İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın kalıbı çok hoşuma gitti. Boyum 1.76, kilom 67. Small bedeni tam istediğim gibi oldu. Dar sevmeyenler 1 beden büyük alsın.
85 kiloyum medium aldım haydaaa
Yorum
-
Gsnin forma numarasında kullandığı gibi bizde font kullanamıyor muyuz ya da gölgelendirme yapamıyor muyuz?
Düz beyazı vurup geçiyoruz.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGsnin forma numarasında kullandığı gibi bizde font kullanamıyor muyuz ya da gölgelendirme yapamıyor muyuz?
Düz beyazı vurup geçiyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtanc verici bir durum lakin mall of ts cluba bir turlu ulasamayinca kartal yuvasindan personele rica edip baktrdim gelnis forma geldim aldim normalde m giyorum kiloda almadim ama ck skti l aldm haff dar sanki kalip
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Mall of istanbul avm gitmeyi düsünüyordum forma almak icin ancak emin olmadigimdan gitmedim. Parcali forma geldimi usta ?
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldi renkdas alabilirsin forma ile ilgili yorumum kesinlikle hayatimda giydigim en guzel kalipli ve modelli forma tek.sknti o yakadaki ucgen cok basitlestiriyor formayi olmasa cok modern v yaka harika olacak ama kesmeyo dusunuyrm
.
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözel forma istedik, alin size özel forma
Euroya hesaplarsak 40€ ediyor. Burda bir Bayern Münih formasi 99€, yani 400 TL sadece bir forma icin. Biraz olsada alim gücüne hesaplanmis fiyatlar.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın kalıbı çok hoşuma gitti. Boyum 1.76, kilom 67. Small bedeni tam istediğim gibi oldu. Dar sevmeyenler 1 beden büyük alsın.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealım gücünü öyle mi hesaplıyorsun? Almanyada asgari ücret 1500 eur diye biliyorum.. burada 1400 tl.. Almanyada bir asgari ücretli 15 tane bayern forması alabiliyor.. Burda ise bir asgari ücretli 9 tane trabzonspor forması alıyor.. buyur burdan yak
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖstersund cubuklusuna bayildim ben.
Bordo mavisini yapabilecek var mi?
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖstersund cubuklusuna bayildim ben.
Bordo mavisini yapabilecek var mi?Ptt'de bir yığın takım giydi.Font güzel duruyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
Yorum