Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    .

Seneye extra renk oLarak siyah oLsun,muhteşem....
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seneye extra renk oLarak siyah oLsun,muhteşem....
      malesef yine turuncu olacak, yukardaki mesajdada oldugu gibi cinconla beraber giyecegiz...

Yorum

• formalar süper olacak süpperr.. telaşlanan arkadaşlar biraz sabırlı olsun yeter.. nike bu çuvalda yapsa en iyisini yapar
        Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alin size turuncu forma..... kardes kardes giyeriz eziklerle simdi....

aaa ama dogru turuncu bizimdi...

Aa alın size beyaz forma niye demiyoruz?
          Bizim turuncu formamız Trabzonspor forması olacak.
          Bu sene büyük ihtimalle kupa maçlarında ve arada bir giyeceğimiz, taraftar için de günlük hayatta giyebileceğimiz turuncu bir forma sadece.
          Merak etmeyin turuncu formadan Galatasaray taraftarı da memnun değil.
          Hele çıksın, görelim giyelim, bu sene için yapacak bir şey yok.
          Seneye siyah veya mavinin bir tonu mutlaka farklı bir renk bulunur.
          Moralimizi bozmadan -kafaya takmadan- formamıza sahip çıkma zamanı şimdi.
          Bence,

Bu formanın altına bordo şort ve çizgili bordomavi çorap güzel gider.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2008, 12:33.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gese nin formaları geçen senekilere çok benziyor açıkçası ben beğenmedim..
            bide turuncu formaları çok turuncu daha parlak olabilirdi...
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Gs'nin formalarını görünce iyi ki nike bize forma yapacak diyorum.....

Bazılarımız da anlayamadığım bir turuncu takıntısı var...Turuncu forma yapıldığı zaman çok az maçta giyilmişti....Ama taraftar çok büyük ilgi göstermişti bu formalara...Merak etmeyin....Trabzonspor koca sezonda en fazla 5 kere giyer turuncu formaları....bize taraftarlara düşen en az bir tane forma almamaızdır...

Yorum

• Ya ben bızım bu arkadaslara bı anlam veremıyorum herşeye bişey buluyorlar adamlar yapıyor bütün dünyaya forma yapıyorlar ediyorlar bi bizim arkadaşlar beğenmiyor anlamadım herşeye bişey buluyorsunuz.Ayrıca ıdman formaları bence 10 numara bütün formalarda yakında cıkıcak görücez....
                tRaBz10SpOr

Yorum

• İlk olarak yavuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya ben bızım bu arkadaslara bı anlam veremıyorum herşeye bişey buluyorlar adamlar yapıyor bütün dünyaya forma yapıyorlar ediyorlar bi bizim arkadaşlar beğenmiyor anlamadım herşeye bişey buluyorsunuz.Ayrıca ıdman formaları bence 10 numara bütün formalarda yakında cıkıcak görücez....
                  kardesim lafin banaysa önceki yazdiklarimi okuyup öyle yazsaydin bende sende memnun kalirdik...

herkesin hayali vardir, bu böyle olsun su söyle olsun, bu yildiz gelsin bu stad yapilsin diye, ama benim hayalim TRABZONSPORU nike forma altinda görmekti... buraya kadar tamam...

basindan beri nefret ettigim turuncuyuda birakta elestirelim dimi renkdas. sevmiyorum istemiyorum, bu benim düsüncem. ben istemiyorum diye simdi kalkip turuncu formayi kaldirmazlarya... ha TS Amblemi nerde olursa olsun tabiki o forma kutsaldir...

bi turuncuya bakalim, bide AFS abinin romanin formasindan tasarladigi siyah formaya!!

Yorum

• Üstteki turuncu formayı günübirlik heryerde giyilebilir, çok beğendim ...
                    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Ebbsfleet-United yeni sezon formaları

Aston Villa

Yorum

• dün kayınbiradere nike la anlaştık yeni formalar gliyor bu sene dedim, turuncu formada yapacak mı vardıya sizin bir turuncu formanız dedi.

ayrıca fener geçen sene tukuaz forma ile çıktı bir arada gs çıkmıştı sanırım kimse çıkıpta aaa Trabzonsporun renklerini andırıyor dedimi. ama amaç eleştirmek olunca oluyor böyle şeyler.

bende hayal kırıklığına uğradım. kockoca nike la anlaştık bize yapa yapa bordo mavi forma yapmış e onu puma yapıyordu anlaşsak lesconda yapardı. şöyle insan 4. bir ana renk icat eder dimi. daha evvel görülmemiş bir renk. nike a hiç yakıştıramadım.

neyse amacım forma almak değil şöyle bir eleştirip çıkayım dedim. dostlar alışverişte görsün.

Yorum

• Sırada sabırla beklemek var.

En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2008, 13:19.

Yorum

• Şunun şurasında formalrın çıkmasına ne kaldı ki canım...

Yorum

• sabır sabrı basır basır bekle bekle keble bekle ??????
                              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2008, 13:27.

Yorum

Yükleniyor...
                                X