı elinden geldiği şekilde güzel bir şekilde sunup insanların gözüne hoş gelecek şekilde paylaşmak vardır. 2014/15 sezonunda Özer in üstündeki formaları kalitesiz fotolarla gördünüz de ne oldu? Ya da sonraki sezonlardaki fotoları. İnsanları burada ümitlendirip sonradan hayal kırıklığı yaratmanın anlamı yok önceki senelerde olduğu gibi. Yok özel forma filan. Bizim yöneticilere göre özel forma sadece formanın bordo mavi olmasından ibaret. Siyah nike logosunu göremiyorlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X