Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hannoverde yaşıyorum. Hannover 96'nin formalarıda macron. gecen carsida gezerken formaları incelemeye gittim. resmen adamların kumaşıyla mesela bizim gri formamızın Kumasi kadar farklıki.

herzaman dedim. nike'in bize yaptigimize en dandik modeli bile kumaş kalitesi olarak daha iyidi bu macrondan.
    Gri forma tarihimizin en kötü formalarından bence zaten ilk tuttuğumda kumaşı rezalet demiştim videoyla filan kurtardılar ama biraz..

Kumaş kalitesinin düşük olma sebebi tahminim fiyattan ötürü ancak fiyatlar da yüksek 3 İstanbulluların formaları eminim kumaş olarak daha kalitelidir ve fiyatlar aynı aşağı yukarı..

Bu sene gibi kumaş kalitesi olacaksa son senesi olur seneye Macron'un..

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Macron kumaş olayını beceremiyor galiba
      En kaliteli kumaşın metresi 50 lirayı geçmez,polyester iplikten yapılır bu tarz kumaşlar.Dünyanın en iyi kumaşçıları da Türkiyede olduğuna göre seçim yapanlar doğru seçim yapmıyor.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En kaliteli kumaşın metresi 50 lirayı geçmez,polyester iplikten yapılır bu tarz kumaşlar.Dünyanın en iyi kumaşçıları da Türkiyede olduğuna göre seçim yapanlar doğru seçim yapmıyor.
          Olabilir haklısın

Yorum

• Nefis. Sponsorsuz hâlini al dışarıda tişört diye giy.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nefis. Sponsorsuz hâlini al dışarıda tişört diye giy.
              öf öf öf bu nedir böyle. gelecek sene artık yakalı ince çubuklu biz de kullanalım.

Yorum

• Atletico formasının lacivert kısımlarını beyaz yapıp bize uyarlasak müthiş olur.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Ben formlarımızı beğeniyorum.

Seneye belki 1. sınıf kumaş kalitesinde bir forma olur.

Yorum

• Dün Lazio - Inter maçını izlerken dikkat ettim, kesinlikle Macron'un her formasındaki kumaş kalitesi aynı değil. Televizyondan bile belli oluyor bu. Dileyelim, aynı özeni bize de göstersinler.

Yorum

• bordokay.jpg

müthiş bir forma. renk tonları çok hoşuma gitti.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]18671[/ATTACH]

müthiş bir forma. renk tonları çok hoşuma gitti.
                        Bordo-maviyi en çirkin kullanan kulüp biziz sanırım, asıl renkleri bordo-mavi olmayan kulüpler dahi fersah fersah önümüzde seyrediyor.

Yorum

• V yaka görsek macron dan artık

Yorum

• Yorum

• Vay be... 155 bin (90 bin kesan, 35 bin parcali ve 30 bin bordo) forma satmisiz
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Gelecek sene için de siyah ve keşanlı forma gibi değişik bir şey düşünülüyor mu acaba?

Yorum

Yükleniyor...
                                X