İlk olarak Murathan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu marka logosuyla bizim logoyu ortalamak ne kadar zor olabilir ki ? Çok çirkin duruyor.
sanırım bu işin olayı bu. üstten hizalamak.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu marka logosuyla bizim logoyu ortalamak ne kadar zor olabilir ki ? Çok çirkin duruyor.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyöneticilerde
sanirim bunu 100bin kez yazmaliyim
suc basiretsiz yöneticilerde
ne kappa, ne puma, ne nike, ne de macronda, taraftarda hic degil, bütün suc secimi yapacak profesyonel kiyafet designer takima katmayip 50 yasini basini boylamis yöneticilerde
Yorum
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerziye kendi paça boyunu düzgün yaptıramayan adamlar çoğu zaman gelip koca kulübün formalarını seçiyor.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane bir macron ürünü
[ATTACH]15710[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeyecan var mı heyecan
ne gelecegini bilipte heycan yapacak insan mi var?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalari sizdirmasaydiniz belki olurdu
ne gelecegini bilipte heycan yapacak insan mi var?
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye ben bildiğim halde heyecanlıyım tanıtım filan nasıl olacak diye. Sızdırmasaydınız derken saçma sapan fotolar mı dolaşsaydı ortalıkta. Dün gördük macron yetkilisi bi foto paylaştı hemen kötü yorumlar dizildi.
bu dünyada belki yaptirim gücümüz yok ama ahirette bu konunun arkasinda olacagiz, merak etmeyin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtım ne zamandı?"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
Yorum