Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her sene yazın bir hefes bekliyoruz yeni ürünleri
    inşallah bu sene hüsran olmaz inan ezikyum önünden geçerken isyan etmemek elde olmuyor.
    ts clup lar korner mağaza uygulamasını kaldırmalı ve kulupts clup olmalı.
    ben ts clup gidip te eziksporların içinde şanlı formamı almak istemiyorum
    BMN KOCAELİ

Yorum

• Şükretmeyi bilmiyoruz, elimizdeki değerlerin, güzelliklerin farkında değiliz. İstiyoruz fakat "nasıl olur" kısmı ile ilgilenmiyoruz. Olaylara olumlu tarafından bakmayı denemiyoruz.

Formalarımız ürünlerimiz baştan aşağı yenileniyor. Bu seneki tanıtım olayında Nike ta bizzat işin içinde olacak. Karton kutuların üzerinde, pembe fonlarda tanıtım yapılan bir kulüp yapısından buralara geldiğimizi unutuyoruz.

Resmi ağız veya bu işin sorumlusu değilim, kasti olarak son dönemde -biraz da işlerimin yoğunluğundan- forma ile ilgili yetkililerle hiç görüşmedim. Burada konuşulan yazılan fikirlere değer verdiklerini takip ettiklerini biliyorum.

Daha güzel olsun, daha kaliteli olsun, daha kurumsal olsun diye benden çok isteyen, bu konuda olumlu çaba sarfeden yoktur heralde.

Üstelik nasıl olabileceğini de biliyorum neler yapılması gerektiğini de. Allah vergisi yeteneklerim var çok şükür, hayal ettiklerimi gösterme, önerdiğim çözümleri paylaşma şansım oluyor.

Kızıp, eleştirmek işin en kolay yolu. Hepimizin ortak isteği Trabzonsporumuzun güzelliklerini, ruhunu temsil edecek kalite ve güzellikte forma ve ürünler. Bu işin nasıl olur kısmını ve kendi gerçeklerimizi ıskalarsak, sonuca ulaşmamız gecikecek.

Nike Türkiye'nin dünyadaki Nike'ın -özellikle futbol konusunda- çok gerisinde bir performans gösterdiği aşikar. Trabzonspor camiasının potansiyelinin neler yapabileceğini fazlasıyla görmüşlerdir. İşin ucunda maddi kazançları söz konusu olduğu için, bizi memnum etmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Memnun olan kısmı meselenin can alıcı noktası. Kulüp, kazandığı parayı, ürünleri yeterli görüyor fakat taraftar ürün konusunda mutmain değil.

Hem kulüp kazansın, hem herkes beğensin, hem her bütçeye hitap etsin; ortak noktayı bulmak her zaman kolay olmuyor.

Başlık ilk açıldığından beri ısrarla söylediğim düşüncelerim var " kurumsal olmak, mevcut şartlar içinde bile estetik çözümler üretebilmek, tarz ve marka duygusu oluşturmak, hedef kitlenin beklentilerini doğru okuyup karşılayabilmek, doğru sunum ve doğru pazarlama teknikleri v.s..." uzar gider.

Yeni ürünler, yeni heyecanlar bizi bekliyor.

Tercih sizin, güzellikleri görmek isterseniz görebilirsiniz. Bilinç altımızdaki kesin kötü bir şey çıkar psikolojisinden de kurtulmaya bakın bence.

Güzel gören, güzel düşünür.

Katılırsınız, katılmazsınız tercih sizin.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        madem kaliteli forma istenmiyor burada kimseye marka beğendiremiyoruz.
        millet illa da kaliteli forma kaliteli forma diyor.
        burada çok yazı yazdım fakat sürekli sabretmek lazım deniyor.
        ben yine susuyorum
        eğer yine nike bizi amele formalarla kandırmaya çalışırsa buraya gelip her gün diğer markaların propagandasını beleşe yapacam.
        çünkü bizim bu nike ile 3. senemiz.
        ve burada ki taraftarın isyanı kandırlmak üzerine.
        insanlar artık verdiği 70 ya da 80 tl nin karşılığını istiyorlar.
        ve ayrıca 80 tl bir t-shirte verdiğiniz zaman t-shirtin üzerindeki hiç bir yazı sökülmez.
        biz sırf kulübe katkı olsun diye gidip naylon parçasına 80 tl veriyoruz.
        nike 2 senedir kulübün fiks forma alan taraftar kitlesinden faydalanıyor.yoksa formalarının çok güzel olduğundan değil.burada bunuda belirtmek lazım

her sene patlama olacak diye bekliyoruz ama ben kendi adıma bundan sonra beklemem.

ve yine formalar bizi kandırmak amacıyla elde kalmış kumaşları kötelemek amacıyla çıkarsa ben her gün buraya gelip bas bas bağıracam

isteyen ipler istemeyen iplemez

ama en azından bir tüketici olarak kötelenmek istemiyorum.
        benim derdim bu
        yoksa zaten her sene gidip formamı alır kulübüme katkımı yaparım.
        bu nike olsada aynı olmasada aynı.
        buna rağmen farkettim ki bizim bu iyi niyetimiz kötüye kullanılıyor.

ben şahsen haklı olarak bu sene nike tan devrim bekliyorum.
        yapamaz ve bu istekleri karşılayamazsa da isyan noktasında yalnız kalmayacağımı düşünüyorum.

yani kısacası şu an pusudayım,ve 15 haziranı bekliyorum.ve evet niyetim hiç iyi değil.
        Arkadaşım burda kimse kimseyi yargılamak hakkına sahip değil.Sana kaliteli ve güzel forma istemenden dolayı hak veriyorum.Hepimiz bunu istiyoruz.Bende şahsım olarak bu yıl son diyorum.Nike ile anlaşmamız 3+2 yıldı.Gerçi yöneticiler Nikeden memnunmuş.Ama taraftarın bunca istetine kulak vereceklerini düşünüyorum.

Hepimizin ortak paydası Trabzonsporun menfaatleri.Bu doğrultuda herkes formaya para veriyor.Evet bu zamana kadar naylon parçalarına ve üzerindeki armaya para verdik.Bundan sonrada vereceğiz.Ama niye güzel bir forma giymeyeyim diye düşünüyoruz.

Herkes gibi bende merakla bekliyorum.Umarım çok güzel olur.

Yorum

• Gel 15 haziran gel ....şafak sayalım bari...şafak 11... muhtemelen de temmuz başı çubuklu formama kavuşuyorum

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şükretmeyi bilmiyoruz, elimizdeki değerlerin, güzelliklerin farkında değiliz. İstiyoruz fakat "nasıl olur" kısmı ile ilgilenmiyoruz. Olaylara olumlu tarafından bakmayı denemiyoruz.

Formalarımız ürünlerimiz baştan aşağı yenileniyor. Bu seneki tanıtım olayında Nike ta bizzat işin içinde olacak. Karton kutuların üzerinde, pembe fonlarda tanıtım yapılan bir kulüp yapısından buralara geldiğimizi unutuyoruz.

Resmi ağız veya bu işin sorumlusu değilim, kasti olarak son dönemde -biraz da işlerimin yoğunluğundan- forma ile ilgili yetkililerle hiç görüşmedim. Burada konuşulan yazılan fikirlere değer verdiklerini takip ettiklerini biliyorum.

Daha güzel olsun, daha kaliteli olsun, daha kurumsal olsun diye benden çok isteyen, bu konuda olumlu çaba sarfeden yoktur heralde.

Üstelik nasıl olabileceğini de biliyorum neler yapılması gerektiğini de. Allah vergisi yeteneklerim var çok şükür, hayal ettiklerimi gösterme, önerdiğim çözümleri paylaşma şansım oluyor.

Kızıp, eleştirmek işin en kolay yolu. Hepimizin ortak isteği Trabzonsporumuzun güzelliklerini, ruhunu temsil edecek kalite ve güzellikte forma ve ürünler. Bu işin nasıl olur kısmını ve kendi gerçeklerimizi ıskalarsak, sonuca ulaşmamız gecikecek.

Nike Türkiye'nin dünyadaki Nike'ın -özellikle futbol konusunda- çok gerisinde bir performans gösterdiği aşikar. Trabzonspor camiasının potansiyelinin neler yapabileceğini fazlasıyla görmüşlerdir. İşin ucunda maddi kazançları söz konusu olduğu için, bizi memnum etmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Memnun olan kısmı meselenin can alıcı noktası. Kulüp, kazandığı parayı, ürünleri yeterli görüyor fakat taraftar ürün konusunda mutmain değil.

Hem kulüp kazansın, hem herkes beğensin, hem her bütçeye hitap etsin; ortak noktayı bulmak her zaman kolay olmuyor.

Başlık ilk açıldığından beri ısrarla söylediğim düşüncelerim var " kurumsal olmak, mevcut şartlar içinde bile estetik çözümler üretebilmek, tarz ve marka duygusu oluşturmak, hedef kitlenin beklentilerini doğru okuyup karşılayabilmek, doğru sunum ve doğru pazarlama teknikleri v.s..." uzar gider.

Yeni ürünler, yeni heyecanlar bizi bekliyor.

Tercih sizin, güzellikleri görmek isterseniz görebilirsiniz. Bilinç altımızdaki kesin kötü bir şey çıkar psikolojisinden de kurtulmaya bakın bence.

Güzel gören, güzel düşünür.

Katılırsınız, katılmazsınız tercih sizin.

Harika yazmışsın abi.
            Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşım burda kimse kimseyi yargılamak hakkına sahip değil.Sana kaliteli ve güzel forma istemenden dolayı hak veriyorum.Hepimiz bunu istiyoruz.Bende şahsım olarak bu yıl son diyorum.Nike ile anlaşmamız 3+2 yıldı.Gerçi yöneticiler Nikeden memnunmuş.Ama taraftarın bunca istetine kulak vereceklerini düşünüyorum.

Hepimizin ortak paydası Trabzonsporun menfaatleri.Bu doğrultuda herkes formaya para veriyor.Evet bu zamana kadar naylon parçalarına ve üzerindeki armaya para verdik.Bundan sonrada vereceğiz.Ama niye güzel bir forma giymeyeyim diye düşünüyoruz.

Herkes gibi bende merakla bekliyorum.Umarım çok güzel olur.
              zaten ısrarla istenen bu
              biz zaten forma alıyoruz
              herkes forma alıyor
              parasını ucu ucuna yetirip sırf kulüp kazansın diye forma alan kıt kanaat geçinen arkadaşlarım var.-fakir edebiyatı diye düşünmeyin gerçketen böyle-
              haliyle ne kadar sabırsız bir kitle olduğumuz belli

ardımızda bıraktığımız 2 senenin tecrübesi var.
              bizim elimizde sadece geçmiş var.geleceği bilemiyoruz
              ve bu nike ile olan 2 senelik geçmişimizde sıkıntı yaşadık.

ha bazı arkadaşlar diyecek ki eski sponsorların forması çok mu kaliteliydi,onlar bizim istediğimizi mi yapıyordu?hayır,zaten biz bu yüzden bırakmadık mı düğer sponsorlukları.isteklerimiz karşılayamadıkları için

.şu an her formanın fotoğrafını derinlemesine inceliyoruz burada

forma kalitesini fotoğraflardan dokunmadan anlamaya çalışıyoruz.
              diğer kulüplere üretilen formalarla kendi formalarımızı karşılaştırıyoruz-haklı olarak-
              bu yüzden

artık bize üretilen formaların yüksek kalitede olmasını istiyoruz

sürekli istikrar yanlısı bir insanım fakat bazı konularda da hassasım.
              eğer nike ile istikrar sağlanamazsa-ki bu sadece nike yüzünden olur- yine aynı döngüler içine gireceğimiz de aşikâr.
              fakat biz doğruyu bulana kadar değiştirmek durumundayız.kulübün başındakiler her zaman ki gibi normal olarak kendi menfaatlerini ve kulübün kasasına giren parayı düşünürler.oradakilerin amacı kulüpten önce isme ve bilançoya zarar gelmemesidir.zaten kongrede ya da diğer toplantılarda bunu açıklaman gerekir.
              fakat bizim sorunumuz kulüple değil.onlardan çok bir şey beklemiyor zaten buradaki insanlar.zaten bizim kulüpte yukarıda olan insanlarında kapasitesi belli bu güne kadar ortaya çıkan ürünler-tsclub- ve yapılan eylemlerden.benim derdim nike ile,bu kadar profesyonel bir firma niye bizi iplemiyor.çok iyi ürünleri var fakat biz bundan nasiplenemiyoruz paramızı verdiğimiz halde.

burada ortak bir olaydan bahsediyorum ben.kendi haklarımı ve diğer taraftarlarımızın haklarını savunmak durumundayım.benim sıkıntım bu.
              yoksa çokta tın der forma almam.zaten herkes böyle derse kulüp kötüye gider.zaten pek iç açıcı olmayan mevcut durumumuz iyice ateşe gider.bu kolay yolu.
              milyonlarca taraftar formaya para veriyor.insanlar parasını veriyor.alınterini veriyor.niye?kulüp daha iyi olsun diye.yıllardır bu durumda olan taraftarın ufak bir kaç isteğini geri çevirme,yapmama durumuyla karşı karşıyayız.

velhasılı bekliyoruz.
              bu sene büyük umutlar var.
              15 haziranı bekliyoruz.
              bizim çok büyük beklentilerimiz var.ben bu büyük beklentilerin karşılanabileceğini pek düşünmüyorum çünkü iki sene boyunca oluşan tek gelişme istenen çubuklu forma boynuna yazılan el yazısı trabzonspor yazısıydı.
              insanlar sürekli burada güzel güzel tasarımlar yapıyor.
              çok muhteşem tasarımlar gördük bu sayfalarda.kendi değerlerimiz.
              fakat baktığımız zaman hiçbiri eyleme geçmedi.hep aynı şekilde sabit ürünlerle gidiyoruz.
              diğer klüpler gibi olmak bizim kulübün felsefesine ters iken herşeye isyan eden ayakta duran,ters duran taraftarımızın her sene sabit formalar giydirilmesine karşı durmaması şaşırtıcı.
              burada trabzonsporlu insanlar kendine has ürünler istiyor,ve bu ürünün kaliteli olmasını istiyor.

bekleyip göreceğiz,süreci beraber izleyeceğiz.
              mutlaka formalar iyide çıksa kötüde çıksa her türlü tepki gelecektir.çünkü biraz zevk meselesi bu,%100 e ulaşmak imkansız,
              benim görmek istediğim nike'ın %100 e ulaşmak için çaba gösterdiğini görmek.formalara özenildiğini görmek.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni çıkan formaların lansmanını vede Fotoğraf çekimlerini T. Direktörüne yaptıran bir anlayıştan ben hiç bir şey beklemiyorum...

İnternet üzerinden satış yapan sitenin ürün satan Ts Club mağazalarının, derginin,İnternet sitesinin Durumu ortadayken ben bu insanlardan büyük beklenti içinde değilim...

Kulüp Çiftlik olmuş ne kadar liyakatsız iş bilmez torpilli adamla şişirilmişken kimse bu insanlardan iş beklemesin...

Sevgilerimle..
                Bende aynen böyle düşünüyorum. Bunları işten sorumlu insanlar belli ki birilerinden torpilli. Kesinlikle işi bilmiyorlar. Bunu on kere sordum, bu işlerden kulüpte kim sorumlu diye, havada kaldı... İş bilenlerin getirilmesi gerektiği sayısız kez söylendi burda. Kime tepki gösterdiğimizi bile bilmiyoruz.

Verilen her bilgiye şüpheyle yaklaşıyorum şahsen. Çünkü artık pek güvenilirlikleri kalmadı. Bu lafım yetkililere, elçilere değil.

Yine de bekliyoruz iyi niyetle. Hadi bakalım hayırlısı... Bu sene diğer senelere oranla daha umutluyum herşeye rağmen.
                Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Everton, ManU ve Tottenham'ın yeni formalarını gördükten sonra her türlü forma kabulümdür..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Everton, ManU ve Tottenham'ın yeni formalarını gördükten sonra her türlü forma kabulümdür..
                    Geçen sene ki forması berbatttı. Bu sene ki daha kötü, kötü, kötü

Biz Lecoq Sportif'le anlaşsaydık sanırım kan çıkardı.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• bu nasıl renk gerçekten çok kötü hayatta alıp giymek bu formayı üstüme para bile verseler giymem

Yorum

• Mordan da beter ççç
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bu renk aklıma çilekli sakızı getiriyor nedense

Yorum

• Dünyadaki örnekleri bakıp sinir olalım diye değil, "forma kültürü" diyebileceğimiz konularda bilgi sahibi olalım diye paylaşıyorum.

BMN ve bu başlık sayesinde insanların formalara ve olaylara bakışları değişti.

Trabzonspor taraftarı kadar, bu konuları böylesine irdeleyen başka taraftar veya forum var mı bilmiyorum ama, bizim açık ara önde olduğumuzu söyleyebilirim.

Yanılıyor muyum?

Yorum

• Beyaz formamızın kol altları da aynen böyle nefes alan lazerle kesilmiş özel kumaş yapısı içeriyor.

Hoptek hoptek oynayalım:

Yorum

• Bence bu sene forma kumaşı kaliteli gelecek fakat üzerine arma basmada yine sınıfta kalacağız.
                                Türk telekom yazı stilinde yine sınıfta kalacağız.
                                Forma numarası yazı stilinde sınıfta kalacağız.
                                Futbolcu ismi yazı stilinde sınıfta kalacağız.

Artık beyazdan farklı renkleride denemeliyiz.Niye işin kolayına ve ucuzuna kaçıyoruz.Altın sarısı denenemez mi mesela Barça gibi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X