Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence kimse bu kadar erken yorum yapmasın. Antrenman t-shirtlerine bakarak takım forması hakkında yorum yapılması gerçekten çok ilginç.
    Ayrıca o t-shirtler üzerinde hiç çalışılmamış olduğu apaçık ortada, göz ucuyla bile baksanız hazır t-shirtlerin üzerine reklamın ve armanın küçük bir çalışma sonrası eklendiği hemen belli oluyor.
    Biraz sabır, lig başlasın gerçek formamızı görelim, sonra eleştiriler olumlu ya da olumsuz gelsin.

Forma konusunda bile bu kadar aceleci olanlar, anlaşılan bu sezon 20. dakikada önde değilsek ahlamaya vahlamaya başlayacaklar.
    Yazık... O kadar emeğe yazık...
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Puma Cubuklu Forma

Iki hafta önce türkiyedeydim, ve istanbulda Cubuklu Formayi aldim. Gecen sene oyunculara cok kiziyordum, bunlar niye formanin kolarini kesiyorlar diye. Ama bugün ilk kez giydim ve oyunculara hak verdim. Ya kolarini yukariya cekme sansi yok vallah. Nasil bi forma allah askina.....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu avea'nın ambleminden kurtulmuş olmak bile yeter.
        O naylonların içinde nasıl yandığımızı unuttuk hemen.

yaa hiç sormayın arkadaşlar tsli formamla her çektirdiğim fotolarıma her bakışımda bu avea yazısı kabak gibi parlaydi, nedı bu yaww iyi kurtardık ha
        61>34 or 1967>1907,1905,1903 or 1461>1453 matematik yalan söylemez
        by @}{/\/\é+

Yorum

• İlk olarak Fatih Efe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu işi kappadan başka adam akıllı yapan yok.
          bugun yeni sezon formalarımızdan almak için bi kaç avm gezdim.en son gene cevahir avm'de kappanın TS formasını aldım.pişman da değilim.on numara forma diğer takım taraftarlarının yorumları da bu doğrultuda.hatta yanımdaki ev arkadaşım GSli o da kendine bi tane TS forması aldı.yani bu kadar açık herşey.
          yeni sezondaki ürünlerimize gelince şimdilik tişörtler çok güzel görünüyor
          sabredeydun uşağum nikelilar daha cözel olacak sabir iyle fatihcuğazum benim
          by @}{/\/\é+

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni sezonda özellikle taraftara sunulan ürünlerin reklam tabelasını andırmaması için kulübe 2-3 tane mail attım.bu işi organize yaparsak sonuç alabiliriz.
            la ofli kafan çalışiy senin ha arkandayuk
            by @}{/\/\é+

Yorum

• ya bu eskişehirde nike giyiyormuş onların formaları yarın çıkıyo ama tabii bizimki gibi kaliteli değildir aldığım duyumlara göre bizim formalarda en geç 15 temmuzda ts clublarda sabırsızlıkla bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya bu eskişehirde nike giyiyormuş onların formaları yarın çıkıyo ama tabii bizimki gibi kaliteli değildir aldığım duyumlara göre bizim formalarda en geç 15 temmuzda ts clublarda sabırsızlıkla bekliyoruz
                nike magazalarinda satilmayacak mi formalar???

Yorum

• satılacak satılmaz olurmu

Yorum

• Yahu anlayamadığım durumlardan birisi de tezat konuşan taraftarlarımız ! Amblemde Kappa örnek alınsın deyinyor ; Kappa zamanında Puma'dan daha kötü amblemleri kullanmıştık . Bu işi Kappa'dan başka güzel yapan yok deniyor ; ama Kappa'nın da gözle görülür bir şekilde çok fazla hataları olmuştu . Bir Kappa'dır tutturuldu gidiyor anlamadım ben bu muhabbeti

Yorum

• tartısmaya gerek dahı yok cok buyuk 1 ıs basardı baskanımız nıke ole yapılan anlasma ıle
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya bu eskişehirde nike giyiyormuş onların formaları yarın çıkıyo ama tabii bizimki gibi kaliteli değildir aldığım duyumlara göre bizim formalarda en geç 15 temmuzda ts clublarda sabırsızlıkla bekliyoruz
                        Eskişehirspor,Ankaraspor bunlar şirketlere yaptırıyorlar formalarını yani Nike sponsor olmuyor Nike Türkiyede sadece Trabzonspor'un sponsoru.

Yorum

• yahu arkadaş anlamadım gitti antrenman forması farklı renkte diye bu kadar da söylenilmez ki.. sanki kulübün renklerini değiştirdiler.. geçen sene sezon boyu farklı renk forma giydik bu kadar tepki olmadı ya. almayacaksanız almayın biz alacak olanları da yıldırmayınız eleştirilerinizle lütfen..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Basınla arasını bir türlü düzeltemeyen bir belediye başkanı varmış.
                            Adam basının gözüne girebilmek onları etkileyebilmek için göl kenarında bir yemekli basın toplantısı düzenlemiş.
                            Kalabalık gazeteci ordusunun önünde gözlerine girebilmek için gölü yürüyerek geçmiş.
                            Ertesi gün gazete başlıkları şöyleymiş:
                            Küçük puntolarla ' Başkan gölü yürüyerek geçti ' kocaman puntolarlara YÜZME BİLMEYEN BAŞKAN MI OLUR?

Bizim hiçbir şeyi beğenmemizle bir bağ kurabildiniz mi bilmem

Şükretmeyi unutuyoruz çoğu zaman.
                            Sadece katılıyorum. Anlatamadığımız yüzlerce şeyi anlatmaya yetiyor. Ama eminim "nike" gibi bir dünya devine bile karşı olan taraftarımız hiçbir şekilde kabullenemiyecek. Yarın öbür gün başka bir yönetim gelir de tekrar pumayla anlaşırsak o zaman değerini bilirler ancak. Arkadaşlar dünyanın en büyük forma markası Türkiyede sadece bize forma yapacak nerdeyse! Kalitemizi ve ne kadar özel olduğumuzu bilelim!!!
                            İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• ne kadarda bos islerle ugrasiliyor yahu yok su yok bu nike usagum nike

Yorum

• ben beğendim antreman formalarını bence oldukça güzel...Bunlardan da alabilirim...
                                Renk konusunu gereksiz tartışıyorsunuz nike tüm ülkelere ve sponsoru olduğu takımlara aynısını uyguluyor...Yanlız gerçekten Arma formada yad t-shirt te kendini belli edecek o vasıf yok gerçekten ama yinede çok güzel...
                                Formalar ne zman çıkacak acaba?
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X