Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 13 haziran satış tarihi olacak büyük ihtimal

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      13 haziran satış tarihi olacak büyük ihtimal
      13 hazirandan önce formalari görme ihtimal yok artik öylemi hocam, bende hergün bekliyordum birini görseydik keske neyse insallah cok güzelerdir.. Yönetim iyi is yapmis gurbetciler akin akin gelecekler trabzona formalar cabuk tükenir..
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        13 hazirandan önce formalari görme ihtimal yok artik öylemi hocam, bende hergün bekliyordum birini görseydik keske neyse insallah cok güzelerdir.. Yönetim iyi is yapmis gurbetciler akin akin gelecekler trabzona formalar cabuk tükenir..
        Yok formalari goruruz 4 gun icinde

Yorum

• Umarim stoklarda gecen sezon gibi az forma olmaz. Gurbetcilerin yogun oldugu zamana stoklarda yeteri kadar forma bulundurmazlarsa hic aglamasinlar forma satilmiyor diye.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            92/93 Sezonu. Ünal KARAMAN hocamız gelince aklıma geldi yapayım dedim
            Vay anam vay!
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umarim stoklarda gecen sezon gibi az forma olmaz. Gurbetcilerin yogun oldugu zamana stoklarda yeteri kadar forma bulundurmazlarsa hic aglamasinlar forma satilmiyor diye.
              Turkiyede uretildigi icin ve ozel statude oldugumuz icin sıkıntı olmaz diye dusunuyorum

Yorum

• Formalarla beraber kombineler de bir an önce kampanyalı bir şekilde satışa sunulmalıdır.

Bu arada yeni yönetimimiz iyi gidiyor, kulüple ilgilenen sahiplenen birileri olduğunu hissettiriyorlar.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Haziranın ilk haftası lansman yapılacak denildi. Ses yok seda yok. Yahu millet formalarını 1 ay önce tanıttı. Neden yıllardır şu basit işi bile zamanında yapamayan vizyonsuz insanlar bizi buluyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok formalari goruruz 4 gun icinde

hocam suan medyalarda dolasan formalar gercekmi yoksa dedikodumu ilginc kimse bu konu hakinda bir paylasim yapmamis
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• IMG_20180603_140503.jpg

Kulübümüzün İdari İşler Sorumlusu Onur Sağır paylaşmış yeni sezon formalarımız diye.

Haberin linki
                      En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 03.06.2018, 14:11.

Yorum

• [MENTION=34868]emrejt[/MENTION] Eğer doğru ise yöneticinin görevine son verilmeilidir.

Forma tanıtımı böyle yapılmaz çünkü.
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [MENTION=34868]emrejt[/MENTION] Eğer doğru ise yöneticinin görevine son verilmeilidir.

Forma tanıtımı böyle yapılmaz çünkü.
                          Her sene birileri tanıtım işini bozuyor. Yıllardır adam akıllı, satışlara olumlu yansıyacak bir tanıtım yapamadık.

Dediğiniz gibi paylaşım doğruysa bununla ilgili yaptırım olmalı. Bu kişilerin görevi sosyal medyadan popülarite sağlamaya çalışmak değil, klübün çıkarları için çalışmak...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her sene birileri tanıtım işini bozuyor. Yıllardır adam akıllı, satışlara olumlu yansıyacak bir tanıtım yapamadık.

Dediğiniz gibi paylaşım doğruysa bununla ilgili yaptırım olmalı. Bu kişilerin görevi sosyal medyadan popülarite sağlamaya çalışmak değil, klübün çıkarları için çalışmak...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            aynen öyle

ama bu sadece yönetmlerin isi degil, taraftarinda isi

adamin paylasdigi görseli bu forum da paylasilan görsel

forumda da sizinti yasaklanmali bence
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen öyle

ama bu sadece yönetmlerin isi degil, taraftarinda isi

adamin paylasdigi görseli bu forum da paylasilan görsel

forumda da sizinti yasaklanmali bence
                              Bu tahminler üzerine yapılan bir çalışma Selçuk. Sızıntıyla ne ilgisi var.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu tahminler üzerine yapılan bir çalışma Selçuk. Sızıntıyla ne ilgisi var.
                                tahmin nasil tam forma oluyor

arkalarda formalari gördüklerini yazdiklarida var

tepki almamak icin tahmin ve muhtemel diyorlar
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X