fırmadan cok ben sozlesmenın uzun surelı olmasına sevındım her yıl forma laıyoruz ama bır sonrakı yıl eskı forma oluyo uzun surelı olması ıyı oldu ama umarımkı uretımlerı forma harıcı gunluk gıyebılecegımız urunler dede olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleidman mazemeleri hepsi nikein kollektionundan....
özel tasarim bile degil...
herhangi bir nike magzasina git avea ülker bide trabzonspor amblemi üstüne koy
al sana tsin idman mazemesini
bencede 2 sezonu bos geciren, hatta suan avrupa kupalarinda bile olmayan BIZE özel tasarim yapmalari gerekirdi....!!!
not: acaba sponsor olduguna yinede duami etsek???
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleidman mazemeleri hepsi nikein kollektionundan....
özel tasarim bile degil...
herhangi bir nike magzasina git avea ülker bide trabzonspor amblemi üstüne koy
al sana tsin idman mazemesini
Pardon da başka ne olacaktı ki?
Yalnız Nike değil, diğer bütün markalar da o seneye ait kolleksiyonlarından sponsoru oldukları takıma uygun renkleri uyguluyorlar zaten. Bunun neresi şaşırtıcı. Özel tasarım bile... diye bir durum yok özetle.
Nike hadi bizi kandırdı Hollanda, Rusya Türkiye ve dünyadaki sponsor olduğu firmalar da uyanamadı değil mi?
Vah, vah!
Abartmayalım lütfen.
Anlayan anladı yine.
En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 16:31.
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar okadar yildizi olan portekiz milli takimina bile özel antreman tasarimi yapmamis. ama portekizde takimmi yaa allah askina, hele cristiano ronaldo, deco falan kimmis...
bencede 2 sezonu bos geciren, hatta suan avrupa kupalarinda bile olmayan BIZE özel tasarim yapmalari gerekirdi....!!!
not: acaba sponsor olduguna yinede duami etsek???
nasil yapiyor kardes.....renkelerini ona göre seciyor...
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil yapiyor kardes.....renkelerini ona göre seciyor...
renklerine gelince, markalar cogu zaman olan rengin biraz daha degisigini koyar tasarimlara... bunda anlasilmayacak ne varki. yine fbye gelelim, oda turkuaz giyiniyor ama ben hic duymadim "nebicim renk" dediklerini...
artik herseyin bordo-mavi olmasini beklemeyelim... artik stadyumun disarsinin bordo-mavi olmasinida beklemeyelim... biraz style katmaya calisalim...
Yorum
-
Kimseyi küçük düşürme derdinde değilim arkadaşlar,
Az sabırlı olalım, Puma döneminde parlayan kumaşlarla maç yaptığımızı unuttuk mu?
Ürün üretmenin belli bir zamanı olduğunu yine bu sayfalarda paylaştık.
Sözleşme imzalayalı daha ne kadar oldu ki?
Adamlara biraz zaman tanımak lazım. Baksanıza antreman sahasının kenarlarında bile pumafotball.com reklamları duruyormuş. Bütün sene aynı tişörtleri giyecek halleri yok zaten. İnsaflı ve anlayışlı olalalım diyorum sadece.
Az sabır, inanın bizim görmediğimiz nice detaylara dikkat ediyorlar. Şükredelim dememin sebebi bu kadar zamanda bu işi çıkarabilmelerinden. Hataları da olabilir fakat telafi etmek için de zaman tanımak gerekmez mi?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Havadan nem kapan hemen kırılgan bir yapımız var çünkü, moral bozacak bir durum yok yani.
Hani Portekiz'in renkleri?
En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 16:53. Sebep: bu kadar belge derdimi anlatmaya yeter mi bilmem
Yorum
-
bu nikein standart kolleksiyon
hic olmasa türkiye rusya gibi bizim renkleride degistirseler
Yorum
-
Değişmeyeceğini kim söyledi. Ayrıca bu renkler de güzel. Kolleksiyondan birşey yapmasa bu sefer niye yapmadı diyecektik.
İyidir iyi. Gördükce gözümüz alışacak daha da seveceğiz endişeniz olmasın.
En çok kızanlar hiç beğenmeyenler bile beğenecek.
Yorum
-
ben ts armamizin biraz daha buyuk olmasini istiyodum..ornegin uste ronaldonun formasindaki gibi..portekiz federasyon armasi ne guzell durmus..buyuk ve nike armasiyla biraz daha yakinn...futbolcularin sutundekiler acaip durmus..armalar yani...yoksa gecen senekinden bu haliyle bile guzel..zaten degisik olcak formalarimiz eminimtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
Yorum