Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hisse gerek yok kardeşim durum onu gösteriyor zaten.
    daha diğer formalar 1 ay önce tanıtılmasına rağmen çıkmadı birde üstüne çubuklu formayı bekliyoruz
    Bu hic iyi olmadi, en azindan diger iki forma satisa cikmaliyidi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bordo ile beyaz forma 15 ağustosta satisa cikacak. Cubuklunun ne zaman cikacagi halen belli degil. Tsclub ta calisan bir arkadas soyledi.

Yorum

• Şu intizama şu düzene bakın. İnşallah günün birinde bize de nasip olur

Yorum

• sanki çubuklu forma transferi için bekliyoruz . parada anlaşamadık...

Yorum

• 19 ağustosta lig başlayacak

hala tanıtılacak forma bekliyoruz

tanıtılanların satışını bekliyoruz

ayrıca kombineler konusunda da gelişme yok

şu transferlerin gazıyla iyi satış yapılabilirdi

son zamanda iyi iş çıkarttı yönetim ama topu hala taraftara atamadı

sabır destek deniliyor hadi bekliyoruz
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Forma alma sözü verenler için liste yapılırdı eskiden, yapmak için tam zamanı değil mi? Hazır Nevzat Aydın da twitter da transfer zamanı forma sözü veren taraftarları deşifre etmiş
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma alma sözü verenler için liste yapılırdı eskiden, yapmak için tam zamanı değil mi? Hazır Nevzat Aydın da twitter da transfer zamanı forma sözü veren taraftarları deşifre etmiş
                Acele etmeeee, acele etmeeee
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Acele etmeeee, acele etmeeee
                  Ben söz vermek istiyorum sadece ya Hani söz verip sonra çok pahalı be yiaa dememek
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben söz vermek istiyorum sadece ya Hani söz verip sonra çok pahalı be yiaa dememek
                    Sözünü vermiş oldun
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Iki hafta sonra lig başliyor ama mahlessef formalar ve kombineler ortalıkda yok. Ne zaman açıklanır galiba?

Yorum

• Çubuklu dediğin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu intizama şu düzene bakın. İnşallah günün birinde bize de nasip olur
                          Gerçekten çok klas bi uygulama Barca nın yaptığı,
                          futbolun özüne,geçmişine ve doğasına saygı gibi bişi
                          ben hep derim zaten, TS de başkan olsam 23 ten sonra numara vermem kimseye diye de 22 ne olacak abi demişlerdi o durum biraz karışık işte

Bu ara da Zagor başkanın çubuklu benim için de efsane,çok sevdiğim bi forma,
                          almıştım uşaklara.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çubuklu dediğin...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Çok güzeldi. Alıp arkadaşıma hediye etmiştim, sonra da tükendiği için alamadım bir tane daha.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok güzeldi. Alıp arkadaşıma hediye etmiştim, sonra da tükendiği için alamadım bir tane daha.
                              yeğenim yeni doğmuştu. Onun adını yazdırmıştım. Doğum hediyesiydi.

Bir tane de kızkardeşime almıştım. Ne formaydı be.

Yorum

• Beyazlar bu Hafta,digerler haftaya dedi Nevzat Aydin. Gec siparis verilmis dedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X