Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]13142[/ATTACH]

Seneye de giysin diye bi boy büyüğünü vermişler sanırım?
    Futbolcu hariç herşeye benzeyen bi tip var adamda. Alanyada bar işleten İngiliz göçmen desen inanırım futbolcu desen inanmam..

İnşallah yanılırım hatta bu mesajımın ekran görüntüleri eşliğinde sayfalarca dalga geçilir benimle, öyle yanılmak istiyorum yani.. en çok Trabzonspor un ihtiyacı var çünkü. .
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Futbolcu hariç herşeye benzeyen bi tip var adamda. Alanyada bar işleten İngiliz göçmen desen inanırım futbolcu desen inanmam..

İnşallah yanılırım hatta bu mesajımın ekran görüntüleri eşliğinde sayfalarca dalga geçilir benimle, öyle yanılmak istiyorum yani.. en çok Trabzonspor un ihtiyacı var çünkü. .
      bende adrian için aynısını düşünmüştüm onunda tipinde futbolcu namına hiç bir şey yoktu
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• barcelona-17-18-away-kit-2.jpg renkler de tamam.

Yorum

• dün bir iki avm gezdim gs'nin forması çıkmış her yerde satılıyor biz ise daha beyaz formayı bile satışa çıkaramadık, bana bu sene de yine dediklerini yapamayacaklar ve geç kalacaklar gibi geliyor...

Yorum

• Nıke logosu beyaz formada siyah değil mavi olmalı her sezon aynı şekilde devam.Bıktık
            Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• ücüncü alternatif formalarimiz ne zaman cikacakti ?? cubuklu formalar bu ayin sonunda cikacak diye biliyordum
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Sözde beyaz forma haziran ortası çıkacaktı!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ben 20 sinde hepsi cikacak diye duydum gorsel olarak

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Adana Demirspor'un resmi siteden açıkladığı forma.Onlar da bizimle aynı yöntemi uygulamış.Tasarım paint den yapıldı heralde.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak oxman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]13158[/ATTACH] renkler de tamam.
                      ovvv olamaz, sponsorlara özel forma yapmışlar, bu ne şimdi, hiçbir detayı yok, dümdüz forma, nike yapamıyor forma falan, bıraksınlar bu işi, sponsoru acil değiştirmek gerekiyor, kim seçmiş bu formayı şimdi, vizyon yok, vs.vs.... (Not: ironi ve gönderme içerir)
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sözde beyaz forma haziran ortası çıkacaktı!

çıktı ya? Satışa sunulacak denmedi. Satışı haziran sonu diğer formalarla birlikte olacak.
                        En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 16.06.2017, 16:46.

Yorum

• Beyaz formayla ilgili nette bi kaç tasarım gördüm. Allah korumuş bizi valla. Şahsen öyle tasarımları yönetime sunmaya utanırım.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bakmadan secmisler heralde formalari.
                              Istisnasiz hepsinden zevsizlik akiyor.Beterin beteri varmis, bir daha nike'in hicbir kötü tasarimina kötü demem bu formalari gördükten sonra

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakmadan secmisler heralde formalari.
                                Istisnasiz hepsinden zevsizlik akiyor.Beterin beteri varmis, bir daha nike'in hicbir kötü tasarimina kötü demem bu formalari gördükten sonra

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
                                Tanıtımı çok iyi ama formalar vasat.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Çalışıyor...
                                X