Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskişehirspor'un modeli gayet güzel işte. Mavi ağırlıklı böyle bir çubuklu yanına Aston Villa tarzı bir model ile güzel set olur. Bütün dünyada milli takımlar bile aynı kalıbın farklı renklerini giyiyor. Formayı 'özel' kılan renkleri onu biz anlamlandırıyoruz. Alınganlık yapmaya gerek yok bence.

Özel forma değil 'doğru forma' modeli olarak konuşmalıyız belki de. Bizim renklerimize uygun modeller, uygun kombinasyonlar.

Formalar çıksın hele az sabır.
    O formaların kalitesiyle bu bir mi?İkinci lig takımının giydiği formaya ben niye 160 tl ödeyeyim?O zaman Geçen seneki Ofspor forması güzel formaydı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Eskişehirspor'un modeli gayet güzel işte. Mavi ağırlıklı böyle bir çubuklu yanına Aston Villa tarzı bir model ile güzel set olur. Bütün dünyada milli takımlar bile aynı kalıbın farklı renklerini giyiyor. Formayı 'özel' kılan renkleri onu biz anlamlandırıyoruz. Alınganlık yapmaya gerek yok bence.

Özel forma değil 'doğru forma' modeli olarak konuşmalıyız belki de. Bizim renklerimize uygun modeller, uygun kombinasyonlar.

Formalar çıksın hele az sabır.
      AFS abi taraftarın gazını almaya çalışıyor hehehe ama söylediği doğru arkadaşlar forma kalıbı aynı diye aynı formayı giymiyoruz renkler farklı arma farklı şunu da unutmayalım geçmişte eskişehir bizim çok formamızı giydi Energy formamızın aynısı onlara da yapılmıştı.Şu formanın bize de yapılmasında bi sakınca görmüyorum ama 50. Yıl argümanları olacaksa eğer başka türlü kabulüm değildir

Yorum

• Eskişehirspor standart renklere sahip bir kulüp, forma siparişlerini hazırlamaları kolay. Herhalükarda bize özel forma üretiliyor içiniz rahat olsun. Forma kalitesi konusunda geriye düşüş de olmaz.
        Ofspor'un adı geçmişken Trabzon'da Trabzonspor ve 1461 dışında takımların bordomavi renkleri kullanmasına karşıyım.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bizle aynı giydikleri formaları hep bizden sonraki sene giydiler.Gs elit kategori formayı bizle aynı fiyata satıyor.Madem Eskişehir'le aynı formayı satıyorsun sende o zaman formaları 160 tl ye satma.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Eskişehirspor standart renklere sahip bir kulüp, forma siparişlerini hazırlamaları kolay. Herhalükarda bize özel forma üretiliyor içiniz rahat olsun. Forma kalitesi konusunda geriye düşüş de olmaz.
            Ofspor'un adı geçmişken Trabzon'da Trabzonspor ve 1461 dışında takımların bordomavi renkleri kullanmasına karşıyım.
            Sonuna kadar katılıyorum.Büyük saçmalık.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Saygıdeğer renktaşlarım dün Colman i gördüm haberler de penaltı yaptırmış vs forması dikkatimi çekti google a girdim inceledim forma ateş ediyor aynı şekilde Emanuel Mas i aldığımız takım San Lorenzo nın da forması çok güzel Arjantin takımlarına muhteşem çubuklular yapmış Nike eğer bizede böyle olacaksa başım gözüm üstüne yok böyle olmayacaksa katalog kalıbı olmuş BANANEEEEEEE
              Ekli dosyalar

Yorum

• Eskişehirsporun 50. Yıl formaları ve formalarında 50.Yıl logosu da yer alıyor gayet de başarılı formalar biz bunların üstüne çıkamayacaksak eğer yazıklar olsun bize bu arada futbolu oynayan forma değil futbolcudur atletle çıksınlar yeter ki başarı gelsin Eskişehir bu formaları çıkardığı 50. Yılında küme düşmüştü biz 50. Yılımızda şampiyon olalım ama bu demek değildir ki yönetim bize her sene elit fiyatına katalog ürünler satsın
                Ekli dosyalar

Yorum

• Eskişehir'in forma olursa ben de almam. Model kötü diye değil eskişehir diye.

Yorum

• hayalleri süsler
                    DBga9g7XUAAN_wc.jpg
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                    A Love..Lİke No Other

Yorum

• Bence çıkacak olan parçalı çubukludan daha iyi olacak gibi bakalım neyse birşey kalmadı şunun şurasında.

Yorum

• Abi şu olursa almam, bu olursa yüzüne bakmam diyenler gerçekten ayıp yahu. Yıllardır aynı şey almayın alacak olanları da etkilemeye çalışmayın. Trabzonspor logosunun üzerinde olan herşeyi aldım ve almaya devam edeceğim. Trabzonspor taraftarı gerçekten konuşmaktan başka yaptığı birşey yok. En çok biz zarar veriyoruz bu takıma bir zahmet konuşmayın sadece destek olun !

Yorum

• umarım kumaş kalitesi konusunda hayal kırıklığına uğramayız, geçen seneki çubuklu çok büyük fiyaskoydu çünkü

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            umarım kumaş kalitesi konusunda hayal kırıklığına uğramayız, geçen seneki çubuklu çok büyük fiyaskoydu çünkü
                            Son dakika çaresizliğinin sonucuydu. Bu sezon formalar da erken geleceğine göre geri adım atmazlar diye umuyorum.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 19.06.2017, 10:09.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arkadaşlar bahsedilen parçalı aston villa modelimi yoksa galatasarayın giydiği parçalı modelindenmi bir bilen yokmu?

Yorum

• benim forma alma zamanım sabit 8. Ay ama erkenden gelip gidecekler var şu ayarlamayı birtürlü beceremediler.
                                Hersezon başı aynı şeyleri konuşıyoruz ama bir ilerleme yok profesyonelleşme diyoruz ama anca lafta kalıyor her yönetimde aynı olaylarla karşılaşıyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X