Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet kardeşim uzun uzun yazmadım cümleyi. Nike giyerken, bizim gibi tedarikçi ya da sıradan sponsor değildi. Elit kategori takımıydı. Tothenham'ı bu seviyede ilk kez gördüm. Onu belirttim.
    Anladım ben yanlış anlamışım o zaman. Nike için 9 takım önemli diğer takımları iplemiyolar zaten en kısa zamanda kurtulmak dileğiyle.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Sosa'nın bedeni karıştırdılar sanırım.Tişört çuval gibi olmuş
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sosa'nın bedeni karıştırdılar sanırım.Tişört çuval gibi olmuş

Yorum

• Bu sene inşallah son senemiz olur nikela. Resmen yıllardır oyaladı durdular yok seneye özel forma yok elit bilmem ne. Yaklaşık 8-9 senedir bi adam gibi forma yapamadılar üstelik bu yeni sezon formaları da rezalet. Maçlarda dikkat edin oyuncuların üstünde çuval gibi duruyor ve terleyince üstlerine yapışıyor formanın rengi değişiyor. Böyle bi rezillik olabilir mi ya �� Kaç kulüp regular kesim forma giyiyo Allahını severseniz
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Tek karede arma formaya nasıl yanlış uygulanır fotoğrafı.

Bu sezon armalarımızın malzemeleri formaya uygulama yerleri ile ilgili ciddi sorunlar var.
            Armanın orantıları ile oynanmış olması da cabası!

Yukarıdaki fotoğrafta tek doğru malzeme seçimi ve uygulama tercümanın üzerindeki eşofmanda.
            KaydetKaydet
            En son a f s tarafından düzenlendi; 09.09.2017, 11:57.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gelecek seneye de giyebilsin diye büyük beden almışlar. Yemin ederim rezillik.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gelecek seneye de giyebilsin diye büyük beden almışlar. Yemin ederim rezillik.
                Rezillik olan ne? Antreman ürünü bu yıkarsın verirsin bir boy büyük oyuncuya. Daha yersiz eleştiri yapamıyor musunuz?

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bizim bordomuz onların mavisi diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ulan burda cok bilmisler West Hamin formasini gösterip bizimkini yerden yere vuruyordu West Ham formasi bizim formanin yaninda Çin mali gibi durmus resmen
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan burda cok bilmisler West Hamin formasini gösterip bizimkini yerden yere vuruyordu West Ham formasi bizim formanin yaninda Çin mali gibi durmus resmen
                      Çin Malı zaten [emoji23] Ama Ayrıntıları çok fazla bizim formaya göre

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çin Malı zaten [emoji23] Ama Ayrıntıları çok fazla bizim formaya göre

ahaahhah bende diyorum bir Premier League takiminin bu kadar kalitesiz formasi nasil olabilir. Ozaman bizim korsan ürünleriyle West Ham formasini karsilastirmak lazim kim daha iyi yapiyormus Ben ayrintidan daha cok renk uyumunun nasil yapildigina bakarim. Öyle formanin üzerinde fazla ayrintilari ve degisik seyleri pek sevmem. Mesela Inter senelerdir siyah-mavi üzerine acik sariyi cok iyi kullaniyor. Atletico Madrid formasi, shortu ve corapi cok iyi görünüyor bir set olarak. Bizimde bu seneki formalar bu acidian iyi. Bordo-mavi ve beyaz detaylar güzel görünüyor (özellikle cubukluda).

Dün Loto bileti almistim baya ümitlendim simdi
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ahaahhah bende diyorum bir Premier League takiminin bu kadar kalitesiz formasi nasil olabilir. Ozaman bizim korsan ürünleriyle West Ham formasini karsilastirmak lazim kim daha iyi yapiyormus Ben ayrintidan daha cok renk uyumunun nasil yapildigina bakarim. Öyle formanin üzerinde fazla ayrintilari ve degisik seyleri pek sevmem. Mesela Inter senelerdir siyah-mavi üzerine acik sariyi cok iyi kullaniyor. Atletico Madrid formasi, shortu ve corapi cok iyi görünüyor bir set olarak. Bizimde bu seneki formalar bu acidian iyi. Bordo-mavi ve beyaz detaylar güzel görünüyor (özellikle cubukluda).

Dün Loto bileti almistim baya ümitlendim simdi
                          Forma çakma değil Çin Malı derken fabrikası Çin de yani [emoji23]

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tek karede arma formaya nasıl yanlış uygulanır fotoğrafı.

Bu sezon armalarımızın malzemeleri formaya uygulama yerleri ile ilgili ciddi sorunlar var.
                            Armanın orantıları ile oynanmış olması da cabası!

Yukarıdaki fotoğrafta tek doğru malzeme seçimi ve uygulama tercümanın üzerindeki eşofmanda.
                            KaydetKaydet
                            Arma uygulamasının aynı şekilde yapildigi 2 cubuklu secilememis olmasi cok trajikomik.

Birinde bordo ve maviye esit olarak dgilmis bir arma, digerinde ise bordoyu ortalamis bir arma.

Hangisi doğru?
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Cubuklu forma gercekten berbat. Gercekten berbat. Gercekten berbat.

Arma olayi ayri bir facia.

Yorum

• Onumuzde ki sezon, sacma sapan katalog musamba formalari falan secmesinler. Gidip bunun aynisini yaptirsinlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X