Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Korsan olanı daha iyi. Bunu Nike firmasına isyan eden Trabzonspor taraftarı yapmış olabilir.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Nike İstanbul takımlarından ve diğer takımlardan gelen baskılara rağmen milli takımdan sonra ilk kez bir kulüp takımına Trabzonsporumuza sponsor olması bizi ciddiye aldığını gösteriyor zaten. Fakat adamların kendi sistemini oturtmaları için zaman istemeleri doğal. Şu ana kadar ne istediysek, ne kadar istediysek verdiler. Kimse bir sezonda bu kadar çeşit forma ile piyasaya çıkmamıştır. Renklerimizin özel olmasına ve bizimle ilk kez çalışmalarından rağmen sonuç böyle oldu.

Sponsor logolarının ve Trabzonspor armasının formaya transfer işlemleri ise tamamen kulüp ile alakalı bir durum. İnterspor ile yapılan dağıtım anlaşması, her geçen gün artan TS Club ürünleri yeni formalar, yenilenme çalışmaları süren web sitesi, benim ve bizim paylaştığımız tasarımları ciddi ciddi değerlendirip, Nike ile paylaşmaları, bu meseleleri en az bizim kadar dert edinip çözmeye gayret etmeleri olumlu bir şey değil midir?

Afrika kıtasının en marka futbolcuları şu an bizde, kadromuz yıldızı parlayacak yeteneklerle dolu, bu süreci şampiyonlukla ve avrupada başarılarla süslersek gerisi gelecek.

Cengiz'in unuttuğu diğer detayları anlatayım:
      -Cengiz dedim, şu formayı gördün mü?
      - Evet
      - Bir gariplik fark etmiyor musun?
      - Mavisi mi?
      - Her yeri, kumaş farklı, renk tutmamış, kol kesimi, kollardaki bordo aynı değil, kenardaki formaya nefes aldıran farklı kumaş yok, formanın kenarındaki ince çizgiyi görüyormusun?
      - Onu öyle düzgün yapmak zordur, nasıl da kolayına kaçmışlar

Bunlar ayaküstü gördüklerimiz. Birilerinin haksız yere Nike'ın ve Trabzonspor'un sırtından para kazanmasına mı üzülürsün, o formayı biraz daha ucuza diye buldum diye sevinip aslında ucuz bir taklite çok para veren Trabzonspor sevdalısına mı? Trajikomik olan, korsan ürünle resmi ürünün yanyana horon oynarken ortaya çıkan farktı. Belki kimse o anda o gözle bakmıyordu olaya, fakat benim kafamdan binlerce düşünce geçiyordu o sırada.

Korsan ürünleri üretenleri satanları, fotoğrafla, fatura ve deliller ile kulübe bildirmek ve satın almamak lazım.
      Allah haram lokma nasip etmesin, yazık.

İnşallah herkesin ulaşabileceği güzel ve kaliteli ürünlerimiz karşımıza çıkar, bunun için un var, şeker var helvayı yapacak da var, bize düşen sabretmek. Biz, bize düşeni fazlasıyla yapıyoruz da, asıl bu işin sorumlularının bu işe ciddi olarak sarılmaları ve işin gereğini yerine getirmeleri önemli.

Sabır derken aktif sabırdan söz ediyorum; yanlışı uyarıp, çözümü-doğruyu göstermek. Kuru eleştiri, kendi kendimize gereksiz kızmak kimseye bir şey kazandırmıyor. Yanılıyor muyum?
      En son a f s tarafından düzenlendi; 22.01.2009, 16:47. Sebep: tashih ve cümle ekledim.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        korsanlar taraftarın sesini dinliyor işlemeli arma yapıyorlar,yönetim sesimizi duymuyormu???
        korsanlar sadece bizi dinliyor zaten.. yasaları falan taktıkları yok
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ali Fuat abi neyi ciddiye alıyorlar Allah Aşkına.

Faruk Özak araya girmeseydi Nike bize sponspor mu olacaktı sanki?
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Eğer çubuklu formada da amblem yapıştırma olursa avea ya da ttnet yazısı arkasında bordo bant olursa bu konuda size savaş açacağım yönetim haberin olsun.Aslında şimdiden çubuklu formanın tarifini yapmamız gerekir yoksa yine bize hüsran.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bırakın Nike'ı bize hiç kimse sponsor olmuyordu.
              Bir marka ile 3 yıl üst üste sorunsuz çalışamamışız ki.
              Nike sadece Faruk Özak'ın araya girmesiyle sponsor olmadı onlar da bizdeki potansiyelin farkındalar. Öyle olsaydı maliye bakanı Eskişehirli onlara da olurlardı.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yuhhh bu kadar olur adamlar neredeyse birebir aynısını yapmışlar formanın.
                Football İs My Life

Yorum

• paröalı formalar bukadar basit olabilirdi ulan insan biraz uğraşmazmı tasarıma gitmişler basit bi tasarımı bası getirmişler ve ayrıca avea yazısı çok çirkin olmuş
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bence bizim bu parçalı forma barçanın dün akşam giydiği parçalı formadan daha güzel. bizimki klasik seri olabilir ama barçanınki yeni de ne oldu? bizimki daha güzel.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doğru renk kombinasyonunu seçmek önemli, kışın yağmur çamuru düşünerek
                      bordo şort giymek daha avantajlı. Giyilen forma modeli ve rengiyle uyumu sağlayacak renkler kullanılmalı. Bu söylediklerime çoraplar da dahil.

Hasan Yavuz'un tespitlerine de katıldığımı ifade edeyim.

Avrupada Şampiyonlar Liginde veya Uefa'da mücadele edip başarı gösterince dünyanın futbol vitrinine çıkmış oluyorsun.

Büyüklüğün ölçüsü o başkalarına göre.

Bu gerçek Trabzonspor'un büyük camia ve takım olduğu gerçeği ile çelişmiyor. Endüstriyel futbolda yerinizi almanız için 'marka' olmanız gerekiyor.

O yollardan geçebilirsek, oynadığımız PES veya FIFA oyunlarında işte o zaman istediğimiz gibi forma modellerimizi ve futbolcularımızı görme şansımız olacak ve biz istemesek de bize özel formalar yapılacak.

Fakat bunlar bir anda olmuyor. Hele belli bir yol almışken, yıkıp yeniden yapmaya çalışmakla hiç olmuyor.

Sabır + istikrar = başarı.
                      +1 bızde olmayan tek sey ne yazıkkı

Yorum

• cubuklu formaya ne oldu ya hanı devre arasına yetısıcektı
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• afs abi
                          bu isi ancak beraber yapabiliriz

forma detaillarini burda konusalim
                          yeni sezona süper forma cikar
                          ama herkesin yardimi lazim

Yorum

• evet sabir arkadaslar. Nike ile calismak bir yil önce benim icin bir hayal rüyadi. ciddiyim bak hep derdim nasil olurdu acaba bize nike forma yapsa ! rüyam gercek oldu simdi dünyanin en iyi futbol markasi ile calisiyoruz onlara biraz zaman verelim. bence bu yaz da sorunlar halledilmeyecek ama formalar aslinda cok güzel. ben beyaz, klasik, parcali formalarini begeniyorum. cubuklu ve gri de eklenince gayet güzel olacakdir. sadece parcalida bogazi cok kötü. hic sevmiyorum ama sahsi görüs. ilk gördügümde cok kizdim ama bakdikca hatanin yönetimde oldugunu fark ettim. forma güzel sadece avea, ülker ve Ts logolari berbat onlari da nike yapmiyor daha. onun icin yönetim derhal bir cözüm ya bulacak ya kaybedecek!

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim göstermemiz gerekmemeli, adamların sonuçta Türkiye'de mutlaka kolu vardır.Bu kulübün dününü, bugününü ve potansiyelini analiz edip ona göre davranmaları lazım.Trabzonspor'un farkında olmamaları onların acizliği.

Türkiye ligi güçlü bir lig, Avrupa'nın en pahalı altıncı ligi.Türkiye fifa sıralamasında dünyada 10. sırada, milli takım Avrupa üçüncüsü.Bizde böyle bir futbol ülkesinin dört büyük takımından biriyiz.70 kusür milyonluk bir ülkede ülkenin basını domine eden 4 büyük takımından biriyle anlaşmışsın.Bugün Türkiye'de gazetelerde internette ve televizyonlarda Trabzonspor Nike logosunu hergün milyonlarca insanların gözüne sokuyorsa Nike bize adam gibi hizmet etmeli.

Bizim Avrupa'da az tanınmamız birazda ligimizi pazarlıyamamış olmamızdan kaynaklanıyor.Bu yüzden şampiyonlar ligine katılmamaz şart.
                              trabzonspor un ligde ve avrupada son 5-10 yılda gösterdiği başarı nedirr adamlar buna bakalar bizim gibi duygusal düşümez
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ben de mi gariplik var acaba?Parçalı forma bence gayet iyi olmuş.
                                keyif adamı ..

Yorum

Yükleniyor...
                                X