İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep bize özel forma diyoruz da beyaz forma bize özel işte. Hem konsept olarak stadyumun catisi ile de uyumlu. Yok ama onu da begenmiyoruz nedense.
Bence beyaz forma on numara forma.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyaz forma duz renk beyaz siyah nike logolu standart fi tarihinden kalma katalog formasidir
Ustune dizayn edilen desen klubun baskisidir
Yani ozel forma falan yok zorlama klup baski icin kasmis
Nike icin seksen uc yil oncesinin katalogu verilmistir o kadar
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir seye aciklik getirelim
Beyaz forma duz renk beyaz siyah nike logolu standart fi tarihinden kalma katalog formasidir
Ustune dizayn edilen desen klubun baskisidir
Yani ozel forma falan yok zorlama klup baski icin kasmis
Nike icin seksen uc yil oncesinin katalogu verilmistir o kadar
Valla deseni ve konsepti benim hoşuma gitti ve alacagim bu formadan. Kucka gelirse onu da yazdiracagim insallah.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil yapildigina ne bakiyosun yahu sen. Ha baskiyi kulüp yapinca olmuyo mu yani işin büyüsü mü bozuluyo?
Valla deseni ve konsepti benim hoşuma gitti ve alacagim bu formadan. Kucka gelirse onu da yazdiracagim insallah.
Ben kasimpasa taraftari degilim
Dikisinin zigzagi bile beni ilgilendirir
Ben Trabzonspor taraftariyim
Benim takimim icin yapilan muamele de benim icin onemlidir
Klup kasmis biseler yapmis daha once de yazdim getirsinler ellerinden opeyim
Ama nike bana kumasi verecek ben baski yapacaksam uzerinde nike yazmasi komedidir
İsin buyusu bozuluyor ve olmuyor evet
Git bursaya fabrikaya tsclub diye bas o zaman
Bu forma 50. yil formasi degildir
Bursanin formasina SPONSOR timsah koyabiliyorsa
Ankaragucu formasina SPONSOR kocaman logoyu basiyorsa
Tukurmusum nikea
Giderim alirim arkasina kucka yazici onur yazariz o ayri
Forma iyi niyetli insanlarin ugrasi verdigi SPONSORUN degersizlestirmeye calistigi benim gozumde de siyah nike logosuyla estetik degeri taban yapmis bir formadir
Yorum
-
Formadan sorumlu Mehmet beyin iftar sonrasu aciklamasi: beyaz haziran sonu diger ikisi temmuz basi satisa sunulacak bu sene nike n elindeki hazir formalardan giyecegiz esas bizim tasarladigimiz formalar seneye olacak nike bize seneye ozel forma uretecek bu ne simdi ?
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 20.06.2017, 23:27.
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormadan sorumlu Mehmet beyin iftar sonrasu aciklamasi: beyaz haziran sonu diger ikisi temmuz basi satisa sunulacak bu sene nike n elindeki hazir formalardan giyecegiz esas bizim tasarladigimiz formalar seneye olacak nike bize seneye ozel forma uretecek bu ne simdi ?
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir'in çubuklusu yapılmasın,kalın çubuklu olsun yeter.Benim diyeceğim madem katalog forması bunlar neden 160 tl?Ben alırım fakat,ne kadar çok forma satarsan masada o kadar güçlüsün.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye de mi Nike?
Yorum
Yorum