Hele bir durun bakalım şu formaları Colman, Selçuk falan bir giysin o zaman anlarız güzel mi duruyor diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
[QUOTE=61_ts;1916942175]İlk olarak Emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[CENTER]Gri Forma Ve Gri Şapka Güzel Bir İkili Olabilir
arkadas su formaya ve sorta ve konclara bir ,,yahu bukadarda olmazki ...
forma gri tamam neden sort bordo beyaz ve konclar bordo beyaz...
bordo gri olmasi gerekmiyormu sizce.....
Kişiden kişiye değişir...
Bana sorarsanız son derece güzel bir forma...
Size sorarsak kötü...
Bu kadar basit...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak murathan deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma tanıtımını saat kaçta olacaktı ?Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye saati 17:00.İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17.00 da Murathan
Yorum
-
[QUOTE=Fatih Özkan;1916942181]İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zevk meselesi...
Kişiden kişiye değişir...
Bana sorarsanız son derece güzel bir forma...
Size sorarsak kötü...
Bu kadar basit...
A F S abi güzel diyorsa güzeldir
Yorum
-
Renktaşlarım ali fuat abi ne dedi formalar Trabzonspor Taraftarı icin özel olacak dedi cubukluda gri de güzel bence daha tanıtılmadı ki saat 17 bekliyeylim bence cok alkıslıyacagımız kreatiflerde olabilir bekleyin eleştirmeyin hemenBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Facebook'ta döktürülmeye başlandı formalar hakkındaki yorumlarda ççç
Ali Fuat abi çok güzel olacak dediyse o kadar daha yorum yapmayıp bekleyelim beyler yeter daha ...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış hatırlamıyorsam gri formamızın modelini Aston Villa 1-2 sene önce kullanmıştı. Ama yanılıyor da olabilirim.
Bu da Ali Fuat abinin bir tasarımı ;
Yorum
-
İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkadas su formaya ve sorta ve konclara bir bakarmisiniz,,yahu bukadarda olmazki ...
forma gri tamam neden sort bordo beyaz ve konclar bordo beyaz...
bordo gri olmasi gerekmiyormu sizce.....Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Ben gri formayı beğendim bir de hamsi desenli forma olacak diye birşey hatırlıyorum yanılıyor muyum?En son Salih Kara tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 14:32.
Yorum
Yorum