Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum tasarımlarını çok beğeniyorum emeğine sağlık geçen ki yaptığın çubuklu da güzeldi bu parçalı da çok güzel keşke klüp bu işi sana emanet etseEkli dosyalar
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum tasarımlarını çok beğeniyorum emeğine sağlık geçen ki yaptığın çubuklu da güzeldi bu parçalı da çok güzel keşke klüp bu işi sana emanet etseinşallah
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek uğraşamadım ama
En son Arda' tarafından düzenlendi; 24.04.2017, 22:11.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize neden 2010-2011 den sonra parçalı yapılmıyor?2011 e kadar her sezon yapılırdı ve en güzel parçalı formamız da bu forma ?Elinde olup satmak isteyen varsa alabilirim bunuda belirtiyim.Bide 50.yılda parçalı çıkma olasılığı nedir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarım on numara fakat parçalı bizim geleneğimiz değil bence üstelik yarısını kapatıp bakınca tek renk borda veya tek mavi çok güzel oluyor tek renk olarakta tasarlayabilirsiniz bence
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka tasarımlarda gelecek
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 Temmuz a kadar bütün yeni sezon formalarımız satışa çıkar mı ??
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50 yil formamizin 2 agustosdan önce tanitilacagini düsünmüyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum