Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İngilizler memnunsa bizim zevkimizin önemi kalmıyor.

Adamlar tarihlerine saygı gösteren, özenli, sade, bence şık bir forma yapmışlar. Ve bu projelerine değer verip pazarlıyorlar.

Beyaz, dümdüz, çok sade dediğimiz formada bile logosundan, forma kesimine, kumaş kalitesinden işçiliğine kadar yığınla detay var. ( yukarıdaki fotoğraflardaki detaylara dikkatinizi çekerim. beyaz şorttaki beyaz logolar, kol altlarındaki detaylar )

Bu formaya özel takımın armasında bile küçük rotüşlar yaptı adamlar.

Bizim de formalarımıza özen gösterip, lansmanından pazarlamasına sahadaki futbolcunun giyimine kadar her detayına titizlikle değer vermeliyiz ki değeri artsın. Fakat bunun için öncelikli olarak bir düşünce yaklaşımı gerekiyor.

Bu konuda taraftar oldukça hassas, fakat yönetim olaya bizim baktığımız açıdan bakıyor mu bilemiyorum.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 01.04.2009, 14:36.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ingiltere formasi güzel degil...böyle forma olmaz...

niye olmaz onu anlamadim simdi, bence kesimleri cok güzel ve cok sade bir forma, forma dedin böyle olacak, pijama,cuval ve cirlak degil yani

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İngilizler memnunsa bizim zevkimizin önemi kalmıyor.

Adamlar tarihlerine saygı gösteren, özenli, sade, bence şık bir forma yapmışlar. Ve bu projelerine değer verip pazarlıyorlar.

Beyaz, dümdüz, çok sade dediğimiz formada bile logosundan, forma kesimine, kumaş kalitesinden işçiliğine kadar yığınla detay var. ( yukarıdaki fotoğraflardaki detaylara dikkatinizi çekerim. beyaz şorttaki beyaz logolar, kol altlarındaki detaylar )

Bu formaya özel takımın armasında bile küçük rotüşlar yaptı adamlar.

Bizim de formalarımıza özen gösterip, lansmanından pazarlamasına sahadaki futbolcunun giyimine kadar her detayına titizlikle değer vermeliyiz ki değeri artsın. Fakat bunun için öncelikli olarak bir düşünce yaklaşımı gerekiyor.

Bu konuda taraftar oldukça hassas, fakat yönetim olaya bizim baktığımız açıdan bakıyor mu bilemiyorum.
        peki ali fuat abi yönetimin durumu nedir bu konuda???
        tasarım gönderilmiş mi?
        bi de yönetimden talepleri bir iletide toplasak ve de herkes aynı talepleri iletse yönetime daha iyi olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formalar neden kullanılmadı-kullanılmıyor

yada neden üretildiler bilen varmı

bu formalar bize özel üretilmedi!
          var olan model ve renklere bizim amblem ve reklam eklendi!
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            niye olmaz onu anlamadim simdi, bence kesimleri cok güzel ve cok sade bir forma, forma dedin böyle olacak, pijama,cuval ve cirlak degil yani
            Forma dedigin forma gibi olmasidir...POLO SHIRT degil !
            $ort desen hic yakismis mi ya ?? bence yakismamis...ben böyle bir forma istemem fakat yaplirsada basimin üstünde yeri vardir sorun degil...ama sadece kendi görüsüm bu...

Sade felan omasi güzl lafim yok

Ama Türkiye formasi daha güzel bence
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ingiltere formasi berbatmis..
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• KEmal abi senin şu çubukluyu yapsa yönetim ne güzel olur...
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  KEmal abi senin şu çubukluyu yapsa yönetim ne güzel olur...
                  Abin olmuyor abicim o senin.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ne yalan söyleyeyim ingiltere forması bizim formalarımızdan daha güzel bence
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abin olmuyor abicim o senin.
                      Benden güzel şey yapabiliyor ise saygı duyar saygımdan böyle hitap ederim abisi...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İngiltere'nin forma modeline uygun modelleri.
                        Milli takımın giydiği modelin Trabzonspor versiyonunu yapmıştım geçen sene. Korsanlar daha hızlı davranıp, korsanını ürettiler. Umarım yeni sezonda polarlarımız olur.

Yorum

• Dün akşam milli takım formalarımızın daha güzel olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İspanya'nın İspanya'da oynanan maçtaki forması ve dün akşamki forması hoşuma gitmedi.

Yorum

• Göğüs numaralarını beğenmedim.
                            Göğüste Ay Yıldız yerine numara olmasına zaten karşıydım ama numaraların beyaz olması bence güzellik seviyesini biraz daha düşürmüş.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Uefa ve Fifa'nın formalarla ilgili belli kriterleri, belli kuralları var.
                              Dünyadaki bütün milli takım formalarında o ülkenin futbol federasyonlarının arması olur.

Belli döneme kadar bizim de milli takım formalarında ve şortlarında TFF arması vardı. Nasıl biz adamların formasında haç kullanamıyorsa bizim de formamızda kocaman bayrağımızın olmaması normal.

Milli takım formamızın tasarımını beğeniyorum.

Yorum

• En güzeli Sol göğüsteki Türk bayrağı arması..
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Çalışıyor...
                                X