Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu rengin nesini begeneyim trabzonspoumuzun rengi degil bi kere umarım idman forması oldugu icin boyledir

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        AFS

hollanda rusya türkiyenin renklerine bak bi
        hepsi onlarin renkleri.......

bizimkiler standart kolleksiondan

bosuna yine bizi kücük düsürme...
        bizimde kendi renklerimiz olucak formalar idman daki tshirtler merak etme ^^ bi tshirt gordun die nike i yaptin lescon
        # 61 Onur Recep Kivrak
        " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Bu milleti anlamıyorum, antreman ürünlerinin renkleri farklı oldu da ne oldu?

Nike giyen bütün takımlarda böyle, bizede böyle yaptı.. Ne var bunda?

Eleştirileri yaparken yapıcı olalım yıkıcı değil..
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ula Milli Takımda da Çoğunluk Turkuaza Karşıydı Bende Dahil
            Herkes Turkuaz Formaya Hayran oldu ...
            ...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İdmanda giyilen formalar hep farklıdır.Kappada da öyleydi hatırlamıyor musunuz??Hatta Lacivertti.Ama forma farklıdır.Biraz sabredin de formalar cıksın ondan sonra eleştirinizi yapın.

Teknik heyet yönetim o kadar mesaj veriyor "Uzun bir yola çıkıyoruz.Taraftarlardan sabır ve anlayış bekliyoruz" diye ama bizim Trabzon insanı daha antreman formasında eleştiriye tepkiye başlıyor.Hakikatten bizde sabır yok!

Yorum

• Önceki sayfalarda sormustum ama kimse yanitlamamis .. Birkere daha sorayim bu ersun hocanin üstündeki Antrenman formalari satisa sunuluyormu ? T-shirtler güzel gözüküyor Satiliyorsa almayi düsünüyorum sadece forma almakla yetinmiyelim ..

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu milleti anlamıyorum, antreman ürünlerinin renkleri farklı oldu da ne oldu?

Nike giyen bütün takımlarda böyle, bizede böyle yaptı.. Ne var bunda?

Eleştirileri yaparken yapıcı olalım yıkıcı değil..
                  Kanka alkışlıyourm seni

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ARKADASLAR ARTIK ANLAYIN.... ANTREMAN FORMASIYLA MAC FORMASI HAYATTAA AYNI RENK OLMAZ...ÖRNEK

PORTEKIS.. FORMALARI BEYAZ VE KIRMIZI... ANTREMAN AKSESUARLAR YESIL....
                    FORMALARI

ANTREMAN T-SHIRTLER...

2)

BAZI ARKADASLAR REKLAMI SÖKERIM EDERIM FELAN DIYAOR.... AYIB EDIYOR... BEN ISVICREDE YASIYORUM...BURDA FORMALARDA DIZAYNII GÖREMIYOSUN REKLAMDAN... FORMALARDA BI AVEA VE ÜLKER YAZIYO DIYE ALAMAYA BASLICAKSIN YAKINDA.... BIZ IYIYIZ YINDE IKI REKLAMLA

3)

tek nike bizde yok... ankarspor a bakin... anlatmaya calsiyom bitte hep... bize vermek istedikleri turuncu formayi akaraspor un sayfasindan görebilirsiniz.. 2. kalecinin üstünde bi logo ankaragücü

Yorum

• Mesela sponspor Puma iken antreman da giyilen t-shirt lere bakınız; Lacivert...

Maç Formasıyla veya bizim mavimizle bir alakası var mı yok!!!İşte Nike da antreman formaları Maç formalarından farklıdır...

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önceki sayfalarda sormustum ama kimse yanitlamamis .. Birkere daha sorayim bu ersun hocanin üstündeki Antrenman formalari satisa sunuluyormu ? T-shirtler güzel gözüküyor Satiliyorsa almayi düsünüyorum sadece forma almakla yetinmiyelim ..
                        cikcak GALIBA

Yorum

• renklerin aynı olmayacagına inanmaya basladım bakın aynı tasarım :

Yorum

• Nike şuan itibariyle süper gidiyor....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• arkadaslar biz forma uzerinde ki reklam sayı ve boyutuna sükredelim

bole olanlarda var

Yorum

• İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaslar biz forma uzerinde ki reklam sayı ve boyutuna sükredelim

bole olanlarda var
                                sen bulmussun bitane resim bende ariyordum. sagol

Yorum

Yükleniyor...
                                X