İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
19 ağustosta lig başlayacak
hala tanıtılacak forma bekliyoruz
tanıtılanların satışını bekliyoruz
ayrıca kombineler konusunda da gelişme yok
şu transferlerin gazıyla iyi satış yapılabilirdi
son zamanda iyi iş çıkarttı yönetim ama topu hala taraftara atamadı
sabır destek deniliyor hadi bekliyoruzhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma alma sözü verenler için liste yapılırdı eskiden, yapmak için tam zamanı değil mi? Hazır Nevzat Aydın da twitter da transfer zamanı forma sözü veren taraftarları deşifre etmişForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcele etmeeee, acele etmeeeeHani söz verip sonra çok pahalı be yiaa dememek
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen söz vermek istiyorum sadece yaHani söz verip sonra çok pahalı be yiaa dememek
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu intizama şu düzene bakın. İnşallah günün birinde bize de nasip olur
futbolun özüne,geçmişine ve doğasına saygı gibi bişi
ben hep derim zaten, TS de başkan olsam 23 ten sonra numara vermem kimseye diye de 22 ne olacak abi demişlerdi o durum biraz karışık işte
Bu ara da Zagor başkanın çubuklu benim için de efsane,çok sevdiğim bi forma,
almıştım uşaklara.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu dediğin...
Sent from my iPhone using TapatalkTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzeldi. Alıp arkadaşıma hediye etmiştim, sonra da tükendiği için alamadım bir tane daha.
Bir tane de kızkardeşime almıştım. Ne formaydı be.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum