Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu avea'nın ambleminden kurtulmuş olmak bile yeter.
    O naylonların içinde nasıl yandığımızı unuttuk hemen.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• aynı sorun bendede var..bu sene beyaz forma aldım ilk yıkamada amblemdeki top bide 1967 nin 19 u düştü sonradan öğrendimki forma yıkanmazmışdeterjanlı suda bekletilmesi yetermiş ama genede hayatımda gördüğüm en dandik forma buydu resmen naylon sattılar bize halbuki ilk seneki formaları çok daha kaliteli idi...hiç değilse amblemi çıkartma değil orjnal dikiş ti

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynı sorun bendede var..bu sene beyaz forma aldım ilk yıkamada amblemdeki top bide 1967 nin 19 u düştü sonradan öğrendimki forma yıkanmazmışdeterjanlı suda bekletilmesi yetermiş ama genede hayatımda gördüğüm en dandik forma buydu resmen naylon sattılar bize halbuki ilk seneki formaları çok daha kaliteli idi...hiç değilse amblemi çıkartma değil orjnal dikiş ti

ya ııkı yazdın neden forma yıkanmaz yaww nasıl bekletılcek ben bılmıyorum kı:
        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
        [/COLOR]

Yorum

• Bence bütünm formalarda yazı renkleri beyaz olmalı...

Çünkü beyaz çok daha güzel gösteriyor formayı...

Ama altın sarısı çok boğuyordu arka kısmı...

Ayrıca bi hatırlayın...İnter Manu Arsenal Liverpool Milan Barcelona Bayern Münih hangi rengi kullanıyorlar...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak forzatsm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya ııkı yazdın neden forma yıkanmaz yaww nasıl bekletılcek ben bılmıyorum kı:
            valla aga benim anladığım leğene deterjanı boca et sonra bas suyu....sonra at üstüne formayı bekle 1-2 saat ...
            gerçi formanın üstündeki top düştükten sonra formaya karşı sempetim yok olduğu için makinada yıkatmaya devam ediyrrum

Yorum

• birde formaları ters çevirip yıkayınaşırı sıcak suda da yıkamayın
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Basınla arasını bir türlü düzeltemeyen bir belediye başkanı varmış.
                Adam basının gözüne girebilmek onları etkileyebilmek için göl kenarında bir yemekli basın toplantısı düzenlemiş.
                Kalabalık gazeteci ordusunun önünde gözlerine girebilmek için gölü yürüyerek geçmiş.
                Ertesi gün gazete başlıkları şöyleymiş:
                Küçük puntolarla ' Başkan gölü yürüyerek geçti ' kocaman puntolarlara YÜZME BİLMEYEN BAŞKAN MI OLUR?

Bizim hiçbir şeyi beğenmemizle bir bağ kurabildiniz mi bilmem

Şükretmeyi unutuyoruz çoğu zaman.

ehuheuh doğru söylüyorsun
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• abi bu yapmış olduğun son derleme müthiş yaaa..yani söleyeceğim tek şey .....BEN BU FORMADAN ALIRIM ARKADAŞ

Yorum

• süper idman formaları çok hoşuma gitti takımı böyle görünce gözlerim doldu ne bileyim ilk kez böyle bişey hissettim hüseyine bile yakışmış

Yorum

• arma hakkinda yonetime duyuralim... daha erken.. arma ts club' zamanindaki gibi olsun... herkes mail atsin... birsey yapin usaklar!

Yorum

• Antreman formaları, forumda yapılan formalara o kadar çok benziyor ki görünce hiç şaşırmadım doğrusu...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Antreman formaları, forumda yapılan formalara o kadar çok benziyor ki görünce hiç şaşırmadım doğrusu...
                          Evet, forum takip ediliyor Bu arada Ersun hocanin üstündeki lacivert formaya bayildim. Diger t-shirtlerde fena degil Görüntü olarak bir Nike kalitesi mevcut. Puma kalitesini bu kadar belli edememisti.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abi bu yapmış olduğun son derleme müthiş yaaa..yani söleyeceğim tek şey .....BEN BU FORMADAN ALIRIM ARKADAŞ
                            Bu forma güzel gerçekten.Formamızda kollarda Ülker reklamı olucakmış bu sene.Bari bu formadaki gibi sadece yazı olsun.Beyaz zemin üzerinde yazı olunca çok kötü gözüküyor.
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• isterse formamız berbat olsun , isterse çok güzel olsun.
                              ne olursa olsun , bu kadar transfere , bu kadar emeğe karsi bizimde taraftar olarak ustumuze duseni yapmamiz gerekiyor..

antrenman formalarina gelince , hoş formalar olmuş.
                              forumda yapilan tasarimlar da çok hoş..
                              En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 17:58.

Yorum

• yaa bişe sorcam turuncu forma kesin yapcaklarmı..??

Yorum

Yükleniyor...
                                X