Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hazılanın nike e bu trabzonsporla biz bu sene uçarız vııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz zz
    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• ben forma alınca üzerindeki reklamları bir şekilde yok edeceğim.
      ben reklam panosu muyum banane aveadan ülkerden cola turkadan ?

Yorum

• biz bu nike ve bu takımla ucar gideriz valla vııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• aynen bende aveya ve ulkerın reklamını yapmaycagım sıldırcem bu guzel reklamları havası ayrı olur..
          bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben forma alınca üzerindeki reklamları bir şekilde yok edeceğim.
            ççç ççç ççç

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• la soruma cevap verin turuncu forma olcakmı bizim ??

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                la soruma cevap verin turuncu forma olcakmı bizim ??
                %90 evet..
                Birisi görmüş formaları ne kadar doğrudur bilinmez o olucak dedi..

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  %90 evet..
                  Birisi görmüş formaları ne kadar doğrudur bilinmez o olucak dedi..
                  sağolasın renktaş...inş olur yaa..bnm turuncu nike kramponlarla ii uyum sağlar

Yorum

sağolasın renktaş...inş olur yaa..bnm turuncu nike kramponlarla ii uyum sağlar

Önemli değil her zaman ..
                    Biran önce çıksada alsak artık !

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben forma alınca üzerindeki reklamları bir şekilde yok edeceğim.

öle deme kulübün en önemli gelir kaynaklarından biride reklam gelirleri mecbur o kadar olucak

Yorum

Önemli değil her zaman ..
                        Biran önce çıksada alsak artık !
                        hiç sorma yaa ilk defa bu kadar sabırsızlanıyorum..biran önce çıksın hemen gdip alıcam 2-3 tane forma..ligde biran önce başlasın yaa

Yorum

hiç sorma yaa ilk defa bu kadar sabırsızlanıyorum..biran önce çıksın hemen gdip alıcam 2-3 tane forma..ligde biran önce başlasın yaa

Artık bu senede başarılı olmazsak hiç bi sene başarılı olamayız..
                          Resmen başarılı olmamız için herşey yapıldı ..
                          Olamazsak Allah istemio dicem artık

Yorum

• İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            isterse formamız berbat olsun , isterse çok güzel olsun.
                            ne olursa olsun , bu kadar transfere , bu kadar emeğe karsi bizimde taraftar olarak ustumuze duseni yapmamiz gerekiyor..

antrenman formalarina gelince , hoş formalar olmuş.
                            forumda yapilan tasarimlar da çok hoş..

işte budur abi yaa

bize düşen görevde destek olmak
                            En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 17:59.

Yorum

• Nike inşallah formanın üzerine tek bir çizgi çekip ''lüks tasarım,incelik'' gibi laflarla boş dizaynlar üretmez. Örneğin Hırvatistan gibi cümbüş cümbüş şekilli bir forma istiyorum . Aynısı değil ama değişik birşeyler düşünülebilir.

Yorum

Artık bu senede başarılı olmazsak hiç bi sene başarılı olamayız..
                                Resmen başarılı olmamız için herşey yapıldı ..
                                Olamazsak Allah istemio dicem artık
                                bu sene belki olmaz uyum süreci falan ama seneye mutlaka olması gerekiyor..

Yorum

Yükleniyor...
                                X