Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yerel fiyatlandırma yapılması çok normal.

Avrupa'da 200 €'ya satılan telefon burada 3000 TL. Avrupa'da 10.000 € olan araba burada 150.000 TL.

Bırakalım kulüp böyle cüzi bir miktar kazansın. Zaten gurbetçiler Türkiye'ye geldiklerinde paraları değerli olduğu için 10-15 tane forma alıp gidiyorlar. Orada da 5 tane sipariş verirler. Aynı hesap olur.
    sirket ayni fiyati kazaniyor, verdigin örneklerde fiyat farkini vergi yaratiyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Siyah formanın en net fotosu.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siyah formanın en net fotosu.

Açık söyleyeyim Ağaoğlu bayağı zevksizmiş bence. Ben hiç beğenmedim. Gri formayı tercih ederim.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Haydaa Toby Stephens değil mi bu ?

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açık söyleyeyim Ağaoğlu bayağı zevksizmiş bence. Ben hiç beğenmedim. Gri formayı tercih ederim.
          Yaka ve kol çok şık
          Üçgen siyahlar gereksiz olmuş
          Bir de kol altındaki maviler soru işareti ?

Sonraki senelerde bordo ile siyahı buluşturmak için bir başlangıç olsun
          En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 00:34.
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İftardan sonra uğrayayım dedim merkez TS Club'a formalara bakmaya saat 9 gibi sanırım gittim kapalı. Normalde o saatte kapalı olur elbet ama bugün forma tanıtılmış millet iftar sonrası çıkıyor bugün kapansa gece 12'de ne olacak ?

Bir sürü insan camdan bakıp dönüyordu.. Eğitilmez bir kurum oldu TS Club..

Yorum

• son yılların en iyi formaları kesinlikle..
              bence hepsi güzel olmuş ama mavi forma çok hoşuma gitti. keşke sponsor rengi bordo olsaydı, günlük kullanıma en uygun mavi kesinlikle.
              çubukluda efsane olmuş ama önceliğim siyah forma tabi canlı görmek önemli.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Formalar mükemmel olmuş emeği geçenlere teşekkürler. Siyah hoş duruyor ama çok daha güzel olabilirdi. birçok kişi beğendiğine göre siyahta da sorun yok
                Bordo detaylı masmavi formaların hastasıyız.
                Çubuklunun arkası da keşke çubuklu olsaydı, kalın bir yazı tipiyle muazzam gözükürdü.
                Çubuklunun altına siyah şortu denemeliyiz bir de.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sirket ayni fiyati kazaniyor, verdigin örneklerde fiyat farkini vergi yaratiyor
                  Tamamen öyle değil ama burada da kazanan kulüp olacaksa bir beis göremiyorum.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Nike'a 10 yıldır mavi formalara bordo nike amblemi yaptıramadık, alakasız siyah ve beyaz logodan başka bişey görmedik, macron özenmiş formalara belli.
                    HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamamen öyle değil ama burada da kazanan kulüp olacaksa bir beis göremiyorum.
                      ben görüyorum

bildigin haksizlik

-15 derecede bu kulüp icin gösteri yaptim, 3000 kilometre maclari icin yol yaptim vs...

karsiligi sigir yerine konulmak olmamali

prensip meselesi, herkes 1 lira verdigi yerde ben 2 lira vermem, kimse kusura bakmasin

Ünal Karaman

Yorum

ben görüyorum

bildigin haksizlik

-15 derecede bu kulüp icin gösteri yaptim, 3000 kilometre maclari icin yol yaptim vs...

karsiligi sigir yerine konulmak olmamali

prensip meselesi, herkes 1 lira verdigi yerde ben 2 lira vermem, kimse kusura bakmasin
                        Ciddi değilsin Selçuk abi herhalde ?
                        sdsdsdsd.jpg

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ciddi değilsin Selçuk abi herhalde ?
                          [ATTACH]15750[/ATTACH]
                          onunlan alakas ne, ben rapid wien formasi icinde 100 € veriyorum, sende ayni formayi alsan 100€ verirsin, amerikadaki taraftarda 110 dolar verir

ben pahali demedim, resmen bizi sigir yerine koydular

Ünal Karaman

Yorum

onunlan alakas ne, ben rapid wien formasi icinde 100 € veriyorum, sende ayni formayi alsan 100€ verirsin, amerikadaki taraftarda 110 dolar verir

ben pahali demedim, resmen bizi sigir yerine koydular
                            burada forma 110 liralara satılırken size ne kadara satılıyordu?
                            Ve Rapid'in forması ne kadardı ?

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hic satilmiyordu, izindeyden aliyorduk, yine izinde alacagiz
                            Kura göre forma satışı yapmayı başta Macron istemez bence.
                            En son Murathan tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 01:21.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burada forma 110 liralara satılırken size ne kadara satılıyordu?
                              hic satilmiyordu, izindeyden aliyorduk, yine izinde alacagiz

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Almayın mübarekler izine gelince 5-10 tane alırsınız. Madem paranız kıymetli.
                              paraylan alakasi yok, kac kez prensip meselesi oldugunu yazdim

fark eden parayi zaten her zaman bagisliyoruz, bir ögrenciye kombine aliyoruz

senin zekan bunu cözebilse her yil formalari sizdirip kulübe zarar vermeye ugras vermezdin
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 01:25.

Ünal Karaman

Yorum

• Almayın mübarekler izine gelince 5-10 tane alırsınız. Madem paranız kıymetli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X