Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike 'a 10 sene sabir ettik. Her sezon 3 formadan 30 forma eder.
Kac tanesi efsane forma olur ?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron Ceo’su Gianluca Pavanello ve Ortadoğu sorumlusu Nicola ile birlikte Trabzonspor lansmanı öncesi son toplantı yapılmış.
Arkada da birkaç ürün görünmekte...
[ATTACH]15695[/ATTACH]
[ATTACH]15696[/ATTACH]2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGayet hoş duruyor bence ürünler beğendim ben.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ürünler söylediğim gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
basit cok basit
Yorum
-
Katalogsa ibfknınkiler biz de katalog giyelim abi. Ben beğenmedim. Çok boğulmuş renkler. Beyaz ile vs kombine etseydiler keşke. "Al sana bordo mavi yallah" şeklinde olmuş gibi. Bu konuda gerçekten profesyonel yardım almamız lazım veya profesyonellerimizi değiştirmemiz lazım."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalogsa ibfknınkiler biz de katalog giyelim abi. Ben beğenmedim. Çok boğulmuş renkler. Beyaz ile vs kombine etseydiler keşke. "Al sana bordo mavi yallah" şeklinde olmuş gibi. Bu konuda gerçekten profesyonel yardım almamız lazım veya profesyonellerimizi değiştirmemiz lazım.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşurda 2 tane ürün var ya sakin olun
Bordo t-shirtün gideri var. Yarın Bakırköy'de olacağım fotoğraflar atarım sizlere.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 22:59."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalogsa ibfknınkiler biz de katalog giyelim abi. Ben beğenmedim. Çok boğulmuş renkler. Beyaz ile vs kombine etseydiler keşke. "Al sana bordo mavi yallah" şeklinde olmuş gibi. Bu konuda gerçekten profesyonel yardım almamız lazım veya profesyonellerimizi değiştirmemiz lazım.
bu katalog konusunu hangi asalaklar cikarttiysa
simdi katalogda degilse önümüzdeki yilin katalogundadir, sadece perakende müsterilerine ilerinin katalogu gösterilmedigi icin katalogdan degilmis oluyor
bize özel forma dedikleri
hani bize özeldi, yarin bakariz özelligine
hep ayni tiyatro"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE ben var olana yorum yaptım belki formaları beğeneceğim
Bordo t-shirtün gideri var. Yarın Bakırköy'de olacağım fotoğraflar atarım sizlere.
Yorum
Yorum