13 haziran satış tarihi olacak büyük ihtimal
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13 haziran satış tarihi olacak büyük ihtimalBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13 hazirandan önce formalari görme ihtimal yok artik öylemi hocam, bende hergün bekliyordum birini görseydik keske neyse insallah cok güzelerdir.. Yönetim iyi is yapmis gurbetciler akin akin gelecekler trabzona formalar cabuk tükenir..
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle92/93 Sezonu. Ünal KARAMAN hocamız gelince aklıma geldi yapayım dedim
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarim stoklarda gecen sezon gibi az forma olmaz. Gurbetcilerin yogun oldugu zamana stoklarda yeteri kadar forma bulundurmazlarsa hic aglamasinlar forma satilmiyor diye.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok formalari goruruz 4 gun icinde
hocam suan medyalarda dolasan formalar gercekmi yoksa dedikodumu ilginc kimse bu konu hakinda bir paylasim yapmamisBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
IMG_20180603_140503.jpg
Kulübümüzün İdari İşler Sorumlusu Onur Sağır paylaşmış yeni sezon formalarımız diye.
Haberin linki
En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 03.06.2018, 14:11.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=34868]emrejt[/MENTION] Eğer doğru ise yöneticinin görevine son verilmeilidir.
Forma tanıtımı böyle yapılmaz çünkü.
Dediğiniz gibi paylaşım doğruysa bununla ilgili yaptırım olmalı. Bu kişilerin görevi sosyal medyadan popülarite sağlamaya çalışmak değil, klübün çıkarları için çalışmak...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene birileri tanıtım işini bozuyor. Yıllardır adam akıllı, satışlara olumlu yansıyacak bir tanıtım yapamadık.
Dediğiniz gibi paylaşım doğruysa bununla ilgili yaptırım olmalı. Bu kişilerin görevi sosyal medyadan popülarite sağlamaya çalışmak değil, klübün çıkarları için çalışmak...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama bu sadece yönetmlerin isi degil, taraftarinda isi
adamin paylasdigi görseli bu forum da paylasilan görsel
forumda da sizinti yasaklanmali bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle
ama bu sadece yönetmlerin isi degil, taraftarinda isi
adamin paylasdigi görseli bu forum da paylasilan görsel
forumda da sizinti yasaklanmali benceForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tahminler üzerine yapılan bir çalışma Selçuk. Sızıntıyla ne ilgisi var.
arkalarda formalari gördüklerini yazdiklarida var
tepki almamak icin tahmin ve muhtemel diyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum