İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Muhakkak öyledir.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla sizin kadar fesat düşünemiyoruz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
bir kişiyle ilgili kişisel yorumumu yazdım onu olan saygımla birlikte ... ama bu konuyu ne kadar çok dertlenen varmış ... bir anda herkes herşeyi bir birine karıştırmaya başladı ...
abi kusura bakma özür dilerim ...
ben belki buralar az biraz değişmiştir sanmıştım ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Burada kim ne derse desin umrumda değil. Ben duyduklarımı bildiklerimi aktarıyorum. Gerek çizerek gerekse yazarak. İnanıp inanmamak sizlere kalmış. Sadece boş konuşmayın lütfen. Benim şahsen o yönetimle bu yönetimle falan filan hiç derdim olmadı olmazda. Keşke her sene güzel kaliteli formalar giysek. Fakat buradaki bazı arkadaşlar ocu, bucu takıldıkları için bizi anlayamıyorlar. Şu sponsorlar belli olsun ben bildiklerimi zaten çizip buraya aktarıcam. Doğru çıkar ya da yanlış olur bilemeyiz sonuçta duyumlara göre yapıyoruz formaları görmedik.
Yorum
-
Muhakkak öyledir.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla sizin kadar fesat düşünemiyoruz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kişiyle ilgili kişisel yorumumu yazdım onu olan saygımla birlikte ... ama bu konuyu ne kadar çok dertlenen varmış ... bir anda herkes herşeyi bir birine karıştırmaya başladı ...
abi kusura bakma özür dilerim ...
ben belki buralar az biraz değişmiştir sanmıştım ...
Estağfirullah, özürlük bir durum yok, rica ederim.
Yorum
-
Nike ürünleri Başlıkİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor forumunda Galatasaray ürünleri tartışılması, paylaşılması "absürt" değil mi ?
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor forumunda Galatasaray ürünleri tartışılması, paylaşılması "absürt" değil mi ?
Aynen baslık Nike ve ürünleriİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ürünleri Başlık
Yorum
-
Öyle bir katagori den giymemiz için formaların satılması gerekiyorİlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmerikanın Kolombiya karşısındaki forma iyi. Siyah-bordo-mavi
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum