İlk olarak merdeme tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa'nın bedeni karıştırdılar sanırım.Tişört çuval gibi olmuş
Yorum
-
Bu sene inşallah son senemiz olur nikela. Resmen yıllardır oyaladı durdular yok seneye özel forma yok elit bilmem ne. Yaklaşık 8-9 senedir bi adam gibi forma yapamadılar üstelik bu yeni sezon formaları da rezalet. Maçlarda dikkat edin oyuncuların üstünde çuval gibi duruyor ve terleyince üstlerine yapışıyor formanın rengi değişiyor. Böyle bi rezillik olabilir mi ya Kaç kulüp regular kesim forma giyiyo Allahını seversenizTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
Tek karede arma formaya nasıl yanlış uygulanır fotoğrafı.
Bu sezon armalarımızın malzemeleri formaya uygulama yerleri ile ilgili ciddi sorunlar var.
Armanın orantıları ile oynanmış olması da cabası!
Yukarıdaki fotoğrafta tek doğru malzeme seçimi ve uygulama tercümanın üzerindeki eşofmanda.KaydetKaydetEn son a f s tarafından düzenlendi; 09.09.2017, 11:57.
Yorum
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek seneye de giyebilsin diye büyük beden almışlar. Yemin ederim rezillik.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan burda cok bilmisler West Hamin formasini gösterip bizimkini yerden yere vuruyorduWest Ham formasi bizim formanin yaninda Çin mali gibi durmus resmen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇin Malı zaten [emoji23] Ama Ayrıntıları çok fazla bizim formaya göre
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiahaahhah bende diyorum bir Premier League takiminin bu kadar kalitesiz formasi nasil olabilir. Ozaman bizim korsan ürünleriyle West Ham formasini karsilastirmak lazim kim daha iyi yapiyormus
Ben ayrintidan daha cok renk uyumunun nasil yapildigina bakarim. Öyle formanin üzerinde fazla ayrintilari ve degisik seyleri pek sevmem. Mesela Inter senelerdir siyah-mavi üzerine acik sariyi cok iyi kullaniyor. Atletico Madrid formasi, shortu ve corapi cok iyi görünüyor bir set olarak. Bizimde bu seneki formalar bu acidian iyi. Bordo-mavi ve beyaz detaylar güzel görünüyor (özellikle cubukluda).
Dün Loto bileti almistim baya ümitlendim simdi.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahaahhah bende diyorum bir Premier League takiminin bu kadar kalitesiz formasi nasil olabilir. Ozaman bizim korsan ürünleriyle West Ham formasini karsilastirmak lazim kim daha iyi yapiyormus
Ben ayrintidan daha cok renk uyumunun nasil yapildigina bakarim. Öyle formanin üzerinde fazla ayrintilari ve degisik seyleri pek sevmem. Mesela Inter senelerdir siyah-mavi üzerine acik sariyi cok iyi kullaniyor. Atletico Madrid formasi, shortu ve corapi cok iyi görünüyor bir set olarak. Bizimde bu seneki formalar bu acidian iyi. Bordo-mavi ve beyaz detaylar güzel görünüyor (özellikle cubukluda).
Dün Loto bileti almistim baya ümitlendim simdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tek karede arma formaya nasıl yanlış uygulanır fotoğrafı.
Bu sezon armalarımızın malzemeleri formaya uygulama yerleri ile ilgili ciddi sorunlar var.
Armanın orantıları ile oynanmış olması da cabası!
Yukarıdaki fotoğrafta tek doğru malzeme seçimi ve uygulama tercümanın üzerindeki eşofmanda.KaydetKaydet
Birinde bordo ve maviye esit olarak dgilmis bir arma, digerinde ise bordoyu ortalamis bir arma.
Hangisi doğru?Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
Yorum