Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benimde icimden bir ses Cuma günü cubklu formalarin tanitilacagini söylüyor
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Twitter kullanan biri nevzat aydın'a bu soruyu yönetirse belki merakımız bir nebze olsun dinebilir?

Yorum

• Cubuklu formanın çıkması gerek artık...

Yorum

• Kombine ile beraber forma hediye.
          Enteresan. Bedava resmen.
          Hamiş

Yorum

• Hazirlik macini yeni formamla izlemeyi cok isterdim nasip degilmis cubukluyu heyecanla bekliyorum

Yorum

• geçen senenin formaları geldi de bu formaları 1-Ofspor forması olması 2- sponsor olmaması bitirmiş resmen.Yoksa Özellikle Mavi formanın kumaşı falan çok yi bence.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yaw su cubuklu forma ciksin artik, emicemin ogli Trabzondan donmeden aldircam yaa
                Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• hersene durum aynı farklı değil. ama alıcaz son günde olsa. trabzonda olanlarda kombineye hücüm etsinler artık.

Yorum

• Trabzonda olsaydım banko bir kombine alırdım. Bu kulüp daha ne yapsın? Akyazı 'da dünyanın en güzel statlarndan birinde kusursuz maç izleyeceksin. Trabzonda olmak vardı şimdi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kombine ile beraber forma hediye.
                      Enteresan. Bedava resmen.
                      Hala daha formalar kötü kombinelerde 150 tl indirim yapın diyenler var.Durum çok kötü

Yorum

• Forma alana passoligleri kulüpten hediye...
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hop gaza geldim

Yorum

• Başkan az önce yaptığı açıklamada, çubuklunun bir hafta on gün içinde çıkacağını ve ayrıca çubuklunun şu ana kadar gelmiş çoğu çubukludan güzel olacağını söyledi. Çubuklunun kalitesi forma satışını çok etkileyecektir. Şahsen benim beklentim de çok arttı şu an başkanın söyledikleriyle.

ayrıca beyaz ve bordonun çubukludan ucuz olması çubuklunun daha kaliteli olduğunun kanıtı olabilir.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Arkadaşlar bugün ts cluba ugradım ısletmesı arkadasım yenı Çubuklu'nun resımlerını gösterdi çok beklentıde olmayın derim kumaş kaliteli ama forma çok klasik büyük beklentılerı olup hala forma bekleyen varsa hüsran yasayabılır seneye 80 lerin klasık Çubuklu'su yapılacağı bılgısı gelmıs kendilerine formalar hazır sadece göğüs reklamları basılıyor

Not:abi günde en az 100 kişi burayı 100 kısıde yenı Sahra subesini arıyo gelsinde bizde kurtulalım dıyo

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Yeni sezon forma fıyatları 119 dan devam edecek bu arada

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X