Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bordoyu koyu, maviyi de lacivert olarak kullanmak daha mantıklı olacaktır antrenman setlerinde veya polar benzeri ürünlerde.
    bu tarz ürünlerde fazla muhafazakar olmamak gerek bence
    [ATTACH]15708[/ATTACH][ATTACH]15709[/ATTACH]

üstteki ile aynı modeli daha güzeldi ancak farklı olsun diye bunu koydum. ki ürün model üstünde çok daha güzel duracaktır.
    Ikisini de beğendim ben sorunun bizde olduğu aşikar. Ben de antrenman ürünleri dışında muhafazakar olunmaması kanaatindeyim. Diğer kulüpler 1. Formaları dışında satılabilir olmak için her şeyle oynuyor neredeyse. Klasik seven için de bu minvalde bir forma ve ürün portföyü oluşturup iyi fiyatlardan satıp kâr ediyor. Bizde Ebru Gündeş'in şarkısındaki gibi "Biraz bordo birza mavi..." diye ilerliyor
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• açıkçası kumaş kalitesinden çok umutluyum, nike gibi 5. sınıf polyester kullanmazlar herhalde....

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu marka logosuyla bizim logoyu ortalamak ne kadar zor olabilir ki ? Çok çirkin duruyor.
        nike logosu da üstten hizalanıyordu.
        sanırım bu işin olayı bu. üstten hizalamak.

Yorum

• Bir kaç saat daha dişimizi sıkalım bakalım.
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu marka logosuyla bizim logoyu ortalamak ne kadar zor olabilir ki ? Çok çirkin duruyor.
            Orda bordo bir şerit var, teknik olarak bilgim yok ancak belki de o şerit nakışlı armanın oraya dikilmesini engelliyordur.

Yorum

• Tanıtım ne zamandı?
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yöneticilerde

sanirim bunu 100bin kez yazmaliyim

suc basiretsiz yöneticilerde

ne kappa, ne puma, ne nike, ne de macronda, taraftarda hic degil, bütün suc secimi yapacak profesyonel kiyafet designer takima katmayip 50 yasini basini boylamis yöneticilerde
                Terziye kendi paça boyunu düzgün yaptıramayan adamlar çoğu zaman gelip koca kulübün formalarını seçiyor.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Terziye kendi paça boyunu düzgün yaptıramayan adamlar çoğu zaman gelip koca kulübün formalarını seçiyor.
                  Çok ayıp

Yorum

• Efsane bir macron ürünü
                    212.jpg

Yorum

• Heyecan var mı heyecan

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Efsane bir macron ürünü
                        [ATTACH]15710[/ATTACH]
                        bu ürün katalog,boluspor geçen sene siyah-kırmızısını giymişti.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Heyecan var mı heyecan
                          formalari sizdirmasaydiniz belki olurdu

ne gelecegini bilipte heycan yapacak insan mi var?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formalari sizdirmasaydiniz belki olurdu

ne gelecegini bilipte heycan yapacak insan mi var?
                            Niye ben bildiğim halde heyecanlıyım tanıtım filan nasıl olacak diye. Sızdırmasaydınız derken saçma sapan fotolar mı dolaşsaydı ortalıkta. Dün gördük macron yetkilisi bi foto paylaştı hemen kötü yorumlar dizildi.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye ben bildiğim halde heyecanlıyım tanıtım filan nasıl olacak diye. Sızdırmasaydınız derken saçma sapan fotolar mı dolaşsaydı ortalıkta. Dün gördük macron yetkilisi bi foto paylaştı hemen kötü yorumlar dizildi.
                              siz olmasaniz hic bisey dolasmayacakti, ayni gecen sene oldugu gibi

bu dünyada belki yaptirim gücümüz yok ama ahirette bu konunun arkasinda olacagiz, merak etmeyin
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tanıtım ne zamandı?
                                +1
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Çalışıyor...
                                X