Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Shopcu abilerden rica etsem şu formaya bizim logo ile QNB logosunu koyabilirler mi

Pek uğraşamadım ama

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dostum tasarımlarını çok beğeniyorum emeğine sağlık geçen ki yaptığın çubuklu da güzeldi bu parçalı da çok güzel keşke klüp bu işi sana emanet etse

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dostum tasarımlarını çok beğeniyorum emeğine sağlık geçen ki yaptığın çubuklu da güzeldi bu parçalı da çok güzel keşke klüp bu işi sana emanet etse
          Bize neden 2010-2011 den sonra parçalı yapılmıyor?2011 e kadar her sezon yapılırdı ve en güzel parçalı formamız da bu forma ?Elinde olup satmak isteyen varsa alabilirim bunuda belirtiyim.Bide 50.yılda parçalı çıkma olasılığı nedir?
          Ekli dosyalar

Yorum

inşallah

Yorum

• Şahsen pek sevmiyorum parçalı formayı çubuklu daha çok yakışıyor. Yan formalarda da yer almasına gerek yok. Belki aykırı renklerle bir parçalı forma olabilir.

Yorum

Pek uğraşamadım ama

Eline sağlık süper görünüyor bence beyaz formaya da sonra bi ayar çekersin artık
                En son Arda' tarafından düzenlendi; 24.04.2017, 22:11.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Bize neden 2010-2011 den sonra parçalı yapılmıyor?2011 e kadar her sezon yapılırdı ve en güzel parçalı formamız da bu forma ?Elinde olup satmak isteyen varsa alabilirim bunuda belirtiyim.Bide 50.yılda parçalı çıkma olasılığı nedir?
                  Parçalı forma bizim geleneğimiz değil.Gs nike ile anlaştığından beri bize parçalı yapmıyorlar.Bir nedeni daha var 5 senedir parçalı forma Nike kataloğunda yer almıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Tasarım on numara fakat parçalı bizim geleneğimiz değil bence üstelik yarısını kapatıp bakınca tek renk borda veya tek mavi çok güzel oluyor tek renk olarakta tasarlayabilirsiniz bence

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tasarım on numara fakat parçalı bizim geleneğimiz değil bence üstelik yarısını kapatıp bakınca tek renk borda veya tek mavi çok güzel oluyor tek renk olarakta tasarlayabilirsiniz bence
                      Başka tasarımlarda gelecek

Yorum

Başka tasarımlarda gelecek
                        10 Temmuz a kadar bütün yeni sezon formalarımız satışa çıkar mı ??

Yorum

10 Temmuz a kadar bütün yeni sezon formalarımız satışa çıkar mı ??
                          Büyük ihtimal çıkar

Yorum

• 50 yil formamizin 2 agustosdan önce tanitilacagini düsünmüyorum
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              50 yil formamizin 2 agustosdan önce tanitilacagini düsünmüyorum
                              Lig 11 ağustosda başlıyacak sanırım

Yorum

• Bu forma sanki bu sene olacak gibi hissediyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X