Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her şey dışarıdan bakıldığı gibi görünmeyebilir. Benim böyle bir talebim ve beklentim yok. Katkıda bulunmak için resmi görevli olmaya da gerek yok.

Kulübün bir üyesi ve taraftarı olarak kendi düşüncelerimi ifade ediyorum o kadar. Eleştirmek yerine, çözüme katkıda bulunmak adına çözüm önerilerini de renkli olarak ortaya koyuyor, kulübümüzle paylaşıyorum.

Onun dışında bütün samimiyetimle, bütün birikimim ve teknik alt yapımla her türlü destek ve katkıya hazırım zaten.
    Seni anliyorum,böyle bir beklentin olmadiginida tahmin edebiliyorum,ama neden bu isleri senin gibi usta ellere teslim etmek varken yada senin gibi bir yetenegi kesfetmisken bu durum degerlendirilmesin,zaten hersey ortada,klüpte bu islerle ugrasanlar malesef bu isi beceremiyorlar.. Bence üzerinde durulmasi gereken birsey...
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Afs abi herhangi bir mail organizasyonu yapacaz mı
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• TS Club'dan bir dostumdan gelen mail:

"Armalar konusu değişecek evet yeni malzemelerle, web sitesi sadece bankalar taksit olayı kaldı bankaları bekliyoz, yeni formalar haziranın başında, ama reklam olayı Türk Telekomla konuluşuluyor"

İşi takip etmeye devam, yapılacak çok iş var.
        Armalar, uzun kollu formaların diğer modellerle aynı anda çıkması konusunda mail atmaya devam edelim.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

TS Club'dan bir dostumdan gelen mail:

"Armalar konusu değişecek evet yeni malzemelerle, web sitesi sadece bankalar taksit olayı kaldı bankaları bekliyoz, yeni formalar haziranın başında, ama reklam olayı Türk Telekomla konuluşuluyor"

İşi takip etmeye devam, yapılacak çok iş var.
          Haziran'ın başında satışa çıkacaksa bu harika bir haber..Armalarda değişiyor buda harika bir haber..Son olarak Afs abi emeklerin için çok teşekkürler
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• herşey güzel gidiyor gibi şimdilik ama benim aklımda 2 sey daha var biri yakada trabzonspor,karadeniz fırtınası yada bize her yer trabzon tarzında yazı olması diğeride arma ve reklamları nike basıp bize göndermesi bunlar olursa işte o zaman tamam olur herşey...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• tamam herşey güzel iyi de ne olur şlu nike bize formaları tamamen yapılmış haliyle teslim etsin...yok logo imiş rteklam imiş biz bunlarla uğraşmayalım...çünkü berbat yapıyoruz...

Yorum

• Hüseyin neden nike'ın pazubantlarından ( inşallah doğru yazmışımdır ) kullanmıyorda dandirikten birşey takıyor koluna..Hadi diyelim onu kullanıyorsun bari düz tak , 'C' yazısını tersten takıyor..

Oysa nike'ın çok güzel pazubantları var ;

Yorum

• Sahte ürünlere dikkat

Kulübümüzden taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı.

Buna göre kulübümüzün Koyu Bordo Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Gençlerbirliği maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.

Bilinçli taraftar lisanslı ürün konusunda hassas fakat bu tür korsan ürünlerle mücadelenin en etkin yolu taraftara ekonomik ve bol ürün seçeneği sunmaktan geçiyor aslında.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Kulübümüzden taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı.

Buna göre kulübümüzün Koyu Bordo Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Gençlerbirliği maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.

Bilinçli taraftar lisanslı ürün konusunda hassas fakat bu tür korsan ürünlerle mücadelenin en etkin yolu taraftara ekonomik ve bol ürün seçeneği sunmaktan geçiyor aslında.
                    aynen afs abi.

zaten burda defalarca konusu gecti. korsan ürünle mücadeleyi en iyi korsancilar gibi davranarak yaparsin.

nasilmi?

cikar bir forma, illa nike olmasi gerekmiyor, sadece cocuklar icin bordo-mavi. otomatik olarak zaten "bak hemde orjinal" oluyor. korsancilar 10 liraya satiyorsa sende onlarin malini polise toplattir, kendin 10 liraya sat. korsancilar birsürü bayrak dalgalandiriyor mac günü. malesef coguda güzel bayraklar.

ben böyle bayraklarin boydan boya tsclupin önünde dalgalandigini görmedim mac günü.

onlar gibi olacaksin. maddi imkani olmayan kesimede yardim edeceksin. adam istemezmi orjinal forma almak. para yok napsin. sen TSCLUP TARAFTAR FORMASI cikar düsük fiyata, neden almasinlar ozaman.

Yorum

• Çok samimi bulmadığım bir açıklama. Sürekli aynı açıklamalar resmi sitede yer alıyor. Sonuca bakarsak sıfır !.

Adam akıllı ürün üretip,doğru düzgün uçuk fiyatlar belirlemezse yönetim korsanın önüne geçemez.
                      Düz bir Nike tişörtüne bir TS arması koyup 75 TL'de fiyat verirseniz,kimse almaz o ürünlerden. Diğer klüblerin ürünlerine ve fiyatlarına bir bakın ve bizde ki amatörlüğü görün.

Bizim klübümüz bu kafayla korsan ürünlerin önüne geçemezz !.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kulübümüzden taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı.

Buna göre kulübümüzün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Gençlerbirliği maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor Nike 2009/10 Formalari Haziran'da cikacak?

Afs abicim, keske oyle birsey olsa hocam cok mukemmel olur! bu barada Yeni Formalarimizi Uzun Kollularla beraber Sieteye bekliyoruz biz gurbetciler! (Dikisli olacak demek? hele sukur )

Yorum

• Bu poların aynısını dün Mecidiyeköy'de gördüm fiyatı 20 liraydı. Şimdi bu polarları yapanlaramı kızalım yoksa bu kadar talep ve istek olmasına karşın isteklerimize kayıtsız olan kulübümüzemi kızalım...

Yorum

• dün akşam şampiyonlar ligi maçında Porto nun giydiği çubuklu formayı burda paylaşabilecek arkadaş varsa ikrama geçer
                              nike idi ve tüm markalar dahil çubuklunun en kral örneği idi bana göre
                              çubuklar ne çok ince ne de kalındı,özellikle yaka bölgesinin dizaynı süperdi.

ben yine diyorum Antalyanın çubuklularından çıkarsa tahmin edilen satışın 3 te birine ulaşamazlar,
                              hayal kırıklığı olur.

afs abinin dediği gövde bordo kollar mavi olan(wifi'li)ve dünkü Porto çubuklulularından çıkarıp klasikler arasına sokacan
                              2 süper formayı satıp para kazanacan yoksa diğerleri ile işi zor kulübün...
                              En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 08:32.
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Porto'nun çubuklu forması.

Uzun kollu çubuklu Porto forması. Fiyatı 49 Euro.

Stepanov

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X