Benimde icimden bir ses Cuma günü cubklu formalarin tanitilacagini söylüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
geçen senenin formaları geldi de bu formaları 1-Ofspor forması olması2- sponsor olmaması bitirmiş resmen.Yoksa Özellikle Mavi formanın kumaşı falan çok yi bence.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombine ile beraber forma hediye.
Enteresan. Bedava resmen.
Yorum
-
Başkan az önce yaptığı açıklamada, çubuklunun bir hafta on gün içinde çıkacağını ve ayrıca çubuklunun şu ana kadar gelmiş çoğu çubukludan güzel olacağını söyledi. Çubuklunun kalitesi forma satışını çok etkileyecektir. Şahsen benim beklentim de çok arttı şu an başkanın söyledikleriyle.
ayrıca beyaz ve bordonun çubukludan ucuz olması çubuklunun daha kaliteli olduğunun kanıtı olabilir.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Arkadaşlar bugün ts cluba ugradım ısletmesı arkadasım yenı Çubuklu'nun resımlerını gösterdi çok beklentıde olmayın derim kumaş kaliteli ama forma çok klasik büyük beklentılerı olup hala forma bekleyen varsa hüsran yasayabılır seneye 80 lerin klasık Çubuklu'su yapılacağı bılgısı gelmıs kendilerine formalar hazır sadece göğüs reklamları basılıyor
Not:abi günde en az 100 kişi burayı 100 kısıde yenı Sahra subesini arıyo gelsinde bizde kurtulalım dıyo
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum