Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu seneki katalogda bu formanın bordo-mavisi yok.Büyük bir ihtimal parçalı dedikleri forma bu olabilir.Olursa bence katalog olmasına karşın güzel bir forma,yakaya mavi detay eklenirse çok güzel olur.

Çubukluda büyük bir olasılık bu olacak.Aynı şekilde beyaz ya da altın sarısı detaylar olursa çubuklu formamız daha güzel olur şu şekilde;

Ve bu formanın arkası da böyle:
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne yazıkki satıştan kalkalı çok oldu bulunması çok zor elinde olanlarda kolay kolay satmıyolar çünkü bence yönetimden yeniden üretilmesi adına talepte bulunulmalı hatta başka retro taraftar formalarıyla birlikte üretseler yok satarlar
      Kac kere yazdim hepsine.

Para kazanacak kulup onu istemiyorlar.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Sunulan kepaze tasarımlar arasından yine en iyi bu beyaz formaydı.

Yorum

• Forma ateş ediyor!

Yorum

• Bizim renklerimize en güzel giden model Aston Villa tarzı diye algıda seçicilik yaptığımız parçalı forma her sezon koleksiyonda olmalı. Puma'nın modelinde şortlar olmamış, kumaşda nefes alan yerler sadece kol altları görünüyor.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 20-44-04_2017-06-14.jpg

Yorum

• Monaco style bile olurdu aslinda

Yorum

• Haziran ortası beyaz forma satışa çıkacak dediler.Yarın satışa sunulmaz ise külahları değişiriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Andy-Carroll3.jpg
                    bordo mavi formanın zirvesi budur bence

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim renklerimize en güzel giden model Aston Villa tarzı diye algıda seçicilik yaptığımız parçalı forma her sezon koleksiyonda olmalı. Puma'nın modelinde şortlar olmamış, kumaşda nefes alan yerler sadece kol altları görünüyor.
                      Şortlar mı olmamış ?
                      Dostum sen tasarımcısın yapma gözünü seveyim.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şortlar mı olmamış ?
                        Dostum sen tasarımcısın yapma gözünü seveyim.
                        Kesimleri rahat görünmüyor. Her futbolcuda ayrı durmuş

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesimleri rahat görünmüyor. Her futbolcuda ayrı durmuş
                          pardon.
                          ben sadece görünüm ve seti tamamlama açısından baktım.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            pardon.
                            ben sadece görünüm ve seti tamamlama açısından baktım.
                            Futbol oynayan bilir, forma ve şortun rahat olması hareketlerinizi etkiler. Son yıllarda şortların uzun olması koşarken ve hamle yaparken oyunculara rahatlık sağlıyor. Pumanın şort uzunluğu, kesim ve paça genişliği açısından değerlendirmiştim.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formanın kol kısımları çok sade olmuş bence. En azından kolların uç kısımları bordo olsa daha şık dururdu sanki
                              En son pokerface61 tarafından düzenlendi; 15.06.2017, 15:06.
                              "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• bongonda.jpg

Seneye de giysin diye bi boy büyüğünü vermişler sanırım?

Yorum

Çalışıyor...
                                X