Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hacının formaları kim almış

Kadrosuna bu sezon kattığı yıldız transferler ile gündemden düşmeyen Trabzonspor forma satışlarında adeta patlama yaşadı. Bordo Mavili taraftarların yeni sezon formalarına büyük ilgi gösterdiği öğrenilirken 61saat.com resmi forma satış rakamlarına ulaştı. Trabzonspor'da tam 70 bin forma satılırken en çok forması satılan futbolcu ise Benfica'dan transfer edilen Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo 15.000 forma satışı ile ilk sırada yer aldı. Son günlerin fenomen yıldızı Mehmet Ekici 11.000 forma satışı ile kendisine 2. sırada yer buldu. Resmi rakamlarda en çok şaşırtan sonuç 3. sırada yaşandı. Kendisine 3. sırada yer bulan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun forması tam 7.000 satarak Bordo-Mavili taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adidas üzerine kafa yoran arkadaşlar; tamam adidas güzel iyi hoş,anlamadığınız 1) adamlar bizimle çalışmak istemiyor 2) adidas dünyada real,bayern,milan gibi belli başlı kafa takımları hariç diğer takımlara ne yapıyor ya bakınca görmüyorsunuz, yada araştırmadan genel geçer yazıyorsunuz, Allah aşkına almanyada bayern harici adidas giyen schalke ve bayer leverkusen formalarına bakın bari, yada ispanyada real madrid hariç celta vigo,valencia formalarına bakın,
      neyi anlamak istemiyorsunuz anlayamıyorum
      olay kimsenin zevkine müdahale etmek değil, ben 3 çizgiyi formada görmeyi sevmem siz seversiniz,bu tartışılmaz ama adidas olması halinde bizlere yapacakları formalar konusunda hayal görmeyin lütfen...
      Adidas Sadece bir öneri. Beşiktaş formalarının bayernden eksik kalan yanı ne? veya eski sezon galatasaray adidas formalarının?. Puma da olabilir. benim takıldığım tek konu forma değil,Ts club ürünlerine baktığımız da Günlük T-Shirt Olarak veya Antrenman ürünü dışında herhangi güzel bir tasarımı bulunmuyor. Kappa'yı da düşünmek lazım. müthiş bir marka ve Trabzonspor'a yakışacağını düşünüyorum. Wolfsburg forması gibi mesela.
      Bayrakları Bayrak Yapan Üstünde ki Kandır,Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır.Bastığın Yerleri Toprak Deyip Geçme Tanı! Sen Şehit Oğlusun incitme Yazıktır ATANI!

Yorum

• İlk olarak KTurfanda19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adidas Sadece bir öneri. Beşiktaş formalarının bayernden eksik kalan yanı ne? veya eski sezon galatasaray adidas formalarının?. Puma da olabilir. benim takıldığım tek konu forma değil,Ts club ürünlerine baktığımız da Günlük T-Shirt Olarak veya Antrenman ürünü dışında herhangi güzel bir tasarımı bulunmuyor. Kappa'yı da düşünmek lazım. müthiş bir marka ve Trabzonspor'a yakışacağını düşünüyorum. Wolfsburg forması gibi mesela.
        bjk formaları milanın ibrahimoviçli döneminden kalma beyaz forması, siyah forması kuş kanadı motifli özel denilen, kırmızı hiçbir numarsı olmayan forma...tsclub ürünleri hakkında ise birşey diyemem, zaten burda ben kimseye direkt olarak cevap vermedim...
        anlatmak istediğim kimisi çubuklu,kimisi parçalı,kimisi beyaz zemin üzerine ana renkte, kimisi tamamen absürd renkte forma sever...buna karışamayız
        biz ne olduğumuzun farkında olmadan kendimizi dev aynasında görmeye devam edersek ayağımıza kadar gelen ''nike fırsatını da'' kaçırırız...
        tüm renkdaşlara saygılarımla...

Yorum

• .....................
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Yukarıdaki haber ve sayılar şişirme gibime geliyor. Hacıosmanoğlu formasını giyilenine de satılanına da rastlamadım ben. Bırakın Trabzonspor'u hiç bir takım taraftarı kulüp başkanı forması yapıp satın almaz.

Formaların çok sattığı, yok sattığı doğru, ama haber aşırı abartılı.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• aslında okadar forma satıldığı doğrudur.kulube yardım eden iş adamları aldı desek yeridir,,
              İHO x iş adamına 5 bin tane forma al demiştir,oda yardım için almıştır...yeterki kulube kara para girmesin diye..
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukarıdaki haber ve sayılar şişirme gibime geliyor. Hacıosmanoğlu formasını giyilenine de satılanına da rastlamadım ben. Bırakın Trabzonspor'u hiç bir takım taraftarı kulüp başkanı forması yapıp satın almaz.

Formaların çok sattığı, yok sattığı doğru, ama haber aşırı abartılı.
                abi sana katılıyorum hacı faorması ben en azından istanbulda hiç görmedim ekici nin forma rakamlarıda bence abartılı çünkü ekici geldiği zaman şimdiki kadar gözde değildi cardozonun rakamları doğrudur.

Yorum

• Yorum

• Manchester City 15-16 Home Kit

Holland 2015 Away Shirt

Yorum

• France 2015 Away Jersey

Yorum

• Hacıosmanoğlu forması olayı bir kaç yerde daha çıktı..

Drogba haberinden sonra gördüğüm en saçma haber..

Yorum

• insallah cubuklu kalır ama o yaka degissin
                          Bordo-Mavi

Yorum

• 7 bin tane Hacı forması satılmış, kim inanır ya bu habere.

Yorum

• Gerçekten de yalanın böylesi Hacıosmanoğlu,İHO falan yazan 1 tane bile forma görmedim.Kaldı ki 7000 tane diyorlar

Yorum

• Haberin hangi kaynaklı site olduğuna bakarsınız olayı anlarsınız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X